Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hej. Pytanie takie jak w temacie. Precyzując to chodzi mi o gry na PC, najlepiej laptopa (czyli bez kosmicznych wymagań) w które można pograć z dziewczyną, lub by dwie panny mogły do takowej gry zasiąść. Czyli wszelakie Mortale, PESy czy Need for Speedy raczej odpadają. Herosów i Wormsy znam, bo to oczywistość. Więc w co wy gracie czasem se swymi wybrankami tak dla ralaksu ? Wiem, że są ciekawsze rzeczy do robienia w takich sytuacjach (naprawdę). Rozbierany poker odpada, tak samo jak rozbierany Piotruś. Dobra, trochę poważniej teraz. Wiecie o co mi chodzi... Jakieś kolorowe grupowanie kulek, zagadki logiczne itp. Liczę na Waszą pomoc.
Może jakieś gry typu Hidden Objects?
Nie podaję tytułów, bo teraz żadnych sobie nie przypominam, ale pełno tego w necie ^^
Ja tam się świetnie bawiłem grając we dwójkę np w Melty Blood, ale właściwie zostałem nawet o to poproszony
Myślę, że Melty Blood można zaliczyć do "wszelakich Mortali" xD
Może nie do końca "na dwoje", ale w niektóre przygodówki bardzo przyjemniej się gra "we dwoje". "The Longest Journey" w wersji PL do tej pory jest u mnie nr 1. Jeżeli odstraszy grafika zawsze jest "Dreamfall" Ew Jakaś Syberia albo Tunguska.
Osu!, rytmiczna gierka, w której klikasz w buttony w rytm muzyki. Są piosenki z animców, jak i te "normalne", widziałem jak moja siostra ostatnio grała, to widziałem mapy, takie jak ruhanna, black eye pis, Poker Face by Eric Cartman, i inne dziwne piosenki.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
ja proponuje Władce pierścieni Powrót Króla i Trine Super sie gra na 2 osoby .
Cywilizacja.
Puzzle Quest 1/2 (na zasadzie "Tam, po lewej masz linię!")
Cywilizacja.
Haha, stały punkt programu, jak mnie Ejs odwiedza Mam nadzieję, że potrenowałeś trochę
"Skazany na zajebistość"
Potrafię zbudować niezwykle prężne imperium niemieckie, ale wojna ciągle mi nie idzie
Strony 1