Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Beavis: to co podróżowali w czasie to chyba "W Królestwie Kalendarza" z Yattodetamanem na czele:D który zwoją drogą przypomina Daimos'a[szpan]
Ktoś wspomniał iż posiada 25 odcinków Daimosa chętnie się wymienię/kupię:D
[cytuj] Tkaczu zapomniałeś o: Tygrysia maska:P Bejsbolista:P Gigi La Trottola:P:P Czarodziejska Sally:P i jeszcze jedno ale mało kojarze, że podróżowali w czasi czy coś takiego No, no sporo tego było
[/quote]
Z tego co pamiętam było coś jeszcze o magicznym jojo i chłopak posługujący się nim miał na imię Poul
Oczami Fana Blog ;]
Nie chce zakladac nowego tematu i smiecic wiec mam pytanie poszukuje klasyczne Anime "Yaiba" chodzi mi o torrenta
z gory thx.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Haaaaaaaa se przypomniałem Były jeszcze odcinki z białym lwem - Kimbą? Już pamięć zaczyna szwankować... może ktoś z Was pamięta
O ile pamiętam był jeszcze Voltron obrońca czy jakoś tak:)
A i takie anime o siatkówce Pojedynek aniołów chyba
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-02-10 16:42:11)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Pojedynek aniołów to coś o siatkówce? Dobrze kojarzę?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
[cytuj]
Z tego co pamiętam było coś jeszcze o magicznym jojo i chłopak posługujący się nim miał na imię Poul
Tak było nazywało się Fantastyczny świat Paula
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jeszcze chyba Bia była, czy jakoś tak. I coś o dziewczynie, która była kiedyś syreną (?). Trzeba przyznać, że dużo tego było
A pamiętacie "Cudowna podróż Nilsa Hi.." coś w tym stylu. W tym to nawet Oshii maczał palce.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
A pamiętacie "Cudowna podróż Nilsa Hi.." coś w tym stylu. W tym to nawet Oshii maczał palce.
Oczywiście, że pamiętam! Mam nawet książkę ("Cudowna podróż" Selma Lagerlof ), na podstawie której zostało stworzone. Pamiętam, że puszczali to chyba przed (albo po) Teleexpresie (ale mogę się mylić - eh, z wiekiem tak się ma )
Ja już nie pamiętam kiedy to dawali (z czasem nawet powtórki dawali na TV4, chyba. Z pamięcia też u mnie nie najlepiej ). A teraz ciekawostka. Ta Szwedka - Selma Lagerlof, autorka właśnie "Cudownej podrózy" jest noblistką. Poza tym to całkiem ciekawa postać. Przeczytajcie se w Wikipedii, bo warto znać sykwetki ciekawych ludzi.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-10 22:30:22)
Dajcie mi normalny upload, to wam wrzuce Yattamana i Gigi
Poza tym, lepiej, zeby niektore tytuly pozostaly w sferze wspomnien, bo moze sie okazac, ze jednak stare nie takie bardzo jare
Albo było jeszcze "czarodziejskie zwierciadełko" ,"sally czarownica" (czyt. Sali niewiem jak to się pisze ) coś takiego jak: Rodzina Trampów (też niepamiętam nazwy )
Jakoś tak boło
Oczami Fana Blog ;]
Tej a pamietacie Ulisesa i chyba Legendy Zlotego Miasta ? To byly bajki ;]
Jak już jesteśmy przy temacie staroci to już od pewnego czasu poszukuję anime znane w Polsce pod tytułem Tajemnicze złote miasta.. Jakby ktoś miał, wiedział skąd wziąć niech da mi znać!
Noooo wlaaaaasnie o ta bajke mi chodzilo... nie jakies tam Legendy Zlotego Miasta tylko Tajemnicze Zlote Miasto Super baja Tam chyba bylo koles co sie nazywal Mendoza i latali takim zlotym kondorem hehe... z ojcem to ogladalem nawet Ale Ulises tez ROX Poogladalbym sobie to
Noooo wlaaaaasnie o ta bajke mi chodzilo... nie jakies tam Legendy Zlotego Miasta tylko Tajemnicze Zlote Miasto Super baja Tam chyba bylo koles co sie nazywal Mendoza i latali takim zlotym kondorem hehe... z ojcem to ogladalem nawet Ale Ulises tez ROX Poogladalbym sobie to
Hehe, stare dobre czasy. Z przyjemnością jeszcze raz bym to obejrzał. A tak z ciekawości zajrzałem na filmweb i znalazłem tam TO
Oj Panowie, przyznam rację Tajemnicze złote miasta były super. BTW, radzę skontaktować się z tłumaczem tego anime.
Ej no co jest? Nikt nie lubi Ulisesa ?
Super, że są tutaj "starsi" użytkownicy pamiętający te odległe czasy . Muszę przyznać, iż Tajemnicze Złote Miasto pamiętam wywiórczo bo było to dość dawno nadawane
Ktoś jeszcze sobie coś przypomni?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna