Nie jesteś zalogowany.
A co ci da 1 piłkarz dobry w całej lidze? Pogra rok z naszymi "zawodowcami" i się cofnie w rozwoju
A PZPN woli się sądzić z kibicami, zamiast się wziąć do roboty, pieprzone zakłamane dziady. Szkoda gadać :/.
No 1 dobry pilkarz to jakis poczatek, trzeba w koncu od czegos zaczac.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Dobry początek, to prawidłowa praca z młodzieżą i mam tu na myśli nie trening, a sprawy wychowawcze. Zbyt szybki zastrzyk gotówki w stosunku do dojrzałości zawodnika, przeważnie niweczy cały wysiłek, włożony wcześniej w szkolenie.
Dobra praca z mlodzieza? Musialaby sie stac rewolucja, na to sie nie zanosi. Nie ma tez ludzi, ktorzy by mieli z nia pracowac, a ci, ktorzy to robia, robia wszystko by jego chlopaki wygrywali, bo to sie premiuje. Wyniki, nic wiecej sie nie liczy. I co z tego, ze oni skopia dupe dobrze wyszkolonym Holendrom w mlodosci, skoro za kilka lat ta sama druzyna nie umie odebrac tym samym Holendrom pilki? To jest chore i tutaj szans na zmiany nie widze, bo o ile Polska poszla do przodu, tak polska pilka zostala w miejscu, a PZPN sie coraz bardziej okopuje, a ludzie tam to zwykly beton. Pozostaje liczyc na to, ze ludzie beda inwestowac w pilke pieniadze i kupowac takich zawodnikow jak wyzej wymieniany.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Kamerun! Kamerun! Kamerun! xO
niema to jak dobry mecz towarzyski z graczami z kraju gdzie cywilizacje podziwiają jedynie na obrazkach xD
Może by tak wysłać naszych na trening do Afryki? Zdążą nauczyć się grać do następnego meczu? xD Taaa
Zabiły mnie okrzyki polskich kibiców po 3 golu "Jeszcze jeden!".
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Losowanie grup w Lidze Europejskiej ułożyło się dla mnie wybitnie dobrze, bo Lech trafił na... Juventus XD Wreszcie zobaczę moją drużynę na żywo
Trzeba zaraz Wingeda zagadać, czy się wybiera
"Skazany na zajebistość"
Tak nikt nic nie pisze... a tu Juve - Lech 3:3 Oo szkoda trochę, była szansa upokorzyć partaczy z turynu :d
kilka bramek i artykuł -> http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc … /764215829
Lech do boju! Kurde, a mieli dwubramkowe prowadzenie, żeby czegoś takiego nie wykorzystać...
A Stara Dama, jak widać, ciężko jej idzie już od początku sezonu.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie ma się czym podniecać. Dzisiejsze Juve żyje już tylko i wyłącznie swoją legendą. Wiadomo, że są trochę lepsi, niż jakaś drużyna z Azerbejdżanu, ale od typowych "średniaków" zagranicznych lig nie odbiegają niczym.
Ciii! To jest temat tabu. Na tym forum nie rozmawia się o tym meczu =p
xD ciekawe dlaczego
Nie ma się czym podniecać. Dzisiejsze Juve żyje już tylko i wyłącznie swoją legendą. Wiadomo, że są trochę lepsi, niż jakaś drużyna z Azerbejdżanu, ale od typowych "średniaków" zagranicznych lig nie odbiegają niczym.
+1
(oraz +10 do bana od pewnego moderatora tego forum )
Szczerze, lechici w końcu zagrali jakiś przyzwoity mecz... bo jakby na to nie spojrzeć od początku tego sezonu hm cóż miernie raczej wypadali na naszych ligowych boiskach.
Nie będę się wdawał w szczeniackie rozmowy z kilkoma tutejszymi "znawcami".
BTW: A Juve na koniec sezonu będzie w pierwszej trójce Serie A, mogę się o skrzynkę browaru założyć.
"Skazany na zajebistość"
Zbyt oczywistym jest, kto będzie na pierwszym
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-09-17 14:53:11)
Polski klub zremisował z co najmniej o dwie klasy lepszym Juventusem... Więc ja nie będę pisał, że Lech mógł wygrać, że stracił 2 bezsensowne bramki, że ten remis może udał się fartem. Nasz Lech jest rodzynkiem w pucharach europejskich i wypadałoby tego rodzynka wspomóc, bo wszyscy wiemy, jak jest z naszą piłką. ^^ Zatem moje zdanie jest takie, że alleluja i do przodu, rozwalamy Salzburg za dwa tygodnie.
...
Zbyt oczywistym jest, kto będzie na pierwszym
Oczywiście, że Inter Mediolan, reszta to przepaść
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Oczywiście, że Inter Mediolan, reszta to przepaść
Nie wiem dlaczego, ale już cię lubię xD FORZA Inter *______*
Japonia - Argentyna 1-0 (1-0), Shinji Okazaki 19'.
http://www.youtube.com/watch?v=VAY_Dq6x8Ps
Przy tak szybkim progresie Japonia na MŚ w 2014 roku będzie faworytem .