Nie jesteś zalogowany.
szukam ludzi do pomocy przy stronie o której tematem są anime code geass tsubasa chronicle xxxholic i yu-gi-oh
więcej info u mnie na pw (żeby nie było że reklamuje inny serwis)
"Symmetry, that is what I enjoy aesthetically."
Death The Kid
Więc adres to: http://code-duelholic.za.pl
na stronie mój nick to kiddo
Ostatnio edytowany przez Shinigami-sama (2010-07-30 20:44:19)
Death The Kid
Na darmowym serwerze dlatego by sprawdzić czy będzie się opłacało zrobić na płatnym (na razie jest na najlepszym darmowym)
Nazwa(chciałem wykorzystać powiązania ze wszystkimi anime dlatego jest trochę dziwna)
Code-DuelHolic (C-DH)
Code - Code Geass (ang. operacja , kodeks, kod)
duel - Yu-gi-oh (ang. pojedynek)
Holic - xxxHolic (ang. maniak, nałogowiec)
czyli na polski
Operacja: Pojedynkomaniak
Operacja: Maniak Pojedynku
Kod: Pojedynkoholik
Geneza strony:
Początkowo miałem amatorską stronę o ANIME yu-gi-oh .Później robiłem powtórkę z code geass chciałem się dowiedzieć czegoś więcej więc szukałem strony o tym anime ale nie znalazłem (nic pożytecznego po polsku). Sytuacja powtórzyła się w przypadku xxxholica (była jakaś strona ale tylko takie tam info) a tsubase dodałem (i w ogóle się zainteresowałem) po obejrzeniu Shunmuki holica
Ogólnie było 5 prób podejścia stworzenia strony 3 pierwsze o yu-gi-oh następne o o ygo xh cg i ostatnia teraz taka jak jest (tyle podejść dlatego że serwery były do dupy)
Ostatnio edytowany przez Shinigami-sama (2010-07-30 20:33:12)
Death The Kid
(...)Początkowo miałem amatorską stronę o ANIME (...)
Taa bo teraz jest pro XD
Powiem teraz to co zawsze powtarzam... takich stron jest od groma i każda to dziadostwo stworzone przez fana który uważa że stworzył coś wyjątkowego, co w praktyce się okazuje gównem. A dodatkowo twórcy takich stron strzelają sobie w stopę ograniczając się do kilku anime gdzie wpisze tytuł danego anime w google i mam od groma bardziej rzetelnych informacji.
Oby twa strona padła a reszta tobie podobnych w końcu sobie wbiła do głowy że to tylko strata czasu.
Shinigami-sama napisał:(...)Początkowo miałem amatorską stronę o ANIME (...)
Taa bo teraz jest pro XD
Na pewno nie pro ale najgorsza też nie jest
Powiem teraz to co zawsze powtarzam... takich stron jest od groma i każda to dziadostwo stworzone przez fana który uważa że stworzył coś wyjątkowego, co w praktyce się okazuje gównem.
Tego próbuję uniknąć i dla tego szukam pomocy
Oby twa strona padła a reszta tobie podobnych w końcu sobie wbiła do głowy że to tylko strata czasu.
Dziękuje za motywację do dalszego działania Xd
Death The Kid
Jak wyżej. Strona niczym się nie wyróżnia spośród tysięcy innych o podobnej tematyce. Nawet jeśli zyskałaby popularność, to szybko znudzi ci się jej obsługa (wyszukiwanie nowości i pisanie nowych artykułów kilka razy w tygodniu to wbrew pozorom kupa roboty).
Edit: Po shoutboxie widzę, że strona stoi od maja, a tymczasem dalej brak materiałów i występują błędy w przekierowaniach z linków. Z takim tempem pracy przyszłości wam nie wróżę.
Ostatnio edytowany przez Kensai (2010-07-30 21:17:17)
Wiem że to dużo roboty (przynajmniej tak mi się wydaje) i jeszcze raz dla tego szukam pomocy by było łatwiej rozkręcić stronę i ją utrzymać
dla tego też podzieli się obowiązki po równo (im więcej ludzi tym lepiej)
Ostatnio edytowany przez Shinigami-sama (2010-07-30 21:23:04)
Death The Kid
ja od siebie powiem, że lay wymiata
ja od siebie powiem, że lay wymiata
Fay jest nawet ok
Jak ktoś chętny do pomocy w tworzeniu strony to niech się zarejestruje na niej i napisze do mnie(kiddo) na pw
Ostatnio edytowany przez Shinigami-sama (2010-07-30 22:30:57)
Death The Kid
Wlazłem, looknąłem, zamknąłem stronę i wiem, źe już nigdy jej nie otworze... po tym jak zobaczyłem błędy ortograficzne poziomu pierwszych klas szkoły podstawowej - "NIE WAŻNE". Bełtać mi się chce.
