Nie jesteś zalogowany.
Zważając na fakt, że to mecz towarzyski, Messi jeszcze dzień wcześniej miał nie grać, a piłka nożna w Argentynie jest w drobnej rozsypce jeszcze po MŚ, to nawet Polska by mogła z nimi powalczyć ;P
Zważając na fakt, że to mecz towarzyski, Messi jeszcze dzień wcześniej miał nie grać, a piłka nożna w Argentynie jest w drobnej rozsypce jeszcze po MŚ, to nawet Polska by mogła z nimi powalczyć ;P
Mają kilku młodych walczaków, którzy mogą zrobić karierę, patrz Kagawa z BvB.
~Kensai, nie bądź takim optymistom, nasi mieliby trudną przeprawę z takim Burkina Faso, a co dopiero z niesamowitą Japonią
My byśmy dostali z Argentyną B i to z trzy do zera. Nie ma co teraz porównywać naszej piłki z japońską, oni grali na mundialu i to całkiem nieźle, a my? Ich kobieca reprezentacja by nam wlała . Widzieliście ten filmik? YOKOYAMAAAA!!!
Widzieliście ten filmik? YOKOYAMAAAA!!!
Dobrze sobie poszła.
Wakabayashi napisał:Widzieliście ten filmik? YOKOYAMAAAA!!!
Dobrze sobie poszła.
Pięknie !!
Oczami Fana Blog ;]
Lech Poznań 3:1 Manchester City. Oby tak dalej. Są już jedną nogą w 1/16
Szkoda mi właścicieli City. Szejkowie pompują w nich tyle kasy a oni przegrywają z trzecią drużyną naszej ligi. Trzecią od końca. XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Bo dzisiejszy dzień sponsoruje cyfra 3.
Trzecia porażka MC z rzędu, trzy stracone bramki, trzecia od końca drużyna Ekstraklapy.
Nie wiem, co powiedzieć, zdarłem gardło, cały blok wie, jaki wynik, podobało mi się.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Imo z Lechem faktycznie wychodzi kondycja. Jak się tak nabiegają w pucharach, to później nie ma szans, żeby być na 100 % po 3 dniach w lidze. Zagraniczne ligi to inna bajka, bo u nich takie mecze to codzienność, jednak u nas podobny wysiłek jest potrzebny do 3 meczów, a nie 1
Piękny wynik, mecz też niczego sobie. Stawiałem (imo bardzo optymistycznie) 1:1, a tu po sporej dozie szczęścia taki wynik! Przy kondycji naszej piłki trzeba uznać go za wielki sukces. Nie był to mecz o pietruszkę, czy też nic nie znaczący rewanż (np. ostatni mecz do el. LM Wisły z Barcą w 2008). Walka była o punkty, w mocno wyrównanej grupie. Wiadomo, że City nie grało w najmocniejszym zestawieniu, ale u nich można by wystawić dwie równorzędne jedenastki.
Cieszy też bardzo to, ze Lech nawet jak nie wyjdzie z grupy, to nie skompromituje się w pucharach europejskich (ja np. Amica swego czasu). Ba, do końca będzie wałczył o awans! I żeby nie było - nie jestem kibicem Lecha. Jestem kibicem polskiej piłki. Mam do Kolejorza spory szacunek właśnie za to, co pokazują w Europie. Bo nic mnie tak nie wku**** jak to, gdy jakiś polski klub ogrywa znaną europejską markę, a głupi kibole rywalów, zamiast gratulować i się cieszyć, to wypisują obraźliwe komentarze.
Ja czekam niecierpliwie na mecz z Juve i kolejną niespodziankę. A za rok? Może Legia, Jaga czy Polonia będzie walczyć o pieniądze i prestiż europejskich pucharów. I z takim samym entuzjazmem będę im kibicował. Obywatelstwa nie zmienię, więc cieszę się tymi mniejszymi i większymi sukcesami naszej kopanej.
Już druga połowa jakże ważnego meczu POLSKA - WKS. Jak narazie wynik nie porywa. Przy ładnym prowadzeniu w 1 połowie, już na początek drugiej stracili gola. Ehhh może wygrają .
Polska - Wks 1:1 (53 min. meczu)
Nie żebym się czepiał, ale gol dla WKS padł jeszcze w pierwszej połowie.
Nie wiedziałem, że potrafią tak dobrze podawać. O wykończaniu już nie wspomnę. Brawa dla Lewandowskiego :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
ale real daje d..........
Nie powiem, żebym ubolewał z tego powodu, chociaż mimo wszystko wolałbym chyba jednak, żeby to Królewscy wygrali. Z przyjemnością oglądałbym wtedy miny tych wszystkich sezonowych fanbojów Barcy.
"Skazany na zajebistość"
czyli wychodzi że się ze mną zgadzasz:)
Po raz kolejny wygrał radosny futbol Barcelony, i to mnie cieszy najbardziej . (ale miny Krysi też były przednie )