Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Poszukuje teledysku, ktory ogladalam juz dobrych pare lat temu.. niestety nie pamietam rodzaju muzyki, pamietam tylko ze
byl on w anime, ludzie poruszali sie roznego rodzaju pojazdami (miedzy innymi pociag [?]).. ktos znalazl kogos ze skrzydlami, i byl on zraniony, ale pozniej sam latal/latala o swoich silach...
wiem ze moze to brzmiec zalosnie ale bardzo zalezy mi na znalezieniu tego, i jezeli komus cokolwiek swita to bardzo
prosze o odpowiedz.
Nic innego nie przychodzi mi do głowy. On Your Mark
Jeśli o to chodziło, to pobierzesz sobie lepszą wersję z tej składanki na bakabt (polecam jednak pobrać i obejrzeć całość).
Dziekuuuuuuuuuuuje Ci strasznie, to to a szukalam tego juz od dluzszego czasu. Jestem Ci strasznie wdzieczna
Posiadanie biustu nie zwalnia cie od pisania poprawnie ^.^
Po za tym witam i dziękuje za skorzystanie z usług ANSI... z twego konta(bądź twoich rodziców) zostanie pobrana opłata za pomoc ... twoje 200zł przyczyni się do poprawnego działa opcji szukaj (choć prędzej mnie gundam zgniecie niż wyszukiwanie napisów będzie przyjemne)
Nie mam zamiaru sie klocic (lub starac sie byc smiesznym lub ironicznym), ale korzystalam z opcji "szukaj" lecz w moim przypadku bylo to dosyc trudne, bo tak jak pisalam wczesniej pamietalam tylko urywek teledysku i nie bylam w stanie tego opisac... Nie pamietalam rowniez wykonawcy, tytulu, niczego co moglabym sformuowac poprawnie aby to znalesc.
Nie wiem tez co napisalam niepoprawnie... Ale nie chce sie juz w to zaglebiac. Pozdrawiam
Posiadanie biustu nie zwalnia cie od pisania poprawnie ^.^
Po za tym witam i dziękuje za skorzystanie z usług ANSI... z twego konta(bądź twoich rodziców) zostanie pobrana opłata za pomoc ... twoje 200zł przyczyni się do poprawnego działa opcji szukaj (choć prędzej mnie gundam zgniecie niż wyszukiwanie napisów będzie przyjemne)
Coś się tak do dziewczyny przypieprzył?! Nie zauważyłem żeby zrobiła jakiś błąd oprócz braku przecinka przed "że". Chyba, że chodzi o brak polskich znaków ale u ciebie też nie widzę "ę" w pierwszym zdaniu. A "poza tym" jak się chce kogoś poprawiać to samemu trzeba pisać poprawnie!
Kami Squad wydał to nawet z polskimi subkami.
To super, dzieki za informacje i jeszcze raz dziekuje za pomoc.
Ostatnio edytowany przez gizmu (2010-12-22 17:09:30)
Zgrzyt napisał:Posiadanie biustu nie zwalnia cie od pisania poprawnie ^.^
Coś się tak do dziewczyny przypieprzył?! Nie zauważyłem żeby zrobiła jakiś błąd oprócz braku przecinka przed "że". Chyba, że chodzi o brak polskich znaków ale u ciebie też nie widzę "ę" w pierwszym zdaniu. A "poza tym" jak się chce kogoś poprawiać to samemu trzeba pisać poprawnie!
Tutaj już tak jest na tym forum. Użytkownika trakuję się, jak zło konieczne.
@dałn
Ch** mnie to =)
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-12-22 18:30:50)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
1. Przekleństwo - język rodem z rynsztoka.
2. Brak przecinka przed 'żeby'
3. Zbędny przecinek w 'Chyba że'
4. Brak przecinka przed 'to'
Resztę błędów przemilczę.
Tutaj już tak jest na tym forum. Użytkownika trakuję się, jak zło konieczne.
1. Porównanie, bez przecinka przed 'jak'
Czy leci z nami moderator? Może mu się nudzi i wywali wszystko nie na temat, łącznie z moim postem?
Zgrzyt, plus dla ciebie xD
skoro mod i tak wyczyści, to ośmielę się napisać: bodzio, wracajcie do masowego klepania hardków, bo wam się pierd.. kamisquaduje we łbie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@up
Dokładnie, ktoś powinien przeprowadzić czystki etniczne, na tych starych "wyjadaczach", co im się w dupach poprzewracało ^_^
A "poza tym" jak się chce kogoś poprawiać to samemu trzeba pisać poprawnie!