Też myślałem nad otwarciem jakiejś stronki lecz największym problemem jest wymyślenie czegoś oryginalnego czego jeszcze nie było no i to właśnie nie udało się u Ciebie. Anime nie mają ze sobą związku a stronek o nich i tak pewnie jest pełno. Załóż może coś o DMC bo jakoś przynajmniej ja nie znalazłem nic ciekawego po polsku a żebym ja zakładał mam za małą wiedzę w dziedzinie części gry wydanych na ps2.
Dajcie na loos ludzie...nie podoba się wam to się nie wypowiadajcie... żałośni jesteście
Żałośni ?? Czyli chwalić można, a o błędach mamy milczeć. Gdyby strona była dobra to by była chwalona, ale to taki dziwny twór, że jakoś nie ma się czym tam zachwycać. Wejść - wyjść - zapomnieć.
szukam ludzi do pomocy przy stronie o której tematem są anime code geass tsubasa chronicle xxxholic i yu-gi-oh
więcej info u mnie na pw (żeby nie było że reklamuje inny serwis)
Z tego co widzę ( co chyba było oczywiste przy mojej poprzedniej wypowiedzi ) kolega szuka kogoś do pomocy przy jego stronie a nie komentatorów....jak się wam tak nudzi to sobie dziewczyn poszukajcie ( o ile macie u jakichkolwiek szanse )....żałosne
jak się wam tak nudzi to sobie dziewczyn poszukajcie ( o ile macie u jakichkolwiek szanse )....żałosne
Czekaj czekaj, to nie ty czasem kiedyś próbowałeś wyrwać na forum pa3cję na jakieś bzdurne teksty?
Edit: Aha, mam cię
Hej...Sa tu jeszcze jakies laski tak fajne jak pa3cja?
Całkiem fajna laska z tej Pa3cji
Kurde, jestem chodzącą kroniką tego forum
"Skazany na zajebistość"
Ty to chyba jakiś kolega Pana Ledziux'a O_o
Tak jesteśmy żałośni próbując wyrazić konstruktywną krytykę by ten oto Shinigami-sama nie popełnił błędów innych mu podobnych twórców stron o anime. Baa jesteśmy tym bardziej żałośni bo wiemy jak takie strony kończą i próbując go ustrzec przed rozczarowaniem i startą czasu dajemy tylko dowód na to jak bardzo żałośni jesteśmy.
Po co zauważyć że zastrzeżenia do strony ma nie jedna osoba a pewna ich liczba co świadczy o faktycznych problemach tej witryny.
Ciach - Z
Zjadacz ty to chyba logi bezpośrednio do mózgownicy ładujesz O_o haki to chyba masz na każdego.
Edit odnośnie tego poniżej : boje się go O_o
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-07-31 15:47:50)
Jamatano Orotchi napisał:jak się wam tak nudzi to sobie dziewczyn poszukajcie ( o ile macie u jakichkolwiek szanse )....żałosne
Czekaj czekaj, to nie ty czasem kiedyś próbowałeś wyrwać na forum pa3cję na jakieś bzdurne teksty?
Edit: Aha, mam cię
Jamatano Orotchi napisał:Hej...Sa tu jeszcze jakies laski tak fajne jak pa3cja?
Jamatano Orotchi napisał:Całkiem fajna laska z tej Pa3cji
Kurde, jestem chodzącą kroniką tego forum
I tu się mylisz kolego....Były to tylko stwierdzenia początkującego użytkownika animesub po zapoznaniu się z tematem, w którym to wystawialiście swoje zdjęcia ( a to, że koleżanka jest bardzo ładna to chyba oczywiste stwierdzenie ). Bardziej zastanawiające jest tu dlaczego zapamiętałeś akurat moje wypowiedzi ( mam nadzieje, że jesteś hetero )...i tą opcję zakładam....czyli w grę wchodzi tylko druga opcja...nie zapamiętałeś moich wypowiedzi tylko wypowiedzi na temat osoby, która to Ci sie podoba...czyli---> ....taaaaak.....PA3CJA....!!!!!!!!!!!! A że albo ona Cię olała albo w ogóle nawet jej o tym nie napisałeś to jesteś na bieżąco z każdym użytkownikiem tylko poruszającym temat tej właśnie koleżanki....( cicha zazdrość )...no ale "Nie dla kota sedes"....czy jakoś tak..:)
Jeśli masz więcej niż 16 lat, to gratuluję toku rozumowania...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2010-07-31 15:57:28)