Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mój 14-letni bratanek poprosił mnie, żebym kupił mu figurkę tak:
http://www.tinydeal.com/manga-one-piece … 19594.html lub http://www.amazon.com/gp/product/B003LI … d_i=507846
Czy wiesz, gdzie mogę to kupić w Polska?
Dzięki!
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-12-22 13:06:18)
To chyba kolejny spambot ?!?
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Cholera wie, w tym przypadku.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hmm spam bot by chyba użyć cyferki w nicku np. FuckingAIMboot128462583106 po za tym wyglądać to na robota google translator.
Ja nie wiedzieć, ale ty pisać jak nie z polska., tu szukać za granica chyba że ty ładna laska(czyt. nie Niemka) to u mnie w domu.
A tak na serio chyba spamboty się rozwijają albo ludzie są coraz głupsi.
@up
Stawiam na to drugie.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Mój 14-letni bratanek poprosił mnie, żebym kupił mu figurkę tak:
http://www.tinydeal.com/manga-one-piece … 19594.html lub http://www.amazon.com/gp/product/B003LI … d_i=507846
Dzięki!
Nie jestem przekonany czy któryś sklep nie oferował czasem sprowadzania na zamówienie figurek. Choć temat mnie nigdy nie interesował, więc nie bardzo potrafię znaleźć żadnych informacji w tej materii.
@wszyscy wyżej
Ile by nie powstało tematów na temat ortofaszyzmu i atmosfery na ANSI to niektórzy zachowują się jakby ich to nie dotyczyło. Oczywiście administracja to akceptuje bo ma do tego prawo, nie? Quithe mam do Ciebie dużo szacunku jako tłumacza ale jako moderator dajesz ciała. Potrafisz przerywać całkiem merytoryczna dyskusję, bo znalazła się w złym temacie (mogę to zrozumieć) i jednocześnie zostawiasz taki offtop jak tutaj bo tak (tego już nie potrafię). Skoro masz możliwość edycji każdego postu i z niej korzystasz (co widać i wyżej, choć nie wiem co tam zmieniłeś) to mógłbyś poprawić błędy i zamieścić jakieś ostrzeżenie na przyszłość. To naprawdę nie wiele, a z pewnością nie zniechęcało by ludzi do pisania tak jak cały wątek poświęcony tylko i wyłącznie tym błędom. A jeśli już to akceptujemy to przydało by się zluzować także w innych watkach (nie, moje posty nigdy nie poleciały, więc dygresja nie jest podyktowana osobistą urazą).
Ostatnio edytowany przez adi90a (2010-12-22 21:49:00)
adi90a, no chyba Cię pogięło z tym poprawianiem ludziom błędów w postach oO Zmieniłem nazwę tematu i wysłałem PW do ~sakuraa o tym. Poza tym nie jestem jedynym moderatorem na forum i nie muszę co 5 minut sprawdzać, co się na nim dzieje. Upominanie ludzi o poprawną pisownię nie ma sensu (chyba że są to posty w trybie ostatnich dwóch ~siary, temat o oddaniu 800DVD, gdzie robił to specjalnie), bo albo człowiek potrafi pisać, albo nie.
Jeżeli ktoś chce ciągnąć tę rozmowę, to w jednym z ostatnich tematów o moderce czy ortofaszyzmowi na fotum + link do tego, żeby było jasne.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
adi90a, a przecinki w twoim poście to kto wstawi? Święty Mikołaj? O innych błędach nie wspomnę. Bym zarzucił jakimś przysłowiem, ale coś nic nie przychodzi mi.... A już wiem: Jajko mądrzejsze od kury.
Mogę powiedzieć, że nie jestem botem. Nie jestem polskim, więc mój polski nie jest dobre.
Jeśli o figurki chodzi to ja znam tylko tą stronkę:
http://yatta.pl/sprzedaz-2,Figurki_anime.html
Nie wiem czy jest tam ta, której szukasz, jakby co to zawsze można wziąć inną.
Mogę powiedzieć, że nie jestem botem. Nie jestem polskim, więc mój polski nie jest dobre.
W takim razie w amazon.com możesz kupić (chyba że mieszkasz w jeszcze gorszym kraju niż Polska, np. na Ukrainie xD) a potem wysłać kurierem lub przekazać wg woli. W Polsce, w sklepie nie dostaniesz, szperałem trochę wczoraj w google. Jedyna szansa to firmy, które sprowadzają na zamówienie towary z innych krajów, żeby od razu przyszło do bratanka (choć amazon też może tak wysłać, zdaje się).
Ewentualnie spytaj pracowników honya.pl, czy mogą sprowadzić na zamówienie.
adi90a, no chyba Cię pogięło z tym poprawianiem ludziom błędów w postach oO Zmieniłem nazwę tematu i wysłałem PW do ~sakuraa o tym. Poza tym nie jestem jedynym moderatorem na forum i nie muszę co 5 minut sprawdzać, co się na nim dzieje. Upominanie ludzi o poprawną pisownię nie ma sensu (chyba że są to posty w trybie ostatnich dwóch ~siary, temat o oddaniu 800DVD, gdzie robił to specjalnie), bo albo człowiek potrafi pisać, albo nie.
Jeżeli ktoś chce ciągnąć tę rozmowę, to w jednym z ostatnich tematów o moderce czy ortofaszyzmowi na fotum + link do tego, żeby było jasne.
Nie chodzi o poprawianie ludziom wszystkich błędów ale o te ewidentne popełniane przez nowych użytkowników (najczęściej z pośpiechu) i umieszczenie uwagi aby czytali posty przed wysłaniem. Tak to działa na wielu forach i się sprawdza. Ucina też takie zbędne wpisy jak te cztery pierwsze.
Linku nie daje bo chyba wszystko zostało już powiedziane.
adi90a, a przecinki w twoim poście to kto wstawi? Święty Mikołaj? O innych błędach nie wspomnę. Bym zarzucił jakimś przysłowiem, ale coś nic nie przychodzi mi.... A już wiem: Jajko mądrzejsze od kury.
Czy zauważyłeś także, że to nie ja wypominam innym błędy? Nigdzie także nie napisałem ani nie zasugerowałem, że piszę bezbłędnie, więc o co Ci chodzi?
Pamiętam, że kiedyś był całkiem spory wybór na Aliens Group.
Strony 1