Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Znany także jako "WTF"
Komunikator napisany "w odpowiedzi" na to co się ostatnio dzieje z komunikatorami: "Nowe Gadu-Gadu" - podobno innowacyjne coś, taa, tylko że przy okazji (tutaj podziękujemy obecności flashowym reklamom) obciążyc procesor nawet i do 80%, a i bez nich nie grzeszy szybkością. Gdzie podziały się te komunikatory, które jak ich nazwa wskazuje, umożliwiają głównie KOMUNIKACJĘ, a nie słuchanie radia, czy oglądanie TV...
WTW ma przede wszystkim działać szybko, lekko ascetycznie (acz podobno ładnie) wygląda(ć) i nie drażnić użyszkodnika reklamami.~kaworu
U mnie działa.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Próbowałem, ale niestety odbiłem się sprężysto-plastycznie.
GG 6.0 [ R.I.P <*> ] > Konnekt [ R.I.P <*> ] > Miranda + miliony wtyczek.
I, jak dla mnie, EOT na dzień dzisiejszy.
Tutaj bardzo podobny temat: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254654&p=1.
Ja tam zdecydowanie przyzwyczajony do gg w wersji 6.1, czyli komunikatora, a nie gówna z dodatkami, zużywa koło 16mb ramu.
Ja mam GG 7.7 czyli najnowszy komunikator bez zbyt wielu dodatków, jeden kontakt z numerem nieobsługiwanym przez moje stare gg został rozwiązany dzięk konferencji. Nic mi tu nie wyskakuje na 2/3 ekranu jak najeżdzam na kontakt...
Edit: Możesz pokazać jak WTW wygląda? Kilka scernów.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2010-11-25 23:19:37)
Darmowe komunikatory internetowe
Opis programow przez znana w swoich kregach uzytkowniczke "picasso".
Tak wyglada u mnie
Duuuuuzo wiecej do poczytania w moim linku na poczatku tematu, lub o samym WTW - KLIK.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2010-11-25 23:31:51)
To masz screeny i możesz sobie coś poczytać http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Czy … 24511.html
GG nie używam już od ładnych paru lat - wkurzało mnie, więc przeszłam na AQQ. A od kilku miesięcy używam WTW i nie narzekam. Jak ktoś nie chce tych wszystkich bajerów, które oferuje ten komunikator, to nie musi instalować wtyczek. Mnie się podoba, bo jest przejrzysty, mogłam w miarę łatwo dostosować sobie jego wygląd do własnych preferencji, nie ma żadnych reklam, nic się nie zwiesza, w dodatku nie muszę używać przeglądarki, żeby słuchać wybranego radia. W dodatku okazało się, że jego twórca jest jednym z moich ulubionych fotografów na deviantArcie
Ja tam zdecydowanie przyzwyczajony do gg w wersji 6.1, czyli komunikatora, a nie gówna z dodatkami, zużywa koło 16mb ramu.
Wersja 64bitowa, czyli ta, która jest głodniejsza. Działa od ok 24h, odbywałem na niej kilka rozmów, więc to nie tak, że przed chwilą odpaliłem xP
Na początku było GG później AQQ, a teraz znowu Gadu, ale starsze 7.7, jak już ktoś wcześniej pisał.
A WTW to bardzo ciekawa propozycja, będę musiał się z tym zapoznać.
Trudno żeby 32bitowa aplikacja żarła więcej od podobnej 64bitowej aplikacji
Strony 1