Nie jesteś zalogowany.
Zwolennicy krzyża zachowują się lepiej.
http://www.youtube.com/watch?v=cYMREDd2i7g
Dawaj. Wybroń go. Wmów mi, że nie słyszę tego co ten koleś mówi, a tylko nabożną modlitwę.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-08-11 00:29:49)
Ci przeciwnicy krzyża to zwykłe łobuzy. Nie powinni w ogóle się tam zbierać. Jak wczoraj pokazywali w TVN ich zachowanie, te głupie uśmieszki, kpiny (nawet maski) było od razu widać, że zebrali się z nudów żeby się powygłupiać.
Zwolennicy krzyża zachowują się lepiej.
xD Zacznijmy że ci tak przez ciebie zwani łobuzi, nie przesiadują 24h pod dwiema deskami. Nie wyzywają też ludzi o żydów, ruskich żydów, terrorystów itd. Ci łobuzi oczywiście robią to dla zabawy i przy okazji demonstrują odmienne podejście, bo to co pokazują obrońcy to parodia. Tańczą przed krzyżem w rytm kościelnych pieśni, wyzywają ludzi oraz maja za nic zwierzchnictwo kościoła. To jest zachowanie godne sekt religijnych nie miłych starszych ludzi. Poza tym trzeba zauważyć ze średnia wieku obrońcy przekracza 50lat + są to osoby głównie słabo wykształcone oraz jak widać pozbawione dobrej pracy skoro maja czas na biesiady.
A najbardziej mnie rozbawiło jak zwierzchnik "O.K" apelował do władz warszawy by odwołał pozwolenie na ta demonstracje bo ich życie jest zagrożone przez bandę Rambo xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-08-11 00:37:57)
Wiecie pewnie, że Kurski przegrał sprawę z Agorą (wydawcą Gazety Wybiórczej) i postanowił nie zapłacić, przez co próbowano zlicytować jego terenowe BMW. Wczoraj chyba w Faktach pokazany był materiał z jakiegoś happeningu, gdzie oskarżał Wybiórczą o zamykanie ust oraz pokazywany był filmik, jak to zły wymiar sprawiedliwości zabiera mu mienie. Wczoraj oglądając relację z manifestacji o 23 patrzę sobie na dół ekranu na pasek z wiadomościami i widzę: "Antoni Macierewicz wniósł zawiadomienie do prokuratury o możliwość popełnienia przestępstwa przez organizatora manifestacji". Kto tu próbuje zamknąć usta?
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-08-11 00:39:09)
A może by tak ogień zwalczać ogniem? nasłać ZUS na tych dziadków ^.^ jak są w stanie przesiadywać 24h pod krzyżem i walczyć niczym spartanie to po co im renta/emerytura jak maja tyle energii by pracować. Już widzę tych agentów ZUSu jak podnoszą legitymacje służbową i na głos ogłaszają ze sprawdzają czy są zdolni do pracy, albo większość by padła na ziemie udając schorowanych albo uciekła mówiąc że leki w domu zostały xD Z tych KrzyżoTerrorystów za graniąa się śmieją i pochwalają rząd że nie chce mieszać symboli religijnych w politykę<Masakra> Ci wszyscy ludzie powinni protestować przeciw podatkom a nie
w obronie dwóch desek.
Mam też inną możliwość rozwiązania sprawy, nowa wersja bitwy pod Termopilami.... 300 moherów w końcu polegnie.
Dobra, jest tablica, teraz chcą pomnika/monumentu. Czekam kiedy będą żądać muzeum i sklepu z akcesoriami dla kota.
Zróbmy takiego Jezusa jak w Rio de Janeiro z twarzą Lecha w jednej ręce będzie trzymał samolot a w drugiej krzyż a u stóp będzie pełno małych ludzików przedstawiających inne ofiary. Dodatkowo tablica z opisem:
Ku czci super prezydenta Lecha K. który broniąc kraj przed Żydokomuną został zestrzelony podczas lotu przez MurzynoŻydoKomunistów. <wraz z nim zginęli inni pasażerowie ale prawdopodobnie szpiegowali dla Żydokumuny>
Dobra, jest tablica, teraz chcą pomnika/monumentu. Czekam kiedy będą żądać muzeum i sklepu z akcesoriami dla kota.
Podobno oprócz ponika ma być jeszcze ok. 90 tablic w całym kraju xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-08-12 22:40:14)
Pewno jak dostaną pomnik/monument to się będą awanturować dlaczego nie jest w kształcie krzyża
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Niech postawią pomnik w kształcie pikującej kaczki ;]
Nie, oni stwierdzą, że "nie Polacy" jak nowy prezydent i większość rządu (oraz społeczeństwa będącego pedalską żydokomuną) nie ma prawa przebywać w jego pobliżu, minimum 400 metrów odstępu.
