Nie jesteś zalogowany.
siema wszystkim
poszukuje anime ktore ma okolo tylu ep
zalozylem ten temat bo nie ma co sciagac a nie lubie jak sie cos nie sciaga :D
wiec prosze o dobre tytuly gatunek obojetnie jaki
pozdro
Opcja szukaj na Anidb. Chyba naprawdę przydałby się poradnik jak wyszukiwać pewne rzeczy
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-11 20:41:53)
Hellsing, Elfen Leid, Kimi Ga Nozomu Eien, Full Metal Panic? Fumoffu!, Shingetsutan Tsukihime, AIR TV, Onegai Teacher, Ichigo 100% ;]
Saishuuheiki Kanojo (SaiKano) ma jak raz 13 odcinków, na www.osloskop.net ogłoszony jest bardzo fajny release. Nie gwarantuję, że polubisz - jak Cię 2 odc. nie zniesmaczy, możesz spokojnie oglądać dalej, tylko w 7 odc. jest kryzys (lanie wody straszne).
Shingetsutan Tsukihime!! Wlasnie jestem po obejrzeniu tego wspanialego anime i powiem jedno: sciagaj natychmiast! No i bym zapomnial: Gunslinger Girl - konieczna pozycja. Midori no Hibi jest tez fajna komedia
Koniecznie musisz looknąć jeszcze Green Green i Girls Bravo
Zdecydowanie wszystkie wymienione tu tytuły anime są cool.
Ze swojej strony zaproponuje Ci (prócz wymienionych) Onegai Twins, Kanon i Kino no Tabi.
Na pierwszy ogień do pobierania polecam Saikano, Elfen Lied, Onegai Teacher i Onegai Twins.
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-02-11 22:02:32)
Ja ze swojej strony polecam Ikki-Tousen naprawde fajowe[hehe]
Paranoia Agent, i Serial Experiments Lain.
A ja proponuje grenadier ( 12 ep. )
Będzie nie na temat: Last Exile ma co prawda 26 odcinków, ale kto nie widział - niech zobaczy. Tam gdzieś w 13 odc. mieszają w tej zupie, więc lepiej sobie za wcześnie nie wyobrażać, że się wie co będzie dalej.
dzieki za pomoc wszystkim [cmok][cmok][cmok][cmok]