Nie jesteś zalogowany.
No to organizujemy
Ile osób przyjdzie, tyle przyjdzie. Info jest tu, a ja jeszcze porozsyłam privem.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mnie najprawdopodobniej nie będzie wtedy w W-wie.
Szkoda, ale byłem w Bocheńcu w weekend.. zresztą.. co będę mówił sami zobaczcie:Tvn Warszawa warto obejrzeć pierwsze 30 sek
Zbyt dużo osób nie było, za to mieliśmy wycieczkę z Poznania u siebie O dziwo nie zraziliśmy ich do siebie i są gotowi jeszcze kiedyś wpaść.
A ja konam nadal, chyba mnie jakaś choroba łapie.
E, rutek, myślałem, że się w TV objawiłeś
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ale chyba ich zraziły warunki w pociągu
podobno byli z kamerą obok mnie, już w pociągu, jak jakaś pierwszoroczniaczka chawtowała że aż uszy sie jej trzęsły.. dobrze że tego nie póścili, wszyscy w środku mieli bluzy wydziałowe, była by kompromitacja...
EMO DUDi rzondzi!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wybiera się ktoś na Yamato 5 grudnia? My kupiliśmy bilety wczoraj. Zostało niewiele wolnych miejsc, więc w razie czego trzeba się pospieszyć .
W głębszych kondygnacjach grobowca powiedziano, że następne spotkanie odbędzie się z powodu proklamacji republiki Burkinii Faso - czyli 11 grudnia. Miejsce znacie, a na dokładną godzinę tak nie przyjdziecie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jak się wyrobię z prezentacją na seminarium, to się pojawię, chociaż bardziej pasowałby mi następny weekend.
Nam niezbyt, może bedziemy musieli iść jeszcze w sobotę na rusztowanie (sic!), a w niedzielę idziemy na Yamato i wolimy być przytomni.
Wiesz już, że masz zrobić, kiedy jest spotkanie, odpuść jedno picie i machnij ją
Powinienem być.
Będę!
Wybrałbym się chętnie też :d ale bez paszportu polsatu chyba nie da rady ^_^
Możesz wejść na gorsecik
Nic nie gwarantuje, jest bardzo mała szansa że się zjawię bo mam ostry zapieprz (Mega kolokwium z przedmiotu z którego miałem warunek w zeszłym roku), ale może przy dobrym wietrze wpadł bym na pratyjkę madżonga, albo dwie
Chętnie i na gorsecik bym wszedł, ale do 24 włącznie pracować będę dzień w dzień więc x.x nowy rok czy coś? ^_^
ps; bo i w końcu wypadałoby by poznać osobiście tego zuego moderatora... i jego drugą połówkę
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-12-11 22:21:25)
Już 22 i nikt nie pisze co się dzieje? Czyżby pisanie na forum podczas trwania imprezy przeszło już do lamusa? To że z pewnych powodów musiałam wyjść wcześniej nie znaczy, że nie jestem ciekawa co tam się wyrabia:P bo wierzcie mi chętnie bym z wami dłużej pobyła i wypiła małe co nieco, ale niestety, siła wyższa;P
Ja też już "skończyłem imprezę", aczkolwiek wcale nie narzekam.
Niestety na tort się nie załapałem.
Może następnym razem okruszek zostanie...
Dudi, nie naginaj faktów:P Mogłabym napisać, jak było, ale to by ci zepsuło reputację "studenta";]
Mam bezalkoholowego kaca o.O To jest nie fair i bez sensu;]