Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, zainstalowałem sobie dziś ten pakiet do ochrony komputera i coś mnie niepokoi, nie wiem czy strona http://tokyotosho.info/ czy ten program ją blokuję, jak ktoś korzysta z tego, czy by mi mógł pokazać screeny ustawień do tego ?
Moja wersja programu to 5.0.xxxxxxxx
Ale poza tym jednym mankamentem, to ja na program nie narzekam, nod'a testowałem chwile przed tym i nie wyłapał mi wirów, ale ten coś wyłapał Komputra mi nie muli co też dla mnie jest na plus
No i interfejs jest bardzo przejrzysty
tt nie dziala od wczoraj
aha, to czyli comodo jest the best antywirem Dzięki za odp Dark
Comodo faktycznie jest bardzo skuteczny, do tego szybki, prosty w obsłudze i bezpłatny. Kiedyś oglądałem testy wykonane przez użytkowników pewnego forum (czyli nie na zamówienie ) i wypadł rewelacyjnie na tle tych wszystkich NODów, Kasperskich i innych Nortonów. Sam używam i polecam.
z doświadczenia wiem, że jest trochę zbyt "Wrażliwy". Można powiedzieć : woli dmuchać na zimne, pokasował mi wszystkie generatory numerów seryjnych, jako potencjalne niezidentyfikowane backdory co w sumie mogło ale nie musiało być prawdą. Ponadto zawsze przy aktualizacji utorrenta zgłasza próbę instalacji trojana
Niemniej używam go albowiem jest to jedyny program free którego można używać komercyjnie.
CO do samego Tokyotosho, to obawiam się , że padł serwer lub co gorsza musieli zwinąć interes. tokyo-tosho.net (mirror) nie działa również. Przykre.
Niecierpliwym polecam http://www.nyaatorrents.org/, i tak większość linków na Tokyotosho odnosi się to tego serwisu.
Ostatnio edytowany przez mbell (2010-09-20 16:35:58)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
z doświadczenia wiem, że jest trochę zbyt "Wrażliwy". Można powiedzieć : woli dmuchać na zimne, pokasował mi wszystkie generatory numerów seryjnych, jako potencjalne niezidentyfikowane backdory co w sumie mogło ale nie musiało być prawdą. Ponadto zawsze przy aktualizacji utorrenta zgłasza próbę instalacji trojana
Na pewno może to być uciążliwe, jednak warto czasem poświęcić te 2-3 minuty i dodatkowo sprawdzić takiego rzekomego wirusa jakimś innym skanerem online, np. Kasperskim - a następnie ustawić flagę Comodo, żeby interpretował ten plik jako bezpieczny, co się robi jednym kliknięciem. Lepiej zapobiegać niż leczyć.
Strony 1