Nie jesteś zalogowany.
W Zero no Tsukaima czy Ai Yori Aoshi było bardzo mało fanserwisu i był lekki
I taki fanserwis powinien być moim zdaniem niektóre obecne serie wiele by zyskały jak by stały się hentai możne ludzie by inaczej na nie patrzyli a tak to wychodzi nie wiadomo co
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Golden boy oceniam jako jedno z najgorszych anime i nic ciekawego tam nie było jak dla mnie.
Gdyby dzisiejsze anime miały fanserwis i humor na takim poziomie jak Golden Boy, sam bym je oglądał.
Ledziux, obejrzyj sobie Najica Blitz Tactics i ten no... Koi Koi 7. Odnoszę wrażenie, że oba tytuły ci się strasznie spodobają.
Koi Koi 7 to po prostu masakra. Jeden odcinek zabija więcej komórek mózgowych niż 10 lat twardego alkoholizmu. Absolutnie i bezprecedensowo - najgorsze anime na świecie. Całość odbiera około 100 punktów IQ.
Ostatnio edytowany przez Trips (2010-07-28 13:48:32)
Najica Blitz Tactics leciało kiedyś na vivie czy jakimś innym niemieckim kanale.
Tam to dopiero wciskali bieliznę gdzie się da nawet pokonane agentki padały w taki sposób by eksponować majteczki.
Najgorsze chyba jest to ze ta seria stara się być poważna. [ciach mod] A Koi Koi 7 przemilczę moja przygoda z tym tytułem w wersji nieocenzurowanej szybko się zakończyła.
[ciach mod]
Prosiłabym o nie robienie osobistych wycieczek. Przez żadną ze stron.
Traktujcie to jako ustne upomnienie, następne będą warny.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Było anime z tą dziewczyną O_o i aż dziw bierze że ten kraj popada w taka degradacje ze by zmusić ich do ćwiczeń potrzeba mim specjalnych programów z anime laską X_X
Było anime z tą dziewczyną O_o i aż dziw bierze że ten kraj popada w taka degradacje ze by zmusić ich do ćwiczeń potrzeba mim specjalnych programów z anime laską X_X
Tak było anime, a nawet dwa. Jedno o ćwiczeniu z Hinako, a drugie o spaniu.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6504
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=7295
Ciekawe jakim trzeba być otaku żeby zyskać motywację do ćwiczeń oglądając taką postać. Jakby choć była ładna, ale jest najzwyczajniej w świecie brzydka (jak na standardy anime już nie mówiąc o grach VN).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-08-13 18:35:04)
Mnie tam ciekawi, komu chce się robić taki badziew. Przecież to się do niczego nie nadaje, a na pewno nie do ćwiczeń.
Tak było anime, a nawet dwa. Jedno o ćwiczeniu z Hinako, a drugie o spaniu.
To stąd kojarzę tę babkę. Najnudniejsze anime (czy można tak to nazwać?) w historii. Traumatyczne przeżycie...
Mnie tam ciekawi, komu chce się robić taki badziew. Przecież to się do niczego nie nadaje, a na pewno nie do ćwiczeń.
Założę się, że nawet nieźle się to gówno sprzedaje wśród japońskich otaku. Oni tam nawet kupują jakieś filmy, gdzie tylko kobiety płaczą. Najśmieszniejsze jest to, że ta druga część o spaniu trwa bodajże coś koło 50 minut...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
A jak ktoś nie wie to są również speciale (S1 i S2) z Ookami to Koushinryou II gdzie można się uczyć i ćwiczyć z Horo.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6169
Choć to bardziej żartobliwe.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-08-13 22:55:43)
Żartobliwe?? Może u nas ;D ale Japończycy pewnie podchodzą do tego poważnie ;D
Żartobliwe?? Może u nas ;D ale Japończycy pewnie podchodzą do tego poważnie ;D
Żartobliwe w tym sensie, że Horo pokazywała również ćwiczenia ogona, którego ludzie nie mają.
http://www.youtube.com/watch?v=aVJLENZVePA
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-08-13 23:56:05)
Mam pytanie. W japonii popalają maryśkę? Bo kurde nigdy nie widziałem zjaranego azjatę O_o Konopie się tam hodowało bardzo bardzo bardzo dawno teraz za jaranie podobno grozi 5 lat. Wiem ze Japończycy mają nasrane w głowie bez wspomaganie ale widok słodkiej zjaranej azjatki chyba byłby najdziwniejszym obrazem utrwalonym w mej pamięci xD
Ma może ktoś dopasowane napisy do Farscape.Complete.Starburst.Edition.NTSC.DVD.DD5.1.x264-h264iRMU? bo w sieci szukanie tych napisów to zgroza z dopasowaniem też >.>
shakkin napisał:Żartobliwe?? Może u nas ;D ale Japończycy pewnie podchodzą do tego poważnie ;D
Żartobliwe w tym sensie, że Horo pokazywała również ćwiczenia ogona, którego ludzie nie mają.
Normalne ćwiczenie, tylko powiedziane o tym ogonie w ten sposób, żeby był klimat Spajs end Łolfa. U noł, człowieku men. Otaku win. xD
Hej. Szukam dwóch rzeczy, na które kiedyś trafiłem, a teraz za cholere nie umiem znaleźć. Pierwsze to stronka na której podawało się linka do innej strony i pokazywały się statystyki odwiedzin, czestotliwość i inne takie. Druga rzecz też dotyczy statystyk ale powiedzmy osobistych. Kiedyś, bodajże na stronce google, trafiłem na wykresy mojej aktywności w sieci, ilość wejść na rożne strony itp. Nie umrę jak tego nie znajde, ale wkurza mnie, że teraz nie mogę na te dwie rzeczy trafić. To też zwracam się z zapytankiem o pomoc do miłych i uczynnych użytkowników tego forum .