Nie jesteś zalogowany.
Zgrzyt
To jawna obraza mojej dumy. Nie zaglądam na serwisy dla retardów. Prócz kilku wariacji, scena "wyklucia" była wzorowana na filmach z serii ALIEN (których jestem wielkim fanem).
Qashqai
Możesz pisać co chcesz, lecz poziom i tak jest wyższy.
Pamiętaj aby się nie spieszyć, "co nagle, to po diable". Ja wydawałem chapter co tydzień. Rób spokojnie, a wszyscy będą zadowoleni.
New:
Postaci chyba przedstawiać nie trzeba
(jeśli chodzi o anime to wkońcu cośnowego -> w 2010 mają się pojawić OVA )
Tymek... mam taki sam ołówek~! (ten w kropki XD XD) w ogóle to ja tam jej nie znam :< ale nosa to ona specjalnie nie ma? xD
Ja tam tylko tę kiełbę w zasadzie ostatnio męczę. 10 stron kolejnych mam.
Dla tych co przeoczyli poprzednie (tak, tak, nie ma czego żałować, ale jednak, ahaha~ XD): 1 2 3-4 5 6 7 8 9 10 11 12
A tu nowe: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Heroina się wreszcie pojawiła~!
@Qashqai
Tak, nosa specjalnie nie ma - w oryginale też nie miała
Co do tej kiełbasy, jak będzie więcej, to muszę na to looknąć, bo widziałem parę stron i teksty mnie rozwalały xD
nowa pracka
btw.
tenshi, czym kolorowałaś ten ostatni rysunek?
Trzecia pracka bardzo mi się podoba
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2010-10-20 16:49:47)
Zgrzyt
To jawna obraza mojej dumy. Nie zaglądam na serwisy dla retardów. Prócz kilku wariacji, scena "wyklucia" była wzorowana na filmach z serii ALIEN (których jestem wielkim fanem).
Po retardowemu ci odpowiem, a sam takich odpowiedzi nie lubie (jakbyśmy, cholera, własnego języka nie mieli ):
The problem is that 4chan is everything.
tenshi, czym kolorowałaś ten ostatni rysunek?
Długopisy żelowe, a cieniowanie ołówkiem
Trzecia pracka bardzo mi się podoba
Przyłożyłam się, bo to był prezent
Hej. Chciałem się pochwalić naszym pierwszym porządnie zrobionym demo. Troszkę vixowatym, ale pod publikę też czasami trzeba iść. xD
Oto link:
Memory Befall - Obudź Się
PS: Polecam powyłączać sobie wszystki equalizery w playerach albo dać je tylko na minimum, bo jest pełna korekta dźwięku i wam rozwali głośniki. xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2011-04-06 12:20:12)
Nie było to przyjemne doświadczenie muzyczne A wokal to porażka.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
http://boomerek.wrzuta.pl/audio/9r66jh4 … -_cnk_em2w
New Song ;O , "Jestem tu bez Ciebie"
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Nie było to przyjemne doświadczenie muzyczne A wokal to porażka.
Nawet sie ciesze, ze ci sie nie podoba. Bo jakby nie było kogoś, kto tego nie lubi, to bym był smutny i kawałek byłby niecharakterystyczny (czyli prościej mówiąc ujowy).
Quithe napisał:Nie było to przyjemne doświadczenie muzyczne A wokal to porażka.
Nawet sie ciesze, ze ci sie nie podoba. Bo jakby nie było kogoś, kto tego nie lubi, to bym był smutny i kawałek byłby niecharakterystyczny (czyli prościej mówiąc ujowy).
To mogą być już2 osoby?
Nie powiem, że mi się nie podoba. Ale wokal faktycznie nie porywa. Co prawda lubię takie 'amatorskie' granie w każdej postaci. Ale jak chcecie występować na większej scenie, to wokalista musi sporo poćwiczyć.
Żeby posłuchać sobie, czy pograć na jakieś domówce, to spoko.
Trochę mi przypominacie styl 'farben lehre' - przynajmniej tą jedną piosenką. Nie wiem jeszcze czy to źle czy dobrze Ważne, że gracie i jakoś to wychodzi.
A gitarka na początku bardzo mi się podoba.
Oczami Fana Blog ;]
Hatake napisał:Quithe napisał:Nie było to przyjemne doświadczenie muzyczne A wokal to porażka.
To mogą być już2 osoby?
Nie powiem, że mi się nie podoba. Ale wokal faktycznie nie porywa. Co prawda lubię takie 'amatorskie' granie w każdej postaci. Ale jak chcecie występować na większej scenie, to wokalista musi sporo poćwiczyć.
Żeby posłuchać sobie, czy pograć na jakieś domówce, to spoko.Trochę mi przypominacie styl 'farben lehre' - przynajmniej tą jedną piosenką. Nie wiem jeszcze czy to źle czy dobrze Ważne, że gracie i jakoś to wychodzi.
A gitarka na początku bardzo mi się podoba.
No to tylko demo. Powiem ci, że ja i tak jestem zadowolony, że takiego chociaż śpiewaka mamy, bo tak cholernie ciężko jest znaleźć kogoś na wokal w tym kraju (nie wiem jak w innych), że masakra. Tylu się przewinęło, że oj. No bez rozwijania się, to by u nas długo nie potrzymał. On przynajmniej nie "rapuje" i nie drze ryja zdzierając gardło. xD Tacy też bywali.
No właśnie, za bardzo punk rockowo spiewa. Spokojnie już dostał "Zen of screaming" i za pare miesięcy pewnie już będzie sunął jak Cannibal Corpse. xD
wczorajszy twór. małe zboczone coś z "Kodomo no Jikan". don't worry, golizny nie ma
http://i1224.photobucket.com/albums/ee372/myorepl/th_DSC01288.jpg
Fajne, tylko uszy coś krzywo, tzn. jedno na złej wysokości i nogi leżącej panny jakoś dziwnie znikają w kroczu tej drugiej
wczorajszy twór. małe zboczone coś z "Kodomo no Jikan". don't worry, golizny nie ma
http://i1224.photobucket.com/albums/ee372/myorepl/th_DSC01288.jpg
Którą rękę mam uciąć by przejąć twój talent?
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.