Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W nocy z niedzieli na poniedziałek usunąłem z serwisu 450 kont użytkowników. Do skasowania poszły te konta, gdzie się powtarzały adresy e-mail. Rekordzista miał założnych aż 14 kont na tym samym adresie. Od wczoraj na jednym adresie e-mail można mieć tylko jedno konto. Dlatego system przypomnień i rejestracji trochę się zmienił.
Dane osób (takie jak posty z forum czy napisy), które miały kilka kont i z nich korzystały zostały przypisane do jednego.
[ukryj]
Jeżeli nie możesz się zalogować i miałeś co najmniej dwa konta, to znaczy, że jedno z nich zostało prawdopodobnie usunięte. Skorzystaj wtedy z Przypomnienia hasła. Wiadomość z loginem i hasłem dostaniesz na adres e-mail. Jeżeli chcesz zmienić swój login na inny, to daj mi znać.
[/ukryj]
[ukryj]to jest tekst ukryty[/ukryj]
Ostatnio edytowany przez taipan (2007-02-17 22:42:18)
hehe chyba sobie koleś sam komentował napisy
Ale żeby aż 14 kont....[fuj]
No ja się przyznaję że miałem drugie konto Sobel[wstyd] ale za jego pośrednictwem nie zrobiłem nic na animesub bo zapomniałem do niego hasła[shithappens]
Dlatego dziękuję za jego usunięcie:D
ooo fajnie to jak mniemam moje nowe konto którego juz nie uzywam "hatake15" zostało usunięte równiez? to dobrze i dzieki[wstyd]
Porządki! Tak trzymać!
Jakie porządki? Raczej porządeczki bo kont na AnSie jest i jeszcze trochę, a użytkowników, którzy napisali choć jeden post lub skomentowali jakieś napisy - garstka. Choć może to i lepiej, że nie ma "czystek", bo mogłoby się tak zdarzyć, iż każdy, kto chciałby utrzymać swoje konto pisałby na siłę i nie na temat. A wtedy już niezły galimatias powstałby.
Ja sam od niedawna udzielam się na forum, a zarejestrowałem się już jakiś czas temu. Stwierdziłem jednak, że nieobecni głosu nie mają i... oto jestem . Od tej pory komentuje, każde sciągnięte przeze mnie, napisy.
Strony 1