Nie jesteś zalogowany.
Hiki, jaki bezalkoholowy? Od naszych wyziewów mogłaś nieźle nabrać %
Następna impreza szykuję się pod hasłem "J jak jebodrom".
Pierwszy "J jak jebodrom" idzie dla kota, bo nalał mi na plecak. Drugi idzie dla tego człowieczka, który na kompie Hiki zainstalował ten śmieszny programik wyskakujący przy próbie pisania litery "ś". Trzeci to nagroda dla gościa, który zamknął klopa na noc.
A co do "studenckiej" reputacji DUDiego... no cóż, byliśmy kiedyś młodzi i naiwni
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kot jest niewinny, taka jego natura, że nie leje gdzie popadnie. Najgorzej, że książkom się oberwało. Ktoś zna jakiś sposób na odsmradzanie papieru?
Dudi, jeśli Ci się chce, to wpadnij po tort, bo jeszcze dużo zostało
Fajnie, że wpadło kilka osób, które dawno u nas nie gościły. Może w końcu uda się któregoś razu ściągnąć Filipiarza.
Isao, następne spotkanie w styczniu. Bierz pod pachę Zjadka, Ejsa, Wajchę i Kaśkę i wbijajcie W sumie nawet zmieścicie się w samochód razem
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A nie mówiłem że zemści się w nocy za to co jej zrobiliście? XD
Dobra, może inaczej - tortu nie pamiętam. A wyglądał tak ładnie...
To wybitnie nie był mój dzień na picie. Pewnie biorytm niekorzystny, zmiana ciśnienia albo te początkowe Ciechany jakieś lewe były.
Te Ciechany "tydzień po gwarancji" za 1,99 pln?
Te Ciechany "tydzień po gwarancji" za 1,99 pln?
Tydzień przed.
program zostal zainstalowany w momencie slabej poczytalnosci osobnika i dlatego osobnik ten nie powinien zostac pociagany do odpowiedzialnosci, zamiary mial bowiem dobre.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A wybaczymy.... jak napiszesz "ś"
Q... Iswald postara się jakoś bardziej zjawić tam u was na włościach (wy już w sumie podobno u mnie byliście, poniekąd xd ja tam nic nie wiem w sumie)
Rozumiem, że ew. problemu z przywiezieniem 'drugiej połówki' nie będzie? xD
(i niekoniecznie mam tu na myśli wódkę xD)
Nie powinno być, jakoś was pomieścimy na tym naszym małym metrażu A byłem u Ciebie tylko ja, Hiki akurat na Ukrainie przebywała.
Wąski, problem został rozwiązany. Gorzej będzie z odsmrodzeniem książek
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Wrzuciłem wszystkie 9(!) fotek, kto nie dostał linka, a chce, nie da znać.
http://mahjong.org.pl/strona.php?id_strony=88
Może do następnego spotkania wszyscy opanują zasady
Taaa... 1 stycznia będzie ANSI 2.0 xP
Ostatnio edytowany przez qwig (2010-12-27 19:52:43)
Za dużo tego, może kiedyś ;p
Wszem i wobec ogłaszam, że kolejne spotkanie odbędzie się 14 stycznia w piątek, godzina wejścia jak zawsze. Data jest ustawiona pod mbella, którego dawno nie było, więc zmian nie będzie Potem jeszcze porozsyłam info SMS-ami i mailami.
I na koniec ważna informacja:
na wszystkie spotkania, które odbywają się u nas na chacie, smoczek ma wstęp wzbroniony! Tak więc, smoku, nie kłopocz się z pojawianiem.
To tyle.
Ech, cos mi sie zdaje, ze sie czlowiek musi pilnowac, bo mu pokaza bana
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No wlasnie sie o banie dowiedzialem, normalnie rotfl.
Spoko i tak nie mialem zamiaru w najblizszym czasie xD.
Ale i tak wtf.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2011-01-04 02:59:42)
Dla mnie bomba! Będę!
Płaczcie wraz ze mną, albowiem smutna to godzina nastała!
W związku z tym następne spotkanie proponuję pod znakiem żałobnej konsumpcji trunków najlepszych z najtańszych. Ruszajcie zatem do Żabek, sklepików osiedlowych i innych zdrojów leśnych, z których można jeszcze wydobyć te boskie żury!
Termin - dla mnie najwcześniej w połowie lutego (chociaż wiadomo, że takie trunki nie powinny stać zamknięte dłużej niż 24 godziny od terminu zakupu).
Co na to pozostali bywalcy zgromadzeń, a przede wszystkim gospodarze?
Ogłośmy żałobę narodową po komandosie...