Nie jesteś zalogowany.
Witam
Jestem tu nowy i miałem pewien problem. Ponieważ ściągnąłem Macross Frontier od grupy Thora, a nie było do tej wersji odpowiedniego timingu, postanowiłem go stworzyć na podstawie napisów dostępnych na stronie ANSI. Użyłem do tego napisów autorstwa Rhity i grupy Destiny Subs, a następnie je połączyłem( zapożyczyłem brakujące kwestie ) oraz zrobiłem odpowiedni timing, a widziałem, że wiele osób chciało by mieć napisy do grupy Thora. Więc, teraz następuje zasadnicze pytanie. Czy mogę je wstawić na stronę ANSI, jeżeli tak to z jaką adnotacją.
Z góry dzięki za wszelką pomoc, jeżeli temat jest w nieodpowiednim miejscu to przepraszam i proszę o przeniesienie.
Pozdrawiam
Najlepiej zapytaj autorów napisów. Jeżeli nie będą mieli nic przeciwko, to wstaw. Możesz też wysłać im te napisy, żeby je dodali do obecnych z adnotacją o tobie (problemem może być, że to połączenie dwóch różnych napisów).
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2010-08-12 20:05:33)
Ja tam nie widzę problemu
Ostatnio edytowany przez Locutus (2010-08-12 20:13:54)
Dobra to jak skończę resztę napisów to wstawię, oczywiście podam autorów napisów i tym podobne. Dzięki za pomoc. A temat do wywalenia
Nie umiem znaleźć tematu o macroosie f
Hej czy żeby obejrzeć macross F muszę obejrzeć wszystkie starsze macrossy?
Nie, ale stracisz jakieś 50% frajdy ze smaczków i odwołań na każdym kroku.