Nie jesteś zalogowany.
Zmora150, to jednak polowanko w plenerze? Powodzenia
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Dzień łapania za cycki, dzień łapania za dupę! Ciekawe kiedy wymyślą dzień łapania za ...
xP
Izka spóźniłaś się. Wczoraj był
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Hatake napisał:zmora150 napisał:możesz przyjechać po dokładniejsze wiadomości wejdź na animana na forum,
? Dokładniejsze? A co tu dokładniejszego? W ogóle dziekuje, że w koncu odpisałeś i zainteresowałeś się tą sprawą.
Te, a czy Ty o czymś nie zapomniałeś?
Nie, i dlatego ścigam innych. xD
Mam dla zmory sposób. Na razie sprawdzone na 1 osobie ale zadziałało i to zaj***ście.
Idziesz na koncert T Love. Najlepiej taki lekko lokalny. Czekasz aż się ludzie rozkręcą. potem czas na crowd surfing. Robisz wszystko żeby przerzucili Cię po drugiej stronie barierek przy scenie. Ochroniarze wykręcają Ci rękę, na co Muniek przerywa koncert i mówi "mała prośba do panów ochroniarzy, prosiłbym delikatnie przy wykrecaniu rąk i wyprowadzaniu ludzi". 2 tygodnie później jesteś rozpoznawalny przez panienki i wyznają Ci miłość obce kobitki na nk. Niestety jakość towaru jeszcze nie sprawdzona (a i najlepiej być bez koszuli i mieć odrobine zakrzepiniętej krwi na ustach).
A teraz do "mądrzejszych" może mi ktos psychologicznie rozpatrzyć dlaczego szary chłopak, który nie jest jakimś lovelasem ale z drugiej strony oryginał jakich mało (a pełno na tym forum xD) nagle ma tłum fanek
edit @dół tak o was ;d narazie jest ok xD ale nie wiem czy długo tak pociągne...
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2010-07-15 03:04:15)
A teraz do "mądrzejszych" może mi ktos psychologicznie rozpatrzyć dlaczego szary chłopak, który nie jest jakimś lovelasem ale z drugiej strony oryginał jakich mało (a pełno na tym forum xD) nagle ma tłum fanek
Co? O nas mówisz? Ja bym mu nie zazdrościł. xD
Najbliższy koncert T. Lovu 21 sierpnia w Malborku
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Idziesz na koncert T Love. Najlepiej taki lekko lokalny. Czekasz aż się ludzie rozkręcą. potem czas na crowd surfing. Robisz wszystko żeby przerzucili Cię po drugiej stronie barierek przy scenie. Ochroniarze wykręcają Ci rękę, na co Muniek przerywa koncert i mówi "mała prośba do panów ochroniarzy, prosiłbym delikatnie przy wykrecaniu rąk i wyprowadzaniu ludzi". .
Po ostatnim koncercie w moim sąsiednim mieście (Pszowie) to raczej Muniek by nie zauważył tego faktu (w sumie to on głównie to patrzył się w niebo, że tak to określę). Więc nie wiem czy to taki dobry pomysł.
Najbliższy koncert T. Lovu 21 sierpnia w Malborku
Powiedzmy, że to jakiś plus pobytu w Malborku w tym czasie (z 3 razy byłem na ich koncertach) Ja i Hiki będziemy, gdyby ktoś chciał skoczyć na piwo, niech da znać
Może lepszą opcją jest jes Afromental (te pop rytmy o miłości), jakoś 26 lipca będą w M Chociaż zmorze to niezbyt po drodze.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ale niestety smutna prawda jest taka, że grupka lokalnych punków, metali i innych lepiej sie bawiła na T Love niż na Turbo o.O po za tym wciąż nie pamiętam kto mi podarł koszule i skąd ta krew. Btw afromental też grał :| całe szczęście, że w ten dzień dość szybko zmyłem się do domu. Zmora jeszcze jest Jarocin. Biletu już nie kupisz ale nie tylko pod scenami sie dzieje T Love gra w niedziele jc
Jedzie ktoś z ANSI? ;>
ODIN napisał:Najbliższy koncert T. Lovu 21 sierpnia w Malborku
Powiedzmy, że to jakiś plus pobytu w Malborku w tym czasie (z 3 razy byłem na ich koncertach)
Ja i Hiki będziemy, gdyby ktoś chciał skoczyć na piwo, niech da znać
Może lepszą opcją jest jes Afromental (te pop rytmy o miłości), jakoś 26 lipca będą w MChociaż zmorze to niezbyt po drodze.
Tylko że w tym samym czasie 8km dalej będzie Behemot
Wiem, nie wytrzymam tyle godzin takiego metalu Behemoth zresztą mi powiewa. Ale jakieś kindermetalki na pewno byłyby tam do wyrwania. zmora150, ruszaj na festiwal metalowy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wiem, nie wytrzymam tyle godzin takiego metalu
Behemoth zresztą mi powiewa. Ale jakieś kindermetalki na pewno byłyby tam do wyrwania. zmora150, ruszaj na festiwal metalowy
dodam, że pole namiotowe jest bezpłatne
Podryw na namiot wskazany
I tu mamy dwie wersje:
- mamy namiot i wypytujemy czy ktoś nie ma gdzie przenocować:P
- my nie mamy gdzie przenocować
Ostatnio edytowany przez ODIN (2010-07-15 09:51:16)
~zmora150 wbijaj na Woodstock (30.07 - 01.08) w Kostrzynie. Jeśli tam nie wyrwiesz żadnej, to znaczy że nie jest ci to dane ;p
W tym roku też może pojadę... po raz pierwszy od 2001 ;p