Nie jesteś zalogowany.
Dolaczam sie do zyczen. Wesołych Świąt.
Konbanwa!
Moje oczy cieszą się na ten temat. Miło, że użytkownicy pamiętają o innych. Ja też dam swoje życzenia
Jeśli nie czujesz magi świąt nie martw się
Pamiętaj o innych
I o tych co o tobie pamiętają
Pamiętaj, że są Ci którzy Cię kochają
I życzą Ci dobrze
Z nimi spędź szczęśliwie święta
Uśmiechnij się do ludzi
Których na ogół nie lubisz
Wybacz starym wrogą
I pamiętaj
Uśmiechnij się
Nawet gdy dostaniesz śnieżką
Z uśmiechem uczyń to samo
A więc wszystkim wesołych świąt. I wybaczcie za tandetne życzenia.
Nie jestem dobra w układaniu wierszy : )
PS: Kira nie uważałeś na polskim w gimnazjum chyba. Istnieją wiersze, w których nie używa się interpunkcji
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-12-26 12:23:52)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Nie będę pisał jakichś zmyślnych (przekopiowanych) wierszyków, po prostu życzę wszystkim wesołych świąt .
Kombawa!
"Konbanwa!" Japońska analfabetko >.> Mnie tak samo leczy kaleczenie japońca przez polaków jak bodzia przecinki...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Swoją drogą: Meri Kurisumasu! Czy tam Wesołych Świąt! (w przeciwieństwie do niektórych nie żale się jakie to święta są be i w ogóle - się naczytałem trochę tych głupot w wolnej chwili).
Meri Kurisumasu!
*Merii Kurisumasu. Tam jest przedłużenie, japoński analfabeto. :* Nie cierpię, gdy ludzie kaleczą język japoński.
Wesołych Świąt.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2010-12-24 21:46:46)
Wiem wiem, literkę mi zjadło też mi big deal
Wesołych Świąt;]
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
Bla Bla Bla świąt, i szczęśliwego nowego roku
To i ode mnie: WESOŁYCH ŚWIĄT, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, MAŁEGO KACA I SPEŁNIENIA MARZEŃ ;*.
Przyszedł Kira i od razu zrobiło się jak "w domu";]
Niezbyt smutnych, niezbyt nudnych i niezbyt obżartych ŚBN:)
Przyszedł Kira i od razu zrobiło się jak "w domu";]
Phi, nie miałem złych intencji :<
Żeby nie było - wesołych świąt BN i lepszego niż obecny NR.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Życzę pełni uwagi, bo Oinowi zszedł ban xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Spoko, przed sylwkiem pewnie wypije się za nowy
Ostatnio edytowany przez qwig (2010-12-25 05:29:56)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wiem, że może trochę za wcześnie wyskoczyłem z tym tematem (w końcu dopiero za 2 dni jest Gwiazdka), ale nie wiedziałem, jak długo jeszcze pociągnę (nigdy nic nie wiadomo, kiedy co człowieka spotka ). Wracając do tematu:
Życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych oraz by pod choinką prócz stojaka znalazło się duuuużo prezentów
Korzystając z okazji pragnę podziękować Wszystkim, którzy napisy tworzyli, tworzą i tworzyć będą, jak i tym, którzy do tej strony się przyczynili i się nią "opiekują"
Arigatou gozaimasu
no to w takim razie:
Życzę Wam wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
Ja życzę wszystkim wesołych świąt oraz szczęśliwego, mangowego nowego roku.