Dzisiaj słyszałem jak ludzie z PiSu mówią, że ta cała afera wokół krzyża ma na celu odwrócić uwagę polaków od podniesienia VATu przez rząd.
Tego się nawet nie da komentować, bo to uwłacza inteligencji.
Bo tak jest, tylko napędziło to głównie PiS, a nie PO.
Ja pierdziu, Kensai jak PO mogło tym odwracać czyjąś uwagę skoro oni nie chcą z tym debilnym krzyżem mieć nic wspólnego, a wszystko rozpętało i wciąż nakręca wyłącznie PiS, które ma gdzieś merytoryczną rozmowę o podatkach tylko wali hasła na poziomie "BO PARA PREZYDENCKA!".
Jeśli ktoś kryje teraz PO i podniesienie podatków jest nim Jarek i jego świta. Krótko mówiąc DUCK FAIL po raz enty.
Zarathustra, a co Kensai napisał?
Ty dulowaty userze!
To było do przewidzenia, że przy próbie jego ruszenia pojawią się protesty. Dziwnym trafem obie decyzje zostały podjęte w zbliżonym terminie W polityce nie ma przypadków. Nakręca to PiS i to dzięki niemu zagrywka się udała? Jak najbardziej.
PS. Ciężko o rzeczową dyskusję, kiedy spora część posłów nie rozumie nawet sposobu naliczania podatków
Jak dla mnie, to obie strony czerpią z tego korzyści - PO, że nie cała uwaga skupia się na tym, co robią (czyli VAT) i PiS, który będzie mógł przy następnych wyborach nazwać ich antykatolami i pazerami bez szacunku do zmarłych oraz powiedzieć "oni podnieśli VAT".
To, że trzeba podejmować trudne decyzje, to pewne, ale jakiekolwiek by one nie były, zawsze będzie to argument dla PiSu przeciwko PO. Natomiast czy podwyżka VAT jest słuszna - też można polemizować, bo oznacza to nie tylko ciut wyższe ceny na towary i usługi, ale przede wszystkim wymianę oprogramowania na wszystkich kasach fiskalnych (gdzie jest zaprogramowane 7 i 22%) oraz wymianę faktur itd., za co pewnie zapłacą przedsiębiorcy.
Ostatnio edytowany przez coellus (2010-08-12 23:47:25)
Ty dulowaty userze!
Akurat kiedy PO mówi kwiatek, PiS odpowiada sekator, gdy jedni coś powiedzą drudzy walą na przekór. Nie doszukiwałbym się w tym nieważnym wywiadzie Bronka jak wspomniał o przeniesieniu krzyża do kościoła jakiś niesamowitych knowań PO.
Zarathustra, a co Kensai napisał?
Bo tak jest, tylko napędziło to głównie PiS, a nie PO.
Czyli w mniejszym stopniu także maczanie paluchów przez PO, tak to zrozumiałem, czego jakoś nie dostrzegam (a fanem tych misiów nie jestem).
Prawdziwie obmyślaną zagrywką było umieszczenie tablicy, kiedy wszyscy głosowali, osobiście zlewam na to, ale nie dali pisiorkom się tam pokazać, skandal, hańba itp.
bo oznacza to nie tylko ciut wyższe ceny na towary i usługi,
Ciut wyższy vat, ale nie ciut wyższe ceny, bo te do końca roku poszybują ostro w górę.
Skoro to temat o polityce to powiem, że chyba najbardziej irytujący polityk to Palikot. Od pewnego czasu jak widzę jego ironiczną (pseudo poważną) gębę to zastanawiam się kiedy zostanie wyrzucony z PO.
http://wiadomosci.onet.pl/2209913,11,ja … ,item.html
Aż takiego błazna w polityce jak Palikota to chyba nie ma. Choć jakby tylko do tego się ograniczał to nie było by najgorzej. Dla niego obrażanie nieżyjących osób, żartowanie sobie z nich jest również dopuszczalne.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-08-13 14:44:37)
Nie zostanie wyrzucony, tak samo jak nie zostanie wyrzucony pisowski odpowiednik Palikota, czyli Kurski (była, co prawda szopka, że go wywalili za Wermaht, ale po wyborach od razu wrócił w szeregi PiS).
Kenshiro, każda partia ma swojego pieska-pajaca, by odwracał uwagę mediów od innych, ważniejszych rzeczy.
Bodzio - czym uzasadnisz gwałtowny wzrost cen?
Ty dulowaty userze!
Bodzio - czym uzasadnisz gwałtowny wzrost cen?
Ekonomista ze mnie żaden, ale w necie masz dużo o tym napisane.
http://pokazywarka.pl/wzrost-vat-o-1-procent/
http://www.rybinski.eu/?p=1510&lang=pl