Nie jesteś zalogowany.
hellO there,
przepraszam, za powielanie topiców ale nie umiem znaleść tematu a pamiętam, że kiedyś juz podobny był CHLIP.. : <
w kazdym bądź razie girl mnie namawia do pooglądania wspolnie jakiegos arcydziela (nie wiem czy jej odbilo bo nigdy sie tym nie interesowala) ale jezeli juz tak prosi.. <3
bede bardzo wdzieczny jezeli podacie tytuly (stare badz nowe) ktore przyjemnie by sie oglądało z kobietka.. ofc, najbardziej by mi zalezalo na komedio-romansach ale dramaty czy stricte romanse tez byłyby OK
so, thx ^^
Nodame Cantabile, Death Note.
Kodomo no jik..e... znaczy, honey & clover, parakiss.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Code Geass.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Kimi Ga Nozomu Eien - pokazywałem to mojej ex, która nie ogląda(ła) filmów (będąc ze mną obejrzała więcej niż przez całe życie ) a tym bardziej anime (jedynie coś tam słyszała od psiapsiółek), z pozytywnym skutkiem (KGNE ofc ;P ).
Dalej to romanse typu Fushigi Yuugi itd. Zależy jaki typ dziewczyny.
PS. Nie dało się po polsku dać tylko "girl"?
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2011-01-13 23:39:26)
CG z kobietą? No nie wiem...
Szukaj po wesołych szojcach - np. Ouran.
Nana. Od biedy Princess 69 Midnight Gymnastics
widzialem kimi, code i death note to raczej nie to : D
dobry szybki odzew.. mam nadzieje, ze pojawi sie jak najwiecej tytulow i wybiore sobie jakis najbardziej powtarzajacy sie albo poszukam na tanuki..
#5 dało się odbiór : D
stworzenia takiego jak dziewczyna na stanie nie posiadam wiec moge tylko gdybac ~~
aishiteru ze baby, hanbun no tsuki ga noboru sora, dirty pair
moze jeszcze kimi ni todoke, kaichou wa maid sama, otome youkai zakuro, xxxholic, rec, toki o kakeru shoujo, summer wars, buyosuku 5 centimeter i inne od shinkai makoto
to twoja dziewczyna, ty sie musisz wstrzelic w jej gust ~~
jak do anime nie przyzwyczajona to imo lepiej bedzie zanecic kinowkami, ew. jakas oavka, tv 24 ep moze byc lekko niestrawne na poczatek
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2011-01-14 00:00:04)
Pomijając że treść tematu to romans pokemona z trollem, pomijając fakt iż owszem takich tematów było kilka... powiem wprost czemu uważasz że dziewczyna z jakieś stereotypowych pobudek zachęci się łzawymi romansidłami? No chyba że ją spytałeś czy ma ochotę coś w takich klimatach czy może coś śmiesznego lub nabuzowanego akcją. < po za tym pomyśl jeśli z jakieś niezrozumiałego powodu się wzruszy czy inne bagno, cały spoko klimat pujdzieeee a jedyne na co będzie miała ochotę to na przytulanie i inne nuuudne rzeczy)
Druga sprawa ludzzziiee zluzujcie z seriami powyżej 12 odcinków ba człeku wybij sobie z głowy serie anime a zapuść jakąś kinówke czy coś. Ja wiem że ty jesteś wstanie siedzieć i oglądać i oglądać..... i oglądać ale lepiej zobaczyć coś w 2h i nie zedrzeć piersiastej bieżnika na oponach mózgowych. Albo inaczej, zamiast tracić godziny coś w rodzaju Code Geass zapuść jakiś film anime, a zaoszczędzony czas poświeć na miłą, zajebistą czynność pozwalająca nawet spalić parę kalorii po świętach baa nawet czasami wynikiem jest przedłożenie gatunku.
Post ten jest wywołany wyłączeniem się myszki podczas ważnej bitwy w Battlefield Bad Company 2, urażonym serdecznie mówię.. fuck you.
EDIT: a przez Zarathustra'la (czy jak to się odmienia) naszła mnie na zjedzenia czegoś z krowy =_=
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2011-01-14 00:20:14)
Zapodaj seans z Mobile Suit Gundam 0080: War in the Pocket (krótka seria OVA) i podczas ostatniego odcinka zaserwuj hamburgery.
No to... coś Miyazakiego
Ja polecam 12 odcinkową serię z "morałem", która na pewno spodoba się twojej dziewczynie. Poza tym może wywiązać się bardzo interesująca dyskusja, dlaczego wybrałeś tę, a nie inną serię. Przechodząc do sedna, tytuł tej serii to "School Days".
Ja polecam 12 odcinkową serię z "morałem", która na pewno spodoba się twojej dziewczynie. Poza tym może wywiązać się bardzo interesująca dyskusja, dlaczego wybrałeś tę, a nie inną serię. Przechodząc do sedna, tytuł tej serii to "School Days".
O jeezas, czemu sam na to nie wpadłem. Toć jedna z "najnormalniejszych" serii ostatnich lat (nie ma mahou shojo z marsa, nie ma kolorowo-włosych lasek, jest gość i jego popęd seksualny ) z epickim zakończeniem.
Odradzam tylko 2 specjale gdyż to bardziej fantasy spin-off niż nawiązanie do fabuły.
Sennen Joyuu (Millennium Actress), Tokyo Godfathers, Toki o Kakeru Shoujo (The Girl Who Leapt Through Time), Mimi o Sumaseba (Whisper of the Heart) i potem Neko no Ongaeshi (The Cat Returns), Kaiba, Metropolis, Paprika
Wyczesany pomysł, ale mam jeszcze lepszy: niech weźmie Berserka i Bible Black i zapuści odcinki na przemian. Efekt podobny, ale mocniejszy i pojawi się szybciej.
A tak serio, to polecam film Byousoku 5 Centimeter, może jeszcze OAV-kę Rurouni Kenshin (nieco krwawe, ale z niezłym wątkiem miłosnym). Albo jeszcze Hoshi no Koe na rozgrzewkę, bardzo krótkie, ale niezwykle treściwe.
Ostatnio edytowany przez groozin (2011-01-14 01:04:26)
hahahaha Zgrzyt no1 : D W zasadzie dobry pomysl by napoczątek nie meczyc jej z 24 epowymi tasiemcami..dobry film badz 12 epow bylo naprawde O.K Pomijajac fakt, ze przy romansie pewno skonczy sie jak zwykle, to jakas seria lekko EROTYCZNO/ZBOCZONA z pewnoscia by sie jej podobalo..
dobre movie tez dobry pomysl.. wiec daje wam kolejne okazje.. GOGOGO : D