Nie jesteś zalogowany.
Iście przegadany rozdział... Aizen? Niedługi się okaże, że jest wszystkim.
Xa, nudny i przewidywalny rozdział. Ciekawe czy Truksawe obejrzymy jeszcze w wakacje, czy może dopiero we wrześniu. (czy. Ichiigo vs Aizen).
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-08-04 23:44:05)
What? Aizen is evolving!
*pipipipi*
Congradulations your Aizen evolved in to Aizenfree
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Chyba Aizenfly xD
No i wyszedł dziś dość wcześnie nowy chap...
Dokładnie, Bleach to jeden z flagowych tasiemców, u którego fillery trwały ponad pół roku! Wątpię, żeby się skończył w najbliższej przyszłości.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-08-19 00:58:03)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Bleach się skończy dopiero wtedy, gdy Aizen wyjawi nam zakończenie "Mody na Sukces":)
I będzie "Just as I planned"?
Ty dulowaty userze!
No może... ponadto słyszałem, że sam Kubo nadzorował wygląd "piekła" do najnowszego filmu Bleach'a... niektórzy sugerowali, że powodem może być późniejsze umieszczenie piekła w mandze...
Aizen w gacie nasrał przy tej zawrotnej prędkości
Ale potem i tak będzie "Just as I planned" i Aizen po raz kolejny z du** wyciągnie nowy power up.
A co się miało dziać? Walczył z fuzją Zangetsu i swojej ciemnej strony, potem pewnie jakiś wzruszający monolog walnął. Następnie dostał po du*** i jakimś cudem wygrał. Tak było, jest i będzie w tej mandze.
Zauważyliście jak ojcu broda urosła? Co najmniej miesiąc jak nie więcej tam pewnie spędzili, to by wyjaśniało ten "nagły" powerup...
Przecież ojczulek mówił, że 1 godzina na zewnątrz to 2000 godzin tam gdzie ćwiczą. Pewnie Ichi wykorzystał cały ten czas więc biorąc pod uwagę, że minęło prawie 3 miechy to szału nie ma. Tatuś miał zarost jak ja po 4 dniach.
Wreszcie się zaczeła pożądna akcja. Teraz Aizen gra rolę mrówki, a Ichiigo słonia
Takiego pałera i pewności siebie Ichi nigdy nie miał, a sam Aizen... zaczyna mi przypominać Itachiego, jak walczył z braciszkiem.