Nie jesteś zalogowany.
Wypełnione
Fajnie, że będzie można zobaczyć wynik ankiety.
Wypełnione~ ^^
Wypełnione.
104 wypełnienia, keep it coming
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wypełnione;] Swoją drogą z jakością u nas kiesko na rynku;( /czasem nawet brak wyboru ścieżki dźwiękowej/
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
wypełniona
To teraz niech wszyscy napiszą i się pochwalą, że wypełnili ankietę. Wtem topic będzie miał pierdyliard stron.
A czemu by nie, przynajmniej jest cały czas na widoku
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
A bo ja wiem. Od razu kojarzy mi się motyw z pisaniem komentarzy (Jak to ma miejsce na niektórych stronach warezowych, gdy wyjdzie jakaś nowość) "Pierwszy!" "Second, Faggots!" itp
Ostatnio edytowany przez DARK_SAN (2010-09-29 19:01:59)
Popatrz z innej strony, na przykładzie dula, zamiast chwalić się miejscem, napisał, że się przydał
W wypadku wyboru odsyłającego od razu do pkt. 4 pomijamy punkt 3: "Co skłoniłoby Pana/Panią do zakupu polskich wydań?"?
Ankieta jest niedopracowana. Jeśli już pytamy konkretne grono odbiorców i potrzebna jest nam ich opinia do konkretnego sprawozdania, to bardziej szczegółowo, a nie 'po łebkach'.
Pytanie 3 jest skierowane do osób, które nie widziały, tym samym też nie mają żadnego wydania. Dla niech ankieta się zamyka, zostaje tylko metryczka. Reszta ma odpowiednik dalej.
A co byś chciał konkretniej? Przy niektórych pytaniach jest otwarte pole "inne". Co mi potrzebne, zostało zaznaczone w pytaniach. Zresztą ankieta jest nie tylko kierowana do fanów anime, jak to Akashi pisał, 60% wydań kupują "cywile".
Z ciekawostek, wywiadu udzieli mi także przedstawicielka CinePiksu
A, ankieta trafiła też na goldenline.pl na forum grupy "* Japonia *"
W paru miejscach miałem problem z ankietą, bo trudno było mi się określić, ale życzę powodzenia.
I nie tylko dulu przydał się Chociaż on się bardzo przydaje xD
Wypełniona! Tak z ciekawości chciałbym później zobaczyć jak to wygląda, mógłbyś później na pokazać?
"Symmetry, that is what I enjoy aesthetically."
Death The Kid
Shinigami-sama, masz na myśli magisterkę jako taką?
Quithe, jeżeli można cię zapytać, to na jakim kierunku jesteś?
Jeżeli nie chcesz -- nie odpowiadaj
Żaden problem, zapomniało mi się napisać w pierwszym poście. Public relations.
Opublikujesz wyniki po? Nie chodzi mi o pracę mgr ani o Twój komentarz do wyników, ciekam jestem natomiast samych wyników.