+1
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-12-22 18:42:44)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Dambo napisał:Coś się tak do dziewczyny przypieprzył?! Nie zauważyłem żeby zrobiła jakiś błąd oprócz braku przecinka przed "że". Chyba, że chodzi o brak polskich znaków ale u ciebie też nie widzę "ę" w pierwszym zdaniu. A "poza tym" jak się chce kogoś poprawiać to samemu trzeba pisać poprawnie!
1. Przekleństwo - język rodem z rynsztoka.
2. Brak przecinka przed 'żeby'
3. Zbędny przecinek w 'Chyba że'
4. Brak przecinka przed 'to'
Resztę błędów przemilczę.Harz napisał:Tutaj już tak jest na tym forum. Użytkownika trakuję się, jak zło konieczne.
1. Porównanie, bez przecinka przed 'jak'
Czy leci z nami moderator? Może mu się nudzi i wywali wszystko nie na temat, łącznie z moim postem?
Zgrzyt, plus dla ciebie xD
Widzę, że jest tu kółko wzajemnej adoracji. Oj ludzie, ludzie idźcie do polityki, tam będziecie mogli jak przekupki o literówki się kłócić a nie zajmować poważnymi sprawami. W temacie nie widziałem żeby ktoś prosił o korepetycje z języka polskiego tylko o pomoc w znalezieniu teledysku. Nie piszę na tym forum bo w ciągu kilku lat pojawili się ludzie, którzy mają przerost formy nad treścią. Przypieprzył to przekleństwo? I powiedz mi o tej reszcie błędów, które przemilczałeś:). Forumowi krzykacze:) Chciałbym zobaczyć jacy to odważni, błyskotliwi i wspaniali jesteście na żywo:). Pewnie w podstawówce wszyscy was tępili i zabierali kanapki a teraz jesteście jak młodzi policjanci:) Nie trawię ani tych co tępią, ani tych co się dają poniewierać ale najbardziej nie trawię tych, którzy wyżywają się na innych jak trochę władzy powąchali. OGARNIJCIE SIĘ!
Chciałbym zobaczyć jacy to odważni, błyskotliwi i wspaniali jesteście na żywo:).
Hmmm.... jak się nie chce z sosnowca na zlot ruszyć pupy to potem się pisze takie głupoty ^.^ Bo jak byś CHCIAŁ to byś zobaczył.
Bo kto mnie widział life action ten wie że tak samo bezpośredni i zajebisty( no chyba że rzygam do miski... niee wtedy jestem tylko miły) jestem na żywo. + jestem skromny xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-12-22 20:53:43)
W sumie przy wódce można dużo rzeczy wyjaśnić, więc jak będę miał tylko czas, to ruszę wreszcie na ten zlot, bo sam sobie już od dawna to obiecuję.
@up
Dokładnie, ktoś powinien przeprowadzić czystki etniczne, na tych starych "wyjadaczach", co im się w dupach poprzewracało ^_^
Nie trzeba, już i tak jesteśmy gatunkiem na wymarciu xD
I tak, wraz z nami,
w przeszłość odejdzie rodzimego języka obrona,
gdy ostatni bastion upadnie, a wraz z nim ostoja -
opoka ostatniej poprawności języka,
gdy ostatni proporzec na głowie wrogów
swych zawiesi - a przecinek przeszłością się stanie
i zatęsknicie za wiatrem i burzą,
lecz ich już nie będzie
przejdą w niepamięć
podeptane przez wrogów
Harz napisał:@up
Dokładnie, ktoś powinien przeprowadzić czystki etniczne, na tych starych "wyjadaczach", co im się w dupach poprzewracało ^_^Nie trzeba, już i tak jesteśmy gatunkiem na wymarciu xD
I tak, wraz z nami,
w przeszłość odejdzie rodzimego języka obrona,
gdy ostatni bastion upadnie, a wraz z nim ostoja -
opoka ostatniej poprawności języka,
gdy ostatni proporzec na głowie wrogów
swych zawiesi - a przecinek przeszłością się stanie
i zatęsknicie za wiatrem i burzą,
lecz ich już nie będzie
przejdą w niepamięć
podeptane przez wrogów
Ty dulowaty userze!
Pobawcie się jeszcze chwilę, a później temat zamknę, nie usunę. W ogóle ciekawi mnie, co myślą sobie ludzie, którzy piszą, że i tak mod coś później usunie. Kleisz posta na własną odpowiedzialność, więc nie licz, że będę go później kasował. W końcu miałeś jakiś cel w jego tworzeniu.
BTW: "Nadgorliwość jest gorsza niż faszyzm".
"Skazany na zajebistość"
Strony 1