Nie jesteś zalogowany.
Co do Google:
Logujesz się na koncie, klikasz na Ustawienia w prawym górnym rogu, potem na Ustawienia konta Google. Z listy która się pojawi wybierasz Historię online. Tu jest bezpośredni link: https://www.google.com/history/?hl=pl . Oczywiście żeby historia się zapisywała musisz być zalogowany .
Pozdrawiam.
Chopaki, dajcie se na razie spokój z tymi zwierzętami i chinami, bo wychodzi na to, że to My tutaj jesteśmy najbardziej zagrożeni, aż strach się bać.
Heh, ciekawe. To teraz głosujmy wszyscy za parytetami, może być jeszcze weselej w sejmie
"Skazany na zajebistość"
Łał, ile rzeczy się dowiedziałam o sobie od jednej Amerykanki. No nic, chyba dzisiaj wypowiem moim 2 przyjaciółkom (z pierwszą przyjaźnię się 23 lata, z drugą 10) wojnę - a co mi tam .
Ty dulowaty userze!
Ło. Strach się bać, naszych polskich, pięknych Panien Jeszcze trochę, a będzie można usłyszeć "Mężczyzno podaj mi piwo i zejdź mi z oczu", już nie wspominając, że "Zupa była za słona" Ewolucja drodzy panowie, role się zmieniły, ja zaraz szybciutko lecę pranie zrobić i tak migiem poodkurzać
O_O Kenshira.....
To pan K. chyba znów zmieni nick xD <Lub będzie nękał modków i ją samą że to cios w jego godność>
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-08-25 17:18:19)
Witamy na forum Zgrzyt od razu jakieś teorie spiskowe snujesz . Może to zwykły zbieg okoliczności i ta pani nie ma nic wspólnego z panem K. lub L. xD
Ostatnio edytowany przez AgentCiacho (2010-08-25 18:00:46)
No to... do boju?
Wystarczy przeczytać co on na tym blogu wypisuje żeby uznać go za człowieka wywyższającego się i żałosnego czyli nieprzyjmującego do wiadomości poglądów ludzi jeśli nie są zgodne z jego. A poza tym ten człowiek nieźle działa na nerwy.
http://www.szklarski.eu/index.php?showtopic=132039
Nic z tej paplaniny nie rozumiem. Sam Miodek powstydziłby się tej szlacheckiej estetyki językowej, jaka płynie z postów Szklarskiego.
coellus, Zgrzyt - może futanari? Kto wie...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-08-25 18:48:13)
"Szanowni" tłumacze z innych niż www.NAPISY.info serwisów - jesteście żałośni i swoje kompleksy leczcie w inny sposób.
Znaczy się, my też?
Hatake... eee... nie, nie wiem nawet jak to skomentować
Ostatnio edytowany przez coellus (2010-08-25 18:50:17)
Ty dulowaty userze!
P. Szklarski to zadufany w sobie człowiek, popadający stale w skrajności, i którego przypowieści przywodzą mi na myśl lidera sekty. Znowu coś sobie ubzdurał i robi widły z igły...
Nie, ci od chińskich bajek są pod-tłumaczami i się nie liczą.
Zarathustra, uspokoiłeś mnie
Ty dulowaty userze!
Może mi ktoś tak po ludzku powiedzieć o co temu panu chodzi? Bo czytam czytam i gówno rozumiem O_o btw. to cud ze napisy.ifo jeszcze istnieje.
On sam chyba nie wie, o co mu chodzi... ale może ktoś pokusi się o analizę ;P.
Nie starczyło by pergaminu i tuszu w kałamarzu, jak to mówią nowozelandzcy mnisi. Tak czy inaczej, im mniej szumu wokół ANSI tym lepiej