Nie jesteś zalogowany.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa spokojni, powazni, wrazliwi i przyjazni. Unikaja konfliktów, nie sa sklonni do czynów bedacych powodem konfliktu. Lojalni i wierni. Posiadaja wyjatkowo dobrze rozwiniete zmysly, oraz wrazliwosc estetyczna na piekno. Nie sa zainteresowani dowodzeniem i kontrolowaniem innych ludzi. Posiadaja równiez szerokie horyzonty myslowe oraz latwo sie przystosowuja. Wykazuja sie oryginalnoscia i kreatywnoscia. Ciesza sie kazda chwila zycia.
Zawody które moglyby do Ciebie pasowac obejmuja:
Artysci, muzycy, kompozytorzy, projektanci, opiekunki do dzieci, pracownicy spoleczni, doradcy, nauczyciele, weterynarze, lesniczy, przyrodnicy, ksiegowi, stolarze, pracownicy uslugowi, wyzsi duchowni, sekretarki, pracownicy medyczni, kelnerzy, kucharze, pielegniarki, mechanicy, terapeuci, radiolodzy.
Z dupy ten test, ale co tam.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa powazni i cisi, zainteresowani zapewnieniem sobie bezpieczenstwa i spokojnego zycia. Takze nieslychanie sumienni, odpowiedzialni i niezawodni. Posiadaja dobrze rozwinieta zdolnosc koncentracji. Przewaznie zainteresowani wspieraniem i promowaniem tradycji oraz ustalen. Dzieki dobremu zorganizowaniu i pracowitosci, pracuja oni pewnie w kierunku wytyczonych wczesniej celów. Sa w stanie wypelnic kazde zadanie, jak juz nastawia sie na nie.
Kierownicy przedsiebiorstw, administratorzy i zarzadzajacy, ksiegowe, policjanci, detektywi, sedziowie, prawnicy, lekarze, dentysci, programisci komputerowi, analitycy systemów, informatycy, rewidenci, elektrycy, nauczyciele matematyki, inzynierzy techniczni, pracownicy hut, technicy, czlonkowie strazy miejskiej.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa praktycznymi i zorganizowanymi tradycjonalistami. Czesto wysportowani. Nie interesuja ich teorie, czy kwestie abstrakcyjne, dopóki nie zobacza ich praktycznego zastosowania. Posiadaja sprecyzowana wizje jak wszystko powinno wygladac. Lojalni i pracowici. Lubia dowodzic. Wyjatkowo zdolni w organizacji i prowadzeniu dzialan. ,,Dobrzy obywatele" ceniacy bezpieczenstwo i spokojne zycie.
Zolnierze, zarzadcy handlowi, menadzerzy, policjanci, detektywi, sedziowie, urzednicy finansowi, nauczyciele, przedstawiciele handlowi, pracownicy rzadowi, agenci ubezpieczeniowi, ubezpieczyciele, pielegniarze, nauczyciele do spraw technicznych i handlowych, mafiozi.
Z tego drugiego wyszło mi 8w7 - "Dysydent".
Dobrze, bodzio, rzeczesz, test z dupy.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa powazni i cisi, zainteresowani zapewnieniem sobie bezpieczenstwa i spokojnego zycia. Takze nieslychanie sumienni, odpowiedzialni i niezawodni. Posiadaja dobrze rozwinieta zdolnosc koncentracji. Przewaznie zainteresowani wspieraniem i promowaniem tradycji oraz ustalen. Dzieki dobremu zorganizowaniu i pracowitosci, pracuja oni pewnie w kierunku wytyczonych wczesniej celów. Sa w stanie wypelnic kazde zadanie, jak juz nastawia sie na nie.Zawody które moglyby do Ciebie pasowac obejmuja:
Kierownicy przedsiebiorstw, administratorzy i zarzadzajacy, ksiegowe, policjanci, detektywi, sedziowie, prawnicy, lekarze, dentysci, programisci komputerowi, analitycy systemów, informatycy, rewidenci, elektrycy, nauczyciele matematyki, inzynierzy techniczni, pracownicy hut, technicy, czlonkowie strazy miejskiej.
No bodzio musieliśmy zaznaczać te same odpowiedzi, bo otrzymaliśmy identyczny wynik. Widać, że do każdej kombinacji mają z góry ustalone odpowiedzi. Taki programik, to nawet dzieciaki z gimnazjum potrafią napisać.
