Nie jesteś zalogowany.
|*|
Jeszcze jakiś czas temu raczyliśmy się z wujkiem moderatorem wytworami tej rozlewni...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2011-01-27 01:04:08)
Gospodarze przeczuwają szybki zgon wraz z firmą i brak chętnych do sprzątania łazienki. Wniosek niestety musimy odrzucić, ale żeby nie było, przypomnę, że Samson wiele razy chciał zorganizować nasiadówę u siebie
A tak swoją drogą, to ostatnie najlepsze jakie piłem, to wino jeżynowe z Lidla, niestety także RIP.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Macie takie szare ściany, a DUDi z towarzystwem pomalowałby je na bajkowe kolory
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Bummer...
W takim razie może u siebie jakąś stypę zorganizuję.
[OT]
Czy tylko mi koleś z sygnaturki qwiga (ten po lewej) przypomina Przemka?
hmm teraz kiedy tak wspomniałeś ....
Uwaga, przemek3flaszki zażądał spotkania przed sezonem roboczym, więc mamy dwie soboty do wyboru - 19 i 26. Piszcie, która komu bardziej pasuje, wypadnie na głos większości. Gospodarzom weekend jest obojętny.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Obejrzyjcie sobie na spotkaniu Edena od wengielguys xD
[nie mogłem się powstrzymać ]
Za słaby piec xP
Mi bardziej pasuje 19.02.
A mi 26/02 (do 20/02 muszę oddać rozdział licencjata :x, wolę balować po deadlinie :>).
Uszy do góry!
Większością głosów ogłaszam, że spotkanie odbędzie się w sobotę 19. Wejście jak zwykle od 18.
Łojciec przyjdzie się łopić.
Anime makes you stupid
Łolaboga!
czyli to ta sobot a
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Nie macie serca. Przecież jest jeszcze sesja poprawkowa! Chciałbym wpaść, ale pewnie nie mógł bym nawet nic wypić soczku... :/
Spokojnie, ustawi się "kick-o-matic" na 22 i o tej godzinie wylecisz na białe buty...
Impreza jak zwykle sie toczy, ale bez Mietka to juz nie to samo. Brak koreansko-japonskiego bitu zle wplywa na rozwoj imprezy.
edit:
poniewaz nikt nic nie napisal, a wrzuce niezniszczalne WIDEŁO
EDIT2
Mietku wracaj, gdziekolwiek jestes/
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2011-02-20 01:49:12)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Tak, impreza powoli dobiega końca.
Starym zwyczajem przespałem pewien niewielki fragment, ale przynajmniej mogę pić dalej xP
Miło poznać nowe twarze, le najbardziej cieszą stare pysie.
Anime makes you stupid
Impreza jak zwykle sie toczy, ale bez Mietka to juz nie to samo. Brak koreansko-japonskiego bitu zle wplywa na rozwoj imprezy.
edit:
poniewaz nikt nic nie napisal, a wrzuce niezniszczalne WIDEŁOEDIT2
Mietku wracaj, gdziekolwiek jestes/
MIETKU WRACAJ, BO WASKI BYL VERY RONERY!
qwigu, a tobie sie na wp..ol zbiera