Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
~Winged
Jeżeli chodzi ci o moją ostatnią wypowiedź to odosiła się ona do podanego przez Ciebie tytułu Tokyo Mew Mew
Ps. W temacie Najładniejsze dziewczyny w anime się nie wypowiadam bo niemogę żadnej wybrać
Ostatnio edytowany przez Amilith (2006-02-06 00:26:24)
Oj dobra, widzę, że jakoś się ogarnąć nie mogę
Znowu przepraszam.
BTW: ja też po jednym tomie wysiadłem, dobrze, że po pożyczonym. Ja nawet lubię czasmi jakieś shojo przeczytać, ale ten tytuł akurat był nie dla mnie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ku gwoli wyjaśnienia shojo ujdzie jak ma jakąś wciagająćą fabułe, a nie dziewczyna_która_niemoże_się_zdecydować_którego_chłopaka_wybrać. Takie miałem odczucie po przeczytaniu pierwszego tomu xD
Ps. Na nieszczęście ja kupiłem pierwszy tom[placze]
Ostatnio edytowany przez Amilith (2006-02-06 00:37:45)
Widzę, że już podano:
Tokyo Mew Mew
Loveless
ale są jeszcze
Di Gi Charat
Magical Nyan Nyan Taruto
The Cat Returns
I taki ładny obrazek dorzucę
w FLCL manemu w jednym odcinku wyrosly kocie uszy i przez to w czapce chodzil
Tak wogóle to o co chodzi z tymi uszami. Słyszałem kiedyś coś o legendach o Człowieku-Kocie (w anime pt. "Mikan"), jednak przydało by się odpowiedzieć coś sensownego, gdyby mnie kiedyś zapytano.
~Arry
Odpowiedź bez sensu i nie na temat
Ostatnio edytowany przez Amilith (2006-02-06 19:08:41)
Nie na temat, ale podlało się wątek ciepłym moczem, tak więc nie narzekaj.
A ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa... la, la, la. A tak na poważnie cechy kota bardzo pasują do kobiet, są strasznie zdradzieckie niby się łaszą, ale potrafią nieźle dziabnąć pazurkami. Pewnie dlatego one też te szpony zapuszczają i malują barwami wojennymi Co do posiadania kota w domu to dobry pomysł. U mnie już od wielu lat zawsze jest kot w domu, o przepraszam ostatni nabytek to kocica. Zdecydowanie lepsza, bo prawie z domu nie wychodzi i pewno dłużej się uchowa od poprzednich kocurów, którzy zaginęli gdzieś w boju.... <minuta ciszy> ...no to tyle nt. posiadania kota w domu. Pamiętam czarnego kocura "Bobo" potrafił poczekać na odpowiednią chwilę, by się zemścić i ugryść za kostkę. To dopiero było uczucie... bólu... Sam go trenowałem do tego he he he
cechy kota bardzo pasują do kobiet, są strasznie zdradzieckie niby się łaszą, ale potrafią nieźle dziabnąć pazurkami. Pewnie dlatego one też te szpony zapuszczają i malują barwami wojennymi
A szminkowanie sobie ust przez kobiety jest atawizmem. Wierzcie mi, nie chcecie znać szczegółów.
I kto tu jest rzałosny.
Ten co lubi miłe kocie uszka na głowie słodkiej dziewczyny, czy ten co się naśmiewa, co powoduje niesmak wywoływaniem nieprzyjaznego nastroju.
Animaniacy wszyskich karajów łączcie się, dla wspólnego animowaqnego dobra. Razem lepiej.
Oj macie i nie płaczcie [img=http://img344.imageshack.us/img344/638/7463sh.th.jpg]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-02-06 22:09:54)
I kto tu jest rzałosny.
Ten co lubi miłe kocie uszka na głowie słodkiej dziewczyny, czy ten co się naśmiewa
Kto się naśmiewa? Dystansu trochę, człowiecze.
Staram się mistrzu, staram.
te słowo <<mocz>> tak na mnie podziałało.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-02-06 22:38:01)
A ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa... la, la, la.
Człowieku! Czy te zwierzaki nie patrzą na siebie wilkiem?
Ja mam jedną jedyną wredną kotke, o babskim imieniu "Łobóz"[hehe], która właśnie śpi mi na kolanach i mi wystarczy.
A tak na poważnie cechy kota bardzo pasują do kobiet, są strasznie zdradzieckie niby się łaszą, ale potrafią nieźle dziabnąć pazurkami. Pewnie dlatego one też te szpony zapuszczają i malują barwami wojennymi Co do posiadania kota w domu to dobry pomysł. U mnie już od wielu lat zawsze jest kot w domu, o przepraszam ostatni nabytek to kocica. Zdecydowanie lepsza, bo prawie z domu nie wychodzi i pewno dłużej się uchowa od poprzednich kocurów, którzy zaginęli gdzieś w boju.... <minuta ciszy> ...no to tyle nt. posiadania kota w domu. Pamiętam czarnego kocura "Bobo" potrafił poczekać na odpowiednią chwilę, by się zemścić i ugryść za kostkę. To dopiero było uczucie... bólu... Sam go trenowałem do tego he he he
Znajomy z wakacji <też fan anime próbowałem się z nim skontaktować, ale mi się nie udało. Może jest tu, a ja tego nie wiem[kombinuje]> opowiadał mi kiedyś jak przeprowadził się gdzieś w okolice Trójmiasta i z miejsca postraszył kota, że jęśli nie wyłapie wszystkich myszy to go wyżuci. Później każdego ranka znajdywał pod drzwiami żądek martwych mysz z <uwaga!> wyjedzonymi sercami . Wiem, że koty są zdolne do makabrycznych scenek na myszach, bo sam byłem światkiem takiej zbrodni, jednak to wydało mi się zbyt nieprwdopodobne . Z drugiej jednak strony, lubie słuchać takich opowieści.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-02-06 23:10:27)
Nie zrobię tu odkrycia, ale koty drapieżne są. Drapieżniki często przejawiają okrucieństwo, by nie rzec - sadyzm. Jak ta kuna (a może łasica), co zabija wszystkie kury w kurniku, choć tego nie przeżre (drobne zwierzątko). A bawienie się kota myszą jest wszak przysłowiowe.
A szminkowanie sobie ust przez kobiety jest atawizmem. Wierzcie mi, nie chcecie znać szczegółów.
Ja chcę, ja. Opowiedz człowiecze, bo mnie zaciekawiłeś. Lubię znać takie ciekawostki
PS. Też mam kota, a właściwie kotkę i żadnego innego zwierzęcia w domu mieć nie chcę, bo jak dla mnie to strata czasu zajmowanie się rybkami, ptakami, wężami, chomikami, czy nawet psem, z którym trza co chwila na dwór biegać, żeby się to wypróżniło. A ot taki miły kociak połasi się do ciebie, pomruczy, czasami podrapie, aż radość mieć takie zwierzątko w domu
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
[Lubię znać takie ciekawostki
Lepiej nie, bo się tu podniosą głosy aby "nie przy jedzeniu, jak Boga kocham".
Może jednak wrócimy do tematu. A jak mi się wydaje, chodzi w nim o to, że istnieją ładne obrazki z takimi "uszkami i ogonkami", lecz jeżeli chodzi o anime to raczej w tej tematyce jest raczej mizernie. Czyli, jeżeli ktoś zna tytuły z tak dopracowanymi postaciami, to niechaj wrzuci je tutaj. Sam również chętnie, bym sobie pooglądał Tylko nie podawajcie Hent..., bo mamy tu też poniżej 18
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna