Nie jesteś zalogowany.
Te włosy wyglądają jak penisy małp.
Smacznego.
Ja tam widzę pizdę pod okiem kolegi.
Dziwne, na żywo jej chyba nie było.
DiamondBack gratulacje ty widzisz tam penisy a ja dostrzegłem tylko nagą postać na poduszce.
ale jesteś fajny
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Zgrzyt napisał:DiamondBack gratulacje ty widzisz tam penisy a ja dostrzegłem tylko nagą postać na poduszce.
ale jesteś fajny
To jakiś zwierz, a nie goła laseczka. Oo
Dobra, warto wiedzieć, kogo wybrać do remontu domu, jeśli chce się mieć w nim coś oryginalnego ^^
Gratuluję kunsztu i pomysłowości, sam już nie nadaję się do robór precyzyjnych (kwiat mnie urzekł), bo mi się łapy za bardzo trzęsą xD
Ściany najbarziej mi się podobają^^
To jakiś zwierz, a nie goła laseczka. Oo
Mylisz się To laseczka.
sam już nie nadaję się do robór precyzyjnych (kwiat mnie urzekł), bo mi się łapy za bardzo trzęsą xD
To samo XDD mi też się łapy zawsze trzęsą przy takich rzeczach XD i mi też się kwiaty najbardziej podobają, ale te odnowienia robią wrażenie.
A na poduszce jest goła panienka, a nie żaden zwierz XDD też taką chcę btw :<
No dobra, to małe sprostowanie.
Ściany: częściowo według pomysłów znajomego architekta. Pierwsze zdjęcie to farba akrylowa pod szablon z szabolneria.pl (czy jakoś tak). Reszta to tynki strukturalne, które miejscami były nakładane szpachelkami dentystycznymi W razie czego możny coś wymyślić, i zrobić wg projektu, ale ceny pewnie będą zaporowe dla większości (trzeba rodziców namówić) Sam mam plan zrobić sobie kiedyś na ścianie głowę pingwina z Senseia w tynku.
Poduszka w tle: tak, goła laska, prezent od Koniego i Loli dla Hiki na urodziny xD
Dready: DB, tylko Ci współczuć można, co już w sumie wyrażono w kilku postach
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Pewnie ta laseczka na poduszce wyszła z pod ręki Urushihara Satoshi
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Dready: DB, tylko Ci współczuć można, co już w sumie wyrażono w kilku postach
Mi współczuć czy tobie? chyba za często po tobie jadą skoro tak mówisz. Proponuję więcej dystansu do siebie
edit:// @down przyznaj się, żeś żartu nie załapał i teraz wmawiacie jakieś fascynacje fakt macie mnie, jeszcze dziś lecę do fryzjera z tym zdjęciem i powiem, że chce mięć takie stadko na głowie :d
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-07-27 09:07:48)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ściany: częściowo według pomysłów znajomego architekta. Pierwsze zdjęcie to farba akrylowa pod szablon z szabolneria.pl (czy jakoś tak).
Za ile robicie coś takiego po znajomości?
Jas, wiesz, jak to po znajomości jest, zawsze się dogada
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ściany najbarziej mi się podobają^^
Hatake napisał:To jakiś zwierz, a nie goła laseczka. Oo
Mylisz się To laseczka.
Laseczka w sensie zwierz-laseczka. To ma nawet jakąś swoją głupią nazwie, animalcon, czy kij wie co? Nie wiem, nie znam się. xDDDD Ale tak to wygląda, jakby miała futro co najmniej tygrysa. Dziwne, bo z reguły facet jest tygrysem, "tam" szczególnie. Go get 'em, itp.
Quithe napisał:Dready: DB, tylko Ci współczuć można, co już w sumie wyrażono w kilku postach
Mi współczuć czy tobie? chyba za często po tobie jadą skoro tak mówisz. Proponuję więcej dystansu do siebie
Wiesz, jemu można współczuć najwyżej w tym momencie, że lubi tak wyzywające fryzury, ale nic poza tym (w dodatku jeżeli ktoś jest komuchem i mu to nie pasuje), a toobie, że się kojarzy z małpimi penisami, no to... xDDDDDDDDDDD Mówi samo za siebie. Mogłeś tego po prostu nie pisać. xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-07-27 01:53:32)
Ostatnio zaczęłam rysować głupi, mało śmieszny, marnie narysowany itp. itd. komiks o jakże wymownym tytule "Prince of Kiełbasa", w którym to pośród bohaterów są m.in. chłopak z blizną w kształcie kiełbasy na twarzy lub miłośnik kisielu, który swoje ulubione danie lubi jeść pałeczkami (i lubi sobie oraz innym przylizywać nań włosy). Mimo stężenia głupoty prawdopodobnie zbyt dużego na to forum stwierdziłam, że podzielę się tym komiksem, żebyście wszyscy wiedzieli, jak bardzo cool może wyglądać blizna w kształcie kiełbasy na twarzy. XDDDDDDDDD
Strony: 1 2 3-4 5 6 7 8 9 10 11
Oczywiście, to dopiero początek zaplanowanego co najmniej na parędziesiąt stron oneshota, ale resztę trzeba dopiero narysować XDD
@dół
Brat uczęszczał i mi podpowiedział tę technologię gastronomiczną. xD
Ja tam tylko umiem usmażyć (i bardzo lubię :3) kiełbasę
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2010-08-01 18:34:05)
Mam dziwne wrażenie że uczęszczasz/uczęszczałeś do gastronomika co odbiła się na tej historii. Tak czy siak czekam na więcej.
Qashqai swoim komiksem obudziła stare demony. Jak mógłbym w takim wypadku nie wrzucić swojego.
Tak dla sprostowania, kilka poziomów gorszy od tego wyżej, bynajmniej w tylu malowania (malowany w MS Paint kilka lat temu). Fabuła... no dobra, też gorsza. Po co wrzucam? Od tego ten temat.
Komiks nosi tytuł "BOGDAN", opowiada on o... kale. Zresztą zobaczcie sami.
Uwaga! Wulgaryzmy i przemoc!
Bogdan cześć 1
Kilka wariacji z Bleach:
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-08-02 19:20:59)
ktoś tu przedawkował 4chana O_O
Ostatnia część była fuuu~ D: a generalnie zniszczył mnie sam początek ("w odległej dupce" |D), a potem Domo-sama
Co do strony graficznej, to przynajmniej tła były! Nie to co u mnie, albo białe, albo koślawe.
Na kolejnej, 12 stronie próbowałam narysować tło, ale wyszło jak zawsze
Daj to chociaż w tag "spoiler", bo przewijałem dobre 5 min. xDDDDDD
Fajny komiks, tylko szkoda pieska, nie lubie znecania się nad zwierzątkami.