Nick na ANSI: bobek784v2
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa powazni i cisi, zainteresowani zapewnieniem sobie bezpieczenstwa i spokojnego zycia. Takze nieslychanie sumienni, odpowiedzialni i niezawodni. Posiadaja dobrze rozwinieta zdolnosc koncentracji. Przewaznie zainteresowani wspieraniem i promowaniem tradycji oraz ustalen. Dzieki dobremu zorganizowaniu i pracowitosci, pracuja oni pewnie w kierunku wytyczonych wczesniej celów. Sa w stanie wypelnic kazde zadanie, jak juz nastawia sie na nie.Zawody które moglyby do Ciebie pasowac obejmuja:
To samo. Ssie ten test (mimo że jeden z zawodów faktycznie wykonuje). W drugim z kolei wyszło "5w4 - Obrazoburca" i tutaj, muszę przyznać, jestem pod wrażeniem trafności wyniku.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2010-08-25 22:40:34)
Nic specjalnego. Połowa ludzi ma pewnie podobny wynik co bodzio, ja także.
Za to w drugim wyskoczyło mi 4w5 "Włóczęga" = skończę pod mostem. Fajnie, że nowy wiadukt mi w okolicy stawiają. :]
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Z tego drugiego mi wyszło 5 - zgadza się dużo bardziej
W enegramie wyszło mi: 4w5
Mogę z większością tego co tam pisało się zgodzić. I wydaje mi się że jak ktoś nie ma zbytnich kłopotów z pytaniami "co wybrać" to powinno naprawdę wiarygodnie opisywać dany charakter:>
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa kreatywni, pomyslowi i sprawnie myslacy. Odznaczajacy sie dobrymi umiejetnosciami w wielu dziedzinach. Czerpia radosc z rozprawiania na rózne tematy, nawet „jeden przeciwko wszystkim". Pobudza ich mysl o nowych pomyslach i projektach, lecz moga zaniedbywac swoje powszechne czynnosci zycia. Generalnie szczerzy i asertywni. Lubia towarzystwo innych ludzi i sa dobrymi kompanami. Posiadają wyśmienita zdolność rozumienia rożnych koncepcji i logicznego myślenia w znajdywaniu rozwiązań.
Zawody które mogłyby do Ciebie pasować obejmują:
Przedsiębiorcy, prawnicy, psycholodzy, inwestorzy, handlowcy, programiści komputerowi, komicy, analitycy informatyczni, pracownicy z działu kredytów, dziennikarze, psychiatrzy, ludzie związani z reklama, projektanci, pisarze, artyści, muzycy, politycy.
Siódemka ze skrzydłem osiem: 7w8 - "Realista"
pierwszy jakiś taki ten test a drugi trafił prawie w dziesiątkę
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2010-08-25 23:25:53)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
W sumie się zgadza. No i chciałam kiedyś zostać nauczycielką angielskiego lub psychologiem
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa spokojni, refleksyjni i idealistyczni. Interesuja sie sluzba ludzkosci. Posiadaja dobrze rozwiniety system wartosci, który wcielaja w swoje zycie. Wyjatkowo lojalni. Latwo sie przystosowuja i sa ugodowi, pod warunkiem, ze zadna z cenionych przez nich wartosci nie jest zagrozona. Sa zazwyczaj utalentowanymi pisarzami. Potrafia myslec szybko i na wielu plaszczyznach. Interesuje ich zrozumienie innych ludzi i niesienie im pomocy.
Pisarze, artysci, doradcy, pracownicy spoleczni, nauczyciele angielskiego, nauczyciele sztuk pieknych, opiekunowie do dzieci, duchowni, misjonarze, psycholodzy, psychiatrzy, naukowcy, aktywisci polityczni, wydawcy, pedagodzy, dziennikarze, katecheci, naukowcy spoleczni.
Pierwszy się mniej więcej u mnie sprawdził:
Ludzie o tym typie charakteru sa niezalezni, oryginalni, analitycznie myslacy oraz zdeterminowani. Posiadaja wyjatkowa zdolnosc wcielania teorii w zycie. Wysoce cenia wiedze, kompetencje i organizacje. Napedza ich realizowanie swoich wizji. Mysliciele na szeroka skale. Sa bardzo krytyczni w stosunku do swoich wyników, a takze innych ludzi. Urodzeni przywódcy, jednak mozna nimi kierowac jesli ufaja danemu przywódcy.
Choć niektóre pytania to jakieś nie po polsku pisane :S
Natomiast enneagram, czy jak to się zwie, robiłem już parę razy i nigdy mi się nie sprawdziło ^^
Twój typ osobowości:
To samo co Revan post wyżej
W drugim: Czwórka ze skrzydłem pięć: 4w5 - "Włóczęga"
Nawet spoko, gdyby nie:
Bardzo nie zdrowe czwórki mogą być otwarcie masochistyczne i przesadne w swoim samo poniżaniu się. Życie samo-niszczącego się artysty odzwierciedla ten typ scenariusza. Na tym etapie czwórka może stać się zupełnie nieosiągalna. Zmagając się z wyczerpującym poczuciem bezsilności, pogrążają się w chorobliwy samo-wstręt lub depresję samobójczą. Postrzegają swoją odmienność w całkowicie odmiennych określeniach skazując siebie na kompletne odosobnienie. Potrzeba ukarania siebie i innych jest również bardzo silna i zdecydowana.
Ostatnio edytowany przez Trips (2010-08-26 00:15:36)
No to i ja się wykażę xD Cóż to mi ciekawego wyszło xD
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa asertywni i szczerzy – pociaga ich chec przywództwa. Posiadaja wysmienita zdolnosc rozumienia trudnych problemów organizacyjnych i znajdywania odpowiednich rozwiazan. Sa inteligentni, wyksztalceni i wyróznia ich ponadprzecietny sposób wypowiedzi. Cenia wiedze i kompetencje, lecz nie maja cierpliwosci do nieskutecznego dzialania i braku zorganizowania.
Zarzad handlowy, dyrektorzy, zalozyciele organizacji, administratorzy handlowi, menadzerzy, przedsiebiorcy, sedziowie, konsultanci do informatyki, profesorowie uniwersyteccy, politycy, pracownicy z dzialów kredytowych, precownicy zwiazkowi, zarzadca dzialu marketingu, bankierzy do spraw hipotek, analitycy systemów, naukowcy.
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa spokojni, maja dystans do innych. Zainteresowani sa tym, jak funkcjonuje swiat. Posiadaja swietne zdolnosci manualne. To ryzykanci zyjacy chwila. Zazwyczaj zainteresowani i utalentowani w sportach ekstremalnych. Niewymagajacy wiele od zycia. Lojalni w stosunku do kolegów i swoich systemów wartosci. Nie przejmujacy sie zbytnio lamaniem prawa, jesli nie pozwala ono im czegos osiagnac. Niezalezni i analitycznie myslacy, wyrózniaja sie umiejetnoscia znajdywania rozwiazan napotykanych problemów.
Policjanci, detektywi, patolodzy sadowi, programisci komputerowi, informatycy, inzynierzy, stolarze, mechanicy, piloci, kierowcy, sportowcy, przedsiebiorcy, strazacy, sanitariusze, robotnicy budowlani, stomatolodzy, inzynierowie elektryki, rolnicy, zolnierze, kuratorzy, pracownic hut, pracownicy transportowi, zabójcy.
A ten drugi to badziewie (4w5)
Ja miałem coś takiego.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa logicznie myslacymi, oryginalnymi i kreatywnymi myslicielami. Moga ich bardzo pociagac teorie i idee. Wyjatkowo zdolni i zmotywowani do przedstawiania teorii w mozliwie jasny sposób. Wysoce cenia wiedze, kompetencje i logike. Spokojni i powsciagliwi, trudno jest ich dobrze poznac. Posiadaja wlasny indywidualny sposób myslenia, nie sa zainteresowani kierowaniem innymi, czy podazaniem za nimi. Posiadaja wysoce analityczne myslenie, potrafia odnalezc zwiazek pomiedzy dwoma z pozoru niezwiazanymi rzeczami, osiagajacy najwieksze rezultaty jesli pozwoli sie im wykorzystywac wlasna wyobraznie i krytyczne myslenie.
Fizycy, chemicy, biolodzy, fotografowie, planisci strategii, matematycy, profesorowie uniwersyteccy, programisci komputerowi, animatorzy komputerowi, pisarze techniczni, inzynierzy, prawnicy, badacze sadowi, pisarze, artysci, psycholodzy, naukowcy spoleczni, analitycy systemów, badacze, mierniczy.
Zaskakująco trafne.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa logicznie myslacymi, oryginalnymi i kreatywnymi myslicielami. Moga ich bardzo pociagac teorie i idee. Wyjatkowo zdolni i zmotywowani do przedstawiania teorii w mozliwie jasny sposób. Wysoce cenia wiedze, kompetencje i logike. Spokojni i powsciagliwi, trudno jest ich dobrze poznac. Posiadaja wlasny indywidualny sposób myslenia, nie sa zainteresowani kierowaniem innymi, czy podazaniem za nimi. Posiadaja wysoce analityczne myslenie, potrafia odnalezc zwiazek pomiedzy dwoma z pozoru niezwiazanymi rzeczami, osiagajacy najwieksze rezultaty jesli pozwoli sie im wykorzystywac wlasna wyobraznie i krytyczne myslenie.
Fizycy, chemicy, biolodzy, fotografowie, planisci strategii, matematycy, profesorowie uniwersyteccy, programisci komputerowi, animatorzy komputerowi, pisarze techniczni, inzynierzy, prawnicy, badacze sadowi, pisarze, artysci, psycholodzy, naukowcy spoleczni, analitycy systemów, badacze, mierniczy.
Nie wiem, czy ten test coś powie o mnie, bo na większość pytań i tak strzelałem (nie pasowała mi ani jedna ani druga odpowiedź). A z tych proponowanych zawodów może w 1 góra 2 mógłbym pracować.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa powazni i cisi, zainteresowani zapewnieniem sobie bezpieczenstwa i spokojnego zycia. Takze nieslychanie sumienni, odpowiedzialni i niezawodni. Posiadaja dobrze rozwinieta zdolnosc koncentracji. Przewaznie zainteresowani wspieraniem i promowaniem tradycji oraz ustalen. Dzieki dobremu zorganizowaniu i pracowitosci, pracuja oni pewnie w kierunku wytyczonych wczesniej celów. Sa w stanie wypelnic kazde zadanie, jak juz nastawia sie na nie.
Twój typ osobowosci:
Ludzie o tym typie charakteru sa spokojni, refleksyjni i idealistyczni. Interesuja sie sluzba ludzkosci. Posiadaja dobrze rozwiniety system wartosci, który wcielaja w swoje zycie. Wyjatkowo lojalni. Latwo sie przystosowuja i sa ugodowi, pod warunkiem, ze zadna z cenionych przez nich wartosci nie jest zagrozona. Sa zazwyczaj utalentowanymi pisarzami. Potrafia myslec szybko i na wielu plaszczyznach. Interesuje ich zrozumienie innych ludzi i niesienie im pomocy.
Pisarze, artysci, doradcy, pracownicy spoleczni, nauczyciele angielskiego, nauczyciele sztuk pieknych, opiekunowie do dzieci, duchowni, misjonarze, psycholodzy, psychiatrzy, naukowcy, aktywisci polityczni, wydawcy, pedagodzy, dziennikarze, katecheci, naukowcy spoleczni.
Ludzie o tym typie charakteru sa spokojni, maja dystans do innych. Zainteresowani sa tym, jak funkcjonuje swiat. Posiadaja swietne zdolnosci manualne. To ryzykanci zyjacy chwila. Zazwyczaj zainteresowani i utalentowani w sportach ekstremalnych. Niewymagajacy wiele od zycia. Lojalni w stosunku do kolegów i swoich systemów wartosci. Nie przejmujacy sie zbytnio lamaniem prawa, jesli nie pozwala ono im czegos osiagnac. Niezalezni i analitycznie myslacy, wyrózniaja sie umiejetnoscia znajdywania rozwiazan napotykanych problemów.
Policjanci, detektywi, patolodzy sadowi, programisci komputerowi, informatycy, inzynierzy, stolarze, mechanicy, piloci, kierowcy, sportowcy, przedsiebiorcy, strazacy, sanitariusze, robotnicy budowlani, stomatolodzy, inzynierowie elektryki, rolnicy, zolnierze, kuratorzy, pracownic hut, pracownicy transportowi, zabójcy.
Twój typ to : 8w7
Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: Donald Trump, Sean Connery, Danny DeVito, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Muhammed Ali, Joseph Stalin.
Najlepsze to to, że Stalin też był 8w7
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2010-08-29 12:34:12)
Twój typ osobowości:
Ludzie o tym typie charakteru są asertywni i szczerzy – pociąga ich chęć przywództwa. Posiadają wyśmienitą zdolność rozumienia trudnych problemów organizacyjnych i znajdywania odpowiednich rozwiązań. Są inteligentni, wykształceni i wyróżnia ich ponadprzeciętny sposób wypowiedzi. Cenią wiedzę i kompetencje, lecz nie maja cierpliwości do nieskutecznego działania i braku zorganizowania.
Zawody które mogłyby do Ciebie pasować obejmują:
Zarząd handlowy, dyrektorzy, założyciele organizacji, administratorzy handlowi, menadżerzy, przedsiębiorcy, sędziowie, konsultanci do informatyki, profesorowie uniwersyteccy, politycy, pracownicy z działów kredytowych, pracownicy związkowi, zarządca działu marketingu, bankierzy do spraw hipotek, analitycy systemów, naukowcy.