Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
A może B-Gata H-Kei albo FMP:Fumoffu! Na krótszy seans film FST:UBW.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2011-01-14 01:50:29)
A ja tam z przedstawicielką płci pięknej oglądałem Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, jeeee XD A z normalnych rzeczy Summer Wars.
Też bym ci polecił tytuł "O dziewczynie skaczącej przez czas" jak już ktoś wspomniał, ale może to być zbyt poważne na taki seans z "girl"... za to mam bardzo dobry tytuł:
WORKING!
Luźna,piękna komedyjka, naprawdę bardzo przyjemna ;]
btw:
Ile ja bym oddał by mojej pannie choć raz przez myśl przeszedł fakt że mogła by obejrzeć zemną jakieś "BAJKI" >_________>
....
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Jedyne anie jakie spodobało się mojej zonie to :Totoro a następnie Samurai Champloo.
Może to coś pomoże.
Ostatnio edytowany przez mbell (2011-01-14 16:41:04)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Kaichou wa Maid-sama! i Rumble School to jedyny słuszny wybór . Laska będzie zachwycona ;p
Zależy jaka dziewczyna. Jeśli jest z tych "sweet" to weź coś prostego - bez urazy, jakieś Itazura na Kiss czy School Rumble. Jeśli znowuż lubi pomyśleć - jak już wspomniał ktoś School Days(choć na pierwszy raz to może zszokować). Lub jest taka jak wszyscy - czyli wszystkiego po trochu jak w mielonce to: NANA. Skip Beat, Peach Girl, Kaichou wa Maid-sama... no ogólnie to co na moim MAL'u... xD
Tylko, że to wszystko to długie serie i ona może nie wytrzymać - jak już koledzy zresztą zauwazyli. Z filmów to może Clannad, Bungaku Shoujo Memoire(jeszcze sama nie widziałam, ale ludzie chwalą). Można by też zaryzykować z odwołaniem do dzieciństwa, czyli któraś kinówka z Sailor Moon - w sumie miał byś tu: i anime, i coś ciekawego, i odwołanie do szczęśliwych dni dzieciństwa... ^^ Gorzej jak ona nie lubiła jej...
Powodzenia.
Z tych co bym wymienił, to już zostały wymienione. Jeśli szukasz jakąś z poważniejszych serii to
Victorian Romance Emma
A i bym zapomniał o dobrym romansiku School Days ;]
polecam Nana
- Spice and Wolf
- Bakemonogatari
- Kaichou wa Maid-sama!
- Angeal Beats
- EF - a tale of melodies
- Kara no Kyoukai - The Garden of Sinners ;P
- Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
- Byousoku 5 Centimeter
- ewentualnie Seitokai no Ichizon
Ostatnio edytowany przez Wyczes (2011-01-14 20:39:21)
Green green ^^
Code Geass.
Żart? : D
Tak na poważnie tak jak ktoś już tu podał - Honey & Clover I i II
Piękna romantyczna seria z elementami komedii a zakończenie to istne arcydzieło....
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A ja polecę króciutkie Tokyo Marble Chocolat. Ma tylko 2 epki, więc Twoja dziewczyna za bardzo się nie "zmęczy" oglądaniem .
Harz napisał:Code Geass.
Żart? : D
A czemuż to?
Bo gdyż azaliż autor nie opisał zainteresowań/zapatrywań swojej pani, więc musimy bazować na stereotypach. A stereotypowe dziewoje nie lubią kolorowych mechów i serii po 50 ep.
Bo gdyż azaliż autor nie opisał zainteresowań/zapatrywań swojej pani, więc musimy bazować na stereotypach. A stereotypowe dziewoje nie lubią kolorowych mechów i serii po 50 ep.
A no chyba, że tak. Skoro stereotypy, to może niech jej jakies gejowe coś zapuści (jeśli sam wytrzyma) ;]
Ja bym zaczęła od pytania, czy chce zobaczyć anime, które zdobyło Oskara;]
Spirited Away, Mononoke Hime (naprawdę nikłe szanse, żeby kręciła nosem), Ruchomy zamek Hauru (jeśli masz dobry sprzęt;) - pół świata się tym zachwyciło, ona tez powinna.
Jeśli to nie jest zbyt naiwne dziewczę - GITS (kochanie, pokażę ci klasykę i prawdziwe animowane mięso;)
Macros 0 - ekowioska kontra mechy, wspaniała grafika i historia niczego sobie.
Rurouni Kenshin (pierwsza OAV)- jeśli zechce liznąć trochę historii
Jeśli później zdecydujecie się na serię, to Samurai Champloo, Wolf's Rain (nie ma chyba laski, której by Kiba już w pierwszym epie nie zauroczył;), Parakiss, Noein, Kare Kano (!)
zaczeliśmy oglądać School Girl.. : O osobiście mi sie strasznie nie podoba bo bohater to łajza, opowiesć przemielona już 100razy więc szału nie ma, ale dziewczyna jakoś podeszła do tego z wiekszym entuzjazmem wiec na +.. : )
dzieki wszystkim
Onegai Teacher
#39 dokładnie to jej zapodam next time w zasadzie już to widzialem i myslalem o tym ale zajebiscie mi sie tamten klimat podobal wiec wracam tam ! be there or be lame ! : D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna