Nie jesteś zalogowany.
W końcu nadszedł ten wiekopomny czas, piszę pracę magisterską, która przez co najmniej pół roku była moją wymówką do lenienia się przy subach, głównie Akagim To na wstęp, teraz konkrety.
Pełny tytuł pracy to "Wizerunek polskich wydawców anime na podstawie jakości wydań". Część badawcza składa się z dwóch elementów. Pierwszy to wywiady z przedstawicielami dystrybutorów (AG i AV, IDG na razie nie odpowiedziało). Drugi to ankieta, która oczywiście jest przeznaczona dla was Chcę, żeby próba była jak najliczniejsza, a co za tym idzie, zwiększy się wiarygodność badania. Z tego powodu nie zwlekajcie z odpowiedzią i jeżeli macie gdzie i komu przekazać link (i nie dotyczy to tylko mniejszych i większych otaku, jak my tutaj), róbcie to śmiało. Dodatkowym kopem do tego jest czas, zbieranie ankiet muszę zamknąć najpóźniej w niedzielę, żeby wyrobić się z terminem oddania.
Co do samej ankiety, uważnie czytajcie pytania i odpowiedzi oraz nawiasy przy nich. ankietka.pl niestety nie oferuje opcji, które uprościłyby pomijanie danych pytań w zależności od odpowiedzi.
Wyniki ankiety udostępnię w jakiś czas po zebraniu.
A oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/47716/wi … wydan.html
No i co, z góry dziękuję wam za pomoc
Tematy z ankietą znajdą się również na stronie Anime-Gate, forum.nast.pl, forum.veg.pl, f.pl, forum.hanami.pl, goldenline.pl na forum grupy "* Japonia *" (gdy mi coś jeszcze przyjdzie, to dopiszę, sami też dodawajcie w postach, na jakie forum dodaliście, żeby nie powielać
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-09-30 12:55:02)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To już nie można ankiet wypełniać ze znajomymi przy piwie (po 20 na jednego)?
Ale niech będzie, poszło.
Dobra, z mojej strony też po - skoro wydałem tyle kasy na oryginały, to mam prawo ponarzekać.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
To już nie można ankiet wypełniać ze znajomymi przy piwie (po 20 na jednego)?
Ale niech będzie, poszło.
Taką opcję miałem przy licencjacie, tyle że siedziałem z tym piwem z Hiki xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Poszło. Przydałem się.
No ankieta wysłana, tylko ostatnie pytanie powinno być wielokrotnego wyboru, bo miałem dylemat czy zaznaczyć "student", czy "pracujący".
Nick na ANSI: bobek784v2
No to i ja przed snem swoje 3 grosze dorzuciłem
bobek784, wiadomo, że studenci zawsze skądś wyczarowują kasę xD
Cel namierzony, rozpocząć wypełnianie. Wysłane!
Nie wstyd wam pisać magisterki na takie tematy? Ile to będzie miało stron? Merytoryczne 5 kartek, z czego 3 to spis treści i wstęp, a reszta to onanizowanie się zajebistością własnego hobby i przemycanie promotorowi (bo tylko on/ona [może] przeczyta tę pracę) ulubionych tytułów. Takie rzeczy można pisać w podstawówce w wypracowaniu o swoich upodobaniach, a nie na studiach i to wyższego stopnia.
Smutne.
Poszło, chociaż otaku ze mnie żaden.
Ty dulowaty userze!
Jak ktoś dawno oglądał albo ma niewiele oryginalnych tytułów to nie tak łatwo tą ankietę wypełnić:>
Jako srogi nadzorca projektu myślę, że można przypisać ją A-G (gdzieś trzeba;).
Dulu, moderator w końcu się do czegoś przydał:)
Zasmuconemu koledze mogę powiedzieć jedno: każdy sądzi podług siebie, jak mówi porzekadło. Nie wiesz, a głupoty chrzanisz;] W dodatku w tonacji flejmowej. Lepiej byś ankietę wypełnił i pomógł. Tym razem piwo i moja wyobraźnia nie wchodzą w grę;]
Nie wstyd wam pisać magisterki na takie tematy? Ile to będzie miało stron? Merytoryczne 5 kartek, z czego 3 to spis treści i wstęp, a reszta to onanizowanie się zajebistością własnego hobby i przemycanie promotorowi (bo tylko on/ona [może] przeczyta tę pracę) ulubionych tytułów. Takie rzeczy można pisać w podstawówce w wypracowaniu o swoich upodobaniach, a nie na studiach i to wyższego stopnia.
Smutne.
Żal to jest pisać pracę o czymś, co cię nie interesuje.
Wypełnione
almisael napisał:Nie wstyd wam pisać magisterki na takie tematy? Ile to będzie miało stron? Merytoryczne 5 kartek, z czego 3 to spis treści i wstęp, a reszta to onanizowanie się zajebistością własnego hobby i przemycanie promotorowi (bo tylko on/ona [może] przeczyta tę pracę) ulubionych tytułów. Takie rzeczy można pisać w podstawówce w wypracowaniu o swoich upodobaniach, a nie na studiach i to wyższego stopnia.
Smutne.
Żal to jest pisać pracę o czymś, co cię nie interesuje.
Up.
Sama pisałam na temat który mnie mocno interesował, i żeby nie było - promotorka sama taki mi temat dała, nie wiedząc w ogóle czym się zajmuję poza studiami
I wyszło rewelacyjnie, bo moja wiedza pozwoliła mi szybciej się z tematem oswoić, nie musiałam "się uczyć" od nowa tej wiedzy, co inni musieliby ją zdobyć w ekspresowym tempie i to jeszcze z prawidłowym kontekstem.
Ankietę wypełniłam i mam nadzieję, że będzie wystarczająco dużo osób, które to zrobią, żebyś na gwałt nie musiał szukać danych
A co tam, też pobawiłam się w uzupełnianie xD
Wypełnione i wysłane, życzę maksymalnej oceny:)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!