Nie jesteś zalogowany.
Siemka, mam pytanie bo na necie można znaleść pełno tapet dziewczyn z anime które mają kocie uszy, ale anime z takimi dziwczynami to ja widziałem chyba tylko jedno. I tu moja prośba, czy mógłby ktoś podac mi tytuły takich anime albo mang??Byłbym bardzo wdzięczny.
Ps.Nie interesują mnie serie shojo i hentai
Ostatnio edytowany przez Amilith (2006-02-05 22:24:38)
A może chodzi o takie kocie uszy, które można sobie założyć, a później zdjąć. Taki przypadek był chociażby w Ai Yori Aoshi, kiedy to wymyślili tę zwierzęcą kawiarenkę. Wtedy dziewczęta nosiły własnie taki uszęta.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-06 00:16:26)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie jestem znawcą tematu FF, ale chyba w tym sieciowym (MMO) Finalu, który jest również na PC, można było grać rasą z takimi uszami. W każdym razie to, co napisałeś, kojarzy mi się z ilustracjami do któregoś Finala.
A - obiło mi się o - nomen omen- uszy, że był publikowany w internecie angielski (sic!) komiks "Natural Born Kitten", w stylu cokolwiek mangowym, z którego Japończycy zamierzali zrobić anime. Tam były takie jadźki, z tego co widziałem. Nie wiem, czy to anime ostatecznie powstało.
http://www.anidb.info
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php
Szukaj czegokolwiek z Neko, Kitty (albo czymś w tym stylu) w nazwie
Takie doczepiane uszy to nawet w Schuffle miała Primula(o ogonie nie wspominając) jak była przebrana za sprzątaczkę.
Czego to ludzie nie wymyślą. W "Natural Born Kitten" to miały być chyba egipskie boginie, więc pewnie im wyrastało (jeśli to ma dla kogoś znaczenie).
Dzięki za odpowiedzi, a chodziło mi np o coś takiego:
http://www.advancedanime.com/pictures/n … d12ed1bb61
Ostatnio edytowany przez Amilith (2006-02-05 22:51:22)
Była taka ninja w Ninja Scroll TV, ale
Jedno Anime mi sie przypomina a mianowicie LOVELESS
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-02-05 23:48:56)
Może to nie to samo, ale za to jaka śliczna.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
~constans73
Niewiem dlaczega, gdy klikam na ten obrazek wyświetla mi się, że niemam uprawnień do oglądania strony[placze]
~Winged
Obrazek który dałeś wogóle mi się niewyświetla[placze], mógłbyś zamieścić link?
Ja obrazek Constansa73 widzę, ale jak chce go powiększyć to mi niedziała, za to jak wchodze przez link to wszytko działa normalnie. Na miejscu twoje gobrazka widzę puste pole z czerwonym x w rogu, ale jak qwchodze przez link to wszytko działa. Zgadzam się co do obrazka[cool].
Co sądzicie o tym: http://www.advancedanime.com/pictures/8 … 5d80c9cb3d
KAWAII!!!!
(soki, że daje w taki dziwny sposób:P)
Ostatnio edytowany przez Amilith (2006-02-06 00:00:01)
Szczerze to mi się nie podobają takie. Co do kocich dziewczyn to w tytule Tokyo Mew Mew będzie na pewno jakaś.
W takim razie sprubuj otworzyć przez adres.
Chciałem dodać że ta Dziewczyna z uszkami bardzo mi podobała. A wystepowała nie jako główna bohaterka, ale dziewczyna głównego bohatera.
Chciałem dodać że ta Dziewczyna z uszkami bardzo mi podobała. A wystepowała nie jako główna bohaterka, ale dziewczyna głównego bohatera.
Mówisz o Aoi-chan z Ai yori Aoshi czy o kimś innym?
~constans73
Rzeczywiście bardzo fajna, dzięki za takie uproszczenie sprawy.
~Winged
Taa jest, czytałem pierwszy tom tej mangi, ale niezabardzo przepadam za shojo.
Ostatnio edytowany przez Amilith (2006-02-06 00:18:32)
Mówie o YUIKO z Loveless.
Chociaż główni bohaterowie, tych co tu widać
Zachowywali sie troche pedalsko
Dotarłem do 5 epka a w serii jest 12
~Winged
Taa jest, czytałem pierwszy tom tej mangi, ale niezabardzo przepadam za shojo.
Hmm, nie chodziło Ci o wątek o najładniejszych dziewczynach. Bo jakoś tu to taki wyrwany z kontekstu.
~Constans73
I wszystko jasne, sorry za zamieszanie. Loveless czeka, ale z racji, że wiem o co mniej więcej biega jeszcze trochę poczeka.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-06 00:22:54)