Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Podzielając myślenie Obiego, iż "rycerzowi nie godzi się ucinać dyskusji na swój temat", odpowiem ci, ale proszę dalej już raczej na PW
I tu się mylisz kolego....Były to tylko stwierdzenia początkującego użytkownika animesub po zapoznaniu się z tematem, w którym to wystawialiście swoje zdjęcia ( a to, że koleżanka jest bardzo ładna to chyba oczywiste stwierdzenie ). Bardziej zastanawiające jest tu dlaczego zapamiętałeś akurat moje wypowiedzi ( mam nadzieje, że jesteś hetero )...i tą opcję zakładam....czyli w grę wchodzi tylko druga opcja...nie zapamiętałeś moich wypowiedzi tylko wypowiedzi na temat osoby, która to Ci sie podoba...czyli---> ....taaaaak.....PA3CJA....!!!!!!!!!!!! A że albo ona Cię olała albo w ogóle nawet jej o tym nie napisałeś to jesteś na bieżąco z każdym użytkownikiem tylko poruszającym temat tej właśnie koleżanki....( cicha zazdrość )...no ale "Nie dla kota sedes"....czy jakoś tak..:)
Nie chce mi się przetrząsać całego twojego posta, więc krótko - byłeś po prostu pośmiewiskiem połowy forum, a już moim i Yaqba ulubieńcem (nawet jednego z moich wormsów nazwałem twoim nickiem, a to już wyczyn) i stąd cię pamiętam. Po powyższym wnioskuję, że wciąż jesteś w wysokiej formie
BTW: No i mam zajebistą pamięć do wydarzeń na forum, co jest raczej powszechnie znanym faktem.
"Skazany na zajebistość"
Starczy tego dobrego jechania, bo będą czystki i nagrody.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony Poprzednia 1 2