Nie jesteś zalogowany.
ja to mam gdzieś przeciwieństwa. W sumie lubie konfrontować swoje zdanie z czyimś ale jak to moja była stwierdziła: "Jak Cię bliżej poznać i chcieć się pokłócić to się człowiek czuje jak idiota" czy coś w ten deseń. W każdym bądź razie moje partnerki są albo głupie, albo zwyczajnie nie wytrzymują moich "mądrości". A tak po za tym "similis simili gaudet" i to się zgadza od wieków i jakoś mimo tego popularnego "przeciwieństwa się przyciągają" widziałem mało wyjątków
Nie martw się, ja też muszę siebie samego zaniżać, żeby z jakąkolwiek pogadać.
(...)
MasterPLASRER- Obnażasz przed nami swą duszę artysty? Zaskoczyłeś mnie xD
Oj, żeby nam się tu tylko kolega sam nie zaczął z tego bólu obnażać, bo
a) wszystkie zaglądające tu jeszcze dziewoje uciekną z krzykiem
b) wszystkie rzucą się na niego niczym stado zgłodniałych harpiiTak czy owak, ani Zmora (ktoś o nim jeszcze pamięta?) ani żaden inny samotny otaku żadnej panny tu nie znajdzie
Ja tu UMIERAM, a nie się ROZBIERAM, do jasnej anielki! I dlatego tu szukam właśnie, kobiecej pomocy, bo jedną ręką się nie rozbiorę, no nie ma mocy.
Zresztą już mi przepowiedzioł kidyś, pewien myndrzec nieznany,
że będę niewiasty rzucoł na kolany, bom jest "de cząłzen łon" - wybrany,
przerażony tą wizją, wypiłem rzeki ognistej wody,
aż w końcu ocaliłem świat - zapuściłem bokobrody.
Hatake napisał:c) okażą się mądrzejsze i nic nie zrobią
W ogóle po co sobie życie zanudzać szukaniem osoby takiej samej jak my? Nie lepiej skumać się z kimś z trochę innego otoczenia?
Racja..
Przeciwieństwa się przyciągają xD
Nie będę ordynarnie podważał waszych kompetencji, mówiąc w którym to miejscu nie byliście i czego nie widzieliście, ale dorzucę swoje 3 grosze. Znałem kiedyś jedną "biolożkę" - fajna dziewczyna, ale jak bardzo bym nie lubił animal-planet i discovery channel, to nie da się w kółko gadać o parkach narodowych i bobrach pod ochroną.
Vaeren napisał:Oj, żeby nam się tu tylko kolega sam nie zaczął z tego bólu obnażać, bo
a) wszystkie zaglądające tu jeszcze dziewoje uciekną z krzykiem
b) wszystkie rzucą się na niego niczym stado zgłodniałych harpiiTak czy owak, ani Zmora (ktoś o nim jeszcze pamięta?) ani żaden inny samotny otaku żadnej panny tu nie znajdzie
No bo jak mamy znaleźć skoro 90% odwiedzających tą stronę to samce
A tak: prawym na obrazek -> zapisz jako. Poza tym czemu tu się dziwić, jak większość to moeloliecchicrap dla ronry otaku. Zresztą wcale nie jest tak źle jak piszesz, poprzeglądaj sobie dodawane napisy i komentarze do nich, a myślę, że z tych Twoich 10% spokojnie zrobi się i z 20. Sporo po prostu nie zagląda na forum, albo czyta je cichaczem, ale to Ich sprawa.
Bo niektóre przeciwieństwa dobrze się kamuflują
