Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy ktoś wie gdzie bede móg ściagnąć serje Elfen Lied (całe 13 otcinków) ,obojetnie w jakim jezyku bo to anime jest obłendne i bezpośrednie ,w Elfen Lied zło nie jest łagodzone i retuszowne lecz pokazane jest jaki naprawde swiat jest brutalny i zły ale po za tym jest zleksza smutne i wciągające(i ma fajna fabułe)a po zatym to fajna alternatywa po obejżeniu Ah My Goddess(kture jest świetne, i nie wsposub nie zakochać sie w tej serji) a i czy ktoś wie też z jakiej strony mogę skołować serje Love hina
a sorka że tak zaczełem bez przywitania wiec zaczne tarez cześć jestem nowy na tym forum i chce powiedzieć że serwis www.animesub.info jest potrzebny kazdemu fanowi anime
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-02-11 16:44:37)
Dzięki i muj zakres stron i źrudeł się powiekrzył
w jeden dzień zapoznałem sie z dwoma stronami skąt moge zaopatrywać się w anime to tak jak by pijak dostał gożelnie dziękuje
To trzeba było się zapoznać z tym tematem:
[url=http://www.animesub.info/forum/viewtopic.php?id=34824]http://www.animesub.info/forum/viewtopic.php?id=34824]
A ja mam takie pytanko: w jakiej jakosci ripuje AHQ i pod jaka sciechę sa napisy robine? Ktora wersja lepsza: Darkside-Raws czy AHQ? Nie moge sie zdecydowac[baka].
A ja mam takie pytanko: w jakiej jakosci ripuje AHQ i pod jaka sciechę sa napisy robine? Ktora wersja lepsza: Darkside-Raws czy AHQ? Nie moge sie zdecydowac[baka].
Darkside nie ściągałam, AHQ nie widziałam. Ale od AHQ ściągnęło mi się pięknie; w niecałe 8 godzin - aż tak szybko, że teraz muszę seedować, żeby wypracować sobie ratio.
Aha, dodam jeszcze, że AHQ kodowało w XviDzie, więc jak ktoś chce mieć jeszcze lepszą jakość obrazu to musi poczekać np. na a4e; oni wydają Elfen w h.264 (zostały im 3 odcinki do końca).
Pewnie potem dociągnę i wersję a4e.
8 godzin o w morde ja mam po godzinie 0.1% czy jest mozliwośc przesłania mi tego na e-maila mam dwa konta po 1GB może jakoś na raty by sie dało wysłać? bo patrze jak sie ściąga z zniecierpliwieniem bo podobno serja jest super (ja widziałem tylko jeden otcinek dawno temu)
DC++ trzeba udostepnić kilka GB a ja mam nowy dysk twardy i wszytko na płytach
ale sprubje (musi to byc anime?)
Mi akurat torrent najmniej odpowiada. W DC++ mam taką możliwość, że zazwyczaj każdy ep ma kilka/naście źródeł. Wybieram te najszybsze i na neo640 jeden ep w 40 minut leci.
powiedz mi jak to robisz ? XD i jaka wersja DC++
kurde ile GB ma być wystarczy 5,a tak na marginesie przypomniało mi sie czemu nie uzywałem DC ++ ,bo nie umiałem go opsługiwać ale to było niecały rok temu moze tera sobie poradze(a tak na marginesie dziekuje że pomagasz)
heh myślę że ten topic umrze śmiercią naturalną bo już udzieliłem porad zaiteresowanemu:)
Heh szczerze mowiac "bałem" sie dc++ ale jak slysze te wszytskie namowy ze to jest takie swietne to chyba sie pokusze:P dzieki[respekt]
Strony 1