Nie jesteś zalogowany.
Skoro ostateczny spis to tak.
Ja się pojawię na 100% już mam wszystko ustalone z MON i do 6 jestem wolny.
Mam pytanie jest ktoś jeszcze z okolicy Dąbrowy Górniczej?
Tak ja ja sie z wami zabieram bo sam nie trafie no i zapewne z wami bede wracac (tak to oznacza ze sie pojawie)
ja będę to chyba wiadomo, bo jeszcze kto wam tu wklepie za friko xD i barti nawet mnie nie w*urwiaj O_o masz coś wymyślić
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-11-29 22:16:27)
Drugi raz w życiu popieram Zgrzycia. Barti zrób, że coś. Weź nawet swoją do nas...
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Moja to już dwa razy na zlocie była Tylko, że czasu nie ma, żeby się pojawić, ale sprawa wygląda tak, że wracam od niej w sobotę i jeśli zdążę wrócić do 17tej to jeszcze wpadnę na zlot.
Ja tez sie pojawię nie wiem czy zdarze na 17 ale sie pojawię.
Z Dąbrowy jedziecie pociagiem czy busem? Bo jak pociagiem to bym dołączył do was w Katowicach.
A kto jedzie jeszcze z Katowic ?
Jechać ogólnie najlepiej by było pociągiem. Wstępnie spotkamy się chyba w Katowicach, na razie chyba tylko ja i Spamerka jesteśmy z okolicy DG, chyba że pojawią się kolejne osoby to wtedy zamiast jechać prosto do Katowic zbierzemy się z osobami z DG w centrum i potem pojedziemy do Katowic.
I oczywiście będziemy liczyć na odbiór nas przez Zgrzyta, z dworca PKP w Gliwicach.
Wybaczcie mi, ale już wiem, że mnie nie będzie na bank. Do Gliwic wrócę dopiero w niedzielę.
T_T buuuuuuuuu
To tak mam aktualnie małe problemy z kopem więc nie wiem czy będę śledził wątek. Jak by co to mój spamowy numer tel. 515894623 (sieć play). Tylko że mam problemy z odpieraniem rozmów (leń mode on) i nie odpisuje na sms'y (leń mode on + rzadko mam kasę na tym koncie). <służbowego nie podaje xP> Ale będzie dobrze o ile po drodze nie zamarzniecie ^.^
Zgrzyt martwisz się o nas czy o 0,7 samael16 ? xD
Barti wielka szkoda... I kto mi będzie mówił, że żałuje bo nie pił za młodu
Ale ty i Zgrzyciu macie z Play, więc sądzę, że parę razy telefonicznie Cię nawiedzimy
Zgrzyciu klub muzyczny, czyli mam się ubrać do tańca, nie?
Ogółem powinno być 9 + osób więc czemu napisało z 4?
Błagam jakieś dziewczyny... Bo zawsze jestem sama, a Ewelina się wykruszyła ...
EDIT:
Ostrzegam, że po konwencie jestem niewyżyta i mi bije. Tryskam energią i kocham ten poj***ny świat.
Nawet skręcona kostka i brak blaciszka (beczy na wspomnienie) jest wyje**nie zaje***cie
EDIT 2:
Jeśli jedziecie z Katowic tu macie pociąg, którym jadę
Z Kc o 16.22 rusza
Mój nr : 726-890-907
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-12-02 00:17:20)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Spamerka nie tylko ty nim jedziesz:D
Dobra to będziemy w dwójkę jechać do Katowic, ciekawe ile osób się z nami zbierze, jak coś mój fon 696-176-18sześć.
Ostatnio edytowany przez samael16 (2010-12-02 01:34:20)
a a czy ktoś jedzie z Katowic? czy może mam jechać do Dąbrowy (mnie to wszystko obojętnie byle bym nie byl sam )
Spamerka miałas na myśli ten pociąg?
http://rozklad-pkp.pl/traininfo.php/pn/ … 291303030&
Diablos ja jadę z Katowic z tym że nie jestem na 100% pewny czy zdążę na ten pociąg bo przez ten snieg na drogach powrót z pracy może sie wydłużyć(oczywiście nie mam pretensji do drogowców przecież snieg spadł wyjątkowo wcześnie w tym roku xD)
to ja może pojadę do DG? tylko odbierze mnie ktoś z przystanku? no i jak tam dojechać z takiego miasta jak Czeladź?
tak o ten
To jedziemy w 4
Samael z Łaz , potem ja z DG się dosiadam, a Robson jak zdąży wraz z Diablos z Katowic
Tylko mnie nie zgwałćcie w jakimś obskurnym kiblu
Wole na śniegu xD
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-12-02 18:06:34)
Ostrzegam, że po konwencie jestem niewyżyta i mi bije.
to cię uspokoję, tak jak pewien koleś swą żonę siekierą ^.^
Tylko mnie nie zgwałćcie w jakimś obskurnym kiblu
[roftl] przeceniasz swe nieistniejące walory
i taka notka na koniec. Pogoda w Gliwicach jest przyjazna, w tv huczą że świat pod śniegiem i -20*C a u mnie max -10*C i śnieg spontan wieczorem. Więc jeśli się wam coś stanie to na pewno nie za sprawą pogody.
Zgrzyciu i to nie jestem pewne ciągle czy jadę...
A następnym razem wytęż mózgownice i skumaj sarkazm..
Hmmm a kiedy jest ten "zjazd" i o której to może się wyrobię i też bym dołączył?
PS. Nie chce mi się czytać dziś tych postów, więc niech ktoś tak w skrócie napisze ocb.^^
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
xD
Widzę Hero, że ty z Rudy... Nie wiem jak lepiej Ci dojechać, bo się nie znam... Jakby co
Pociągiem do Gliwic gdzie Zgrzyciu nas odbierze...
Czemu i ty jesteś płci męskiej? *total załamka*
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-12-02 21:44:35)