Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Helloł Otóż dziś skończyłem powiększanie MusicBoxa na naszej stronce. Muzyczek jest ponad tysiąc (jakieś 5 GB). Same OP i ED czasem jakieś BGM czy jakiś insert też się przewinie. Pełne wersje, tv size to sporadyki, bo czasem dłuższej zwyczajnie nie ma. Pliki nie są zabezpieczone, a więc można je pobierać beż żadnych problemów Na razie jedna playlista, będę miał chwilę, to wybiorę tylko najlepsze (bo nie oszukujmy się, niektóre ssą, ale ściągałem po kolei). Wsio jest z gendou. Miłego słuchania!
http://www.animowcy.fansubs.pl/
Wszelkie propozycje nowych piosenek mile widziane. Także błędy w nazwach, bo gendou tu kuleje, a ja i tak miałem dużo roboty z całością
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-07-05 18:30:43)
Super sprawa z tymi muzyczkami xD
Głupio jest jak się coś robi w necie i w pokoju jest za cicho ^^
Zabrakło mi muzyczki Close to You xP
Ale to było do przewidzenia ><"
Faceci -.- xD
Ostatnio edytowany przez Yuuki-chan (2010-07-06 13:28:01)
Wasz musicbox ma dziwną właściwość, gdy piosenki lecą sobie po kolei, przy niektórych tytułach zacinają się, musisz włączyć play, żeby dalej ruszyło. Coś takiego ma na pewno miejsce, przynajmniej u mnie, po 1 opie Gintamy. Może sprawdźcie jak to jest - a nuż to tylko u mnie.
Może dałoby radę dorzucić coś z Hajime no Ippo?
Swoją drogą mam wasz blog w startowej stronie, co by sobie muzykę puszczać z rana xD
:DD Niedługo spora aktualka + zmiana playera, zostanie naprawiony wcześniejszy problem ze stopowaniem playlisty. To jednak jest bardzooooo pracochłonne, ale skoro wiem, że chociaż jedna osoba tego używa (no dwie ) to zmobilizuję się do pracy ;]
Trzymam kciuki.
Strony 1