Nie jesteś zalogowany.
Ciekawy pomysł, mam jeden orange, ale jeśli już to byłbym z dziołchą (zastanawiam czy tak to sie pisze.. Wydaje mi się że to śląska gwara) ew, moze mógłbym załatwić dodatkowy orange. Tylko pytanie jakie godziny przewidujecie? (jesli to pierwsza śr po premierze to sporo osób ustawi się w kolejce wieczorkiem, a raz już w środę nie dostałem się do kasy bo byłem tylko 20 min wcześniej przed seansem) Mi pasuje 16.00-21.00 bo poźniej cieżko wrócic do K-J.. Będę śledzić temat
a o której środzie mówicie?
Orange nie posiadam, ale chęci na film są ^^
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Dobra, czyli w środę 16 marca idziemy na Jeża. Myślę, że odpowiednim będzie Cinema City w Arkadii.
Są dwie opcje godzinowe: 16.30 oraz 18.30. Te dwie, bo nich chętni mogą jeszcze wpaść do nas po seansie. Daję wam czas wyboru do końca niedzieli, potem zrobię rezerwację na 10 (lub więcej, zobaczymy, ilu chętnych się zgłosi) miejsc. Spotkamy się na godzinę przed seansem, bo kolejki bywają wkurzające i rezerwacje trzeba wcześniej odebrać
Każdy, kto ma orange, najlepiej od razu po przeczytaniu tego posta, niech wysyła sms o treści "film" pod numer 241. Na miejscu połączymy się w pary
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja jednak odpadam :/
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
oK WPISZCIE MNie i moją dziewczynę, smsa wysłałem, kończe wf o 15.30 na służewiu, mi pasuje 18.30 tylko... Nie wiem czy dałbym rade zdarzyć tak żeby kupić bilet na ten seans o 16.30.
Ja się niestety nie wyrobię - zajęcia do 19.
Każdy, kto ma orange, najlepiej od razu po przeczytaniu tego posta, niech wysyła sms o treści "film" pod numer 241. Na miejscu połączymy się w pary
Wiosnę czuć w powietrzu, nawet fansuberzy łączą się w pary;]
To spotykamy się w środę o 17.30 pod kasami CC w Arkadii, wchodzimy na seans o 18.30. Każdy, kto ma kod, niech bierze ze sobą, a potem pójdziemy do mnie (Hiki na Jeża nie idzie xP).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
http://www.multikino.pl/pl/extra/filmow … -2-edycja/
boooring. - Warszawa Złote Tarasy
Bilety i karnety do nabycia w kinach organizujących Przegląd.
12 zł - Bilet na pojedynczy seans: 12 zł
60 zł - Karnet 2-dniowy
Repertuar:
26 marca (sobota):
11:00 - 12:40 Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone
12:55 - 14:30 Szkarłatny pilot
14:45 - 16:00 Ghost in the Shell
16:15 - 17:55 Ghost in the Shell 2: Innocence
18:10 - 19:00 Blood the Last Vampire
27 marca (niedziela)
11:00 - 12:40 Ponyo
12:55 - 15:00 Laputa – Podniebny zamek
15:15 - 16:40 Sky Blue
16:55 - 18:15 Perfect Blue
Jako, że jeszcze nikt się nad tym nie spuszczał to macie, może się zbierze ktoś na to.
http://www.multikino.pl/pl/extra/filmow … -2-edycja/
boooring. - Warszawa Złote Tarasy
Jako, że jeszcze nikt się nad tym nie spuszczał to macie, może się zbierze ktoś na to.
Dzięki za przypomnienie choć to by się przydało w dziale aktualności bo tu tylko przez przypadek znalazłem.
Hm, może uda mi się wybrać na Evangeliona i Laputę między zajęciami.
U nas padały pomysłu pójścia. Hiki i ja chcieliśmy iść ma Perfect Blue, ale dzisiejsze zakupy pokazały, że kasa musiała pójść na coś innego
Taa... koty nas puszczą z torbami;]
Psy droższe w utrzymaniu
Ostatnio edytowany przez Szyderca (2011-03-23 21:10:50)
Jak się kotu tak dogadza, to nie wiem, czy normalny pies wychodzi drożej
Pies w bloku a pies w domu jedno rodzinnym
Mi się wydaje, że mieć psa w bloku to jednak droższy i bardziej czasochłonny biznes
Ta, Kensai ma rację, a nawet jeszcze drapaka nie widział Teraz budujemy ogrodzenie na balkonie, co by gołębie można było wystawiać, kto miał punkt widokowy oraz nie wyleciał z 9. piętra (finanse na kino (x6) poszły na materiały).
A bardziej w temacie, Samson napisał niedawno, że w tę sobotę wieczorem chce zrobić spotkanie u siebie na chacie na Tarchominie. Więcej szczegółów później (gdy poda lub się dowiem), tak czy inaczej chętni powinni się już zgłaszać
Ja odpadam - będę wtedy w Budapeszcie.
Ja odpadam - będę wtedy w Budapeszcie.
W takim razie liczymy na pamiątkę
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ta, Kensai ma rację, a nawet jeszcze drapaka nie widział Teraz budujemy ogrodzenie na balkonie, co by gołębie można było wystawiać, kto miał punkt widokowy oraz nie wyleciał z 9. piętra (finanse na kino (x6) poszły na materiały).
Ja i tak zostanę przy swoim. Pies jest droższy od kota, nawet jak się buduje mu ogrodzenie na balkonie No chyba, że ktoś ma psa tylko po to, żeby sobie był :]
Ostatnio edytowany przez Szyderca (2011-03-24 14:11:23)