Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
DragonBall za Saint Seiya/Yattaman
Zamieni sie ktos ??
jaja sobie robisz ???
jaja sobie robisz ???
Czemu Grejfrut mi powiedzial aby sie tu zapytal..
a Ja poszukuje torrenta do saint seiya (chodzi mi oczywiscie o pierwsza serie) nie chce zakladac nowego tematu wiec pisze tu. I pytanko ktora grupa wydala najwiecej bo wdzialem na anidb.net, ze jakas Laser_man ale nie ma stronki do nie go wiec szukam pomocy a jak nie to z grupy ktora ma dosc troche juz i nie zamierza porzucic projektu
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ja ściągam Saint Seiya od [ARF] ale jest to najlepsza jakościowo wersja dostępna w internecie ...mam dopiero 14 odcinków ale one maja średnio po 300 mega jak by co
A te saint seiya [ARF] to z emula tak?? Jeśli tak to czy wszystkie odcinki sa tam dostepne??
www.anidb.net sam sobie zobacz ... ja ARF ściągam dopóki dominuje w ilości urzytkowników a potem ściągam co innego... ale taki ARF ma 3 razy lepszą jakość niz remasterowane dvd od [AznA] wiem bo mam i to i to
z tego co przeczytalem na ani.db to arf jest grupa francuska. Czyli harsuby sa francuskie?
przecie urzyłem "ale" tak ARF to fr. i pod arf robie pl napisy (powoli) ale masz angielskie napisy na animesub więc nie ma problemu a jakość ARF w porównaniu do innych grup jest po prostu boska
Thx. poszukam na dc++ bo z torrenta jest malutko seedow i idze mi 2 kb/s (max. mam 60 jak duzo seedow:P). Lecz watpie, ze tam znajde wiec cos bede musial wyczarowac...
Sorry za double posta ale chcialbym odswiezyc temat.
Kalamir z kad ciagniesz saint seiya?
DragonBall za Saint Seiya/Yattaman
Zamieni sie ktos ??
A moze kto wie skad wziac Yattamana ??
Ja posiadam Saint Seiya 1-50tv, Saint Seiya: The Hades Chapter - Sanctuary 13, Saint Seiya - The Heaven Charter( movie) i 2 odcinki Inferno. Jak ktoś ma może ostatnie części (po 50) Saint to z chęcią się wymienię. Moje GG: 7250238 mógłym jeszcze ewentualnie zamienić się za Fist of the North Star (Hokuto no Ken)
Strony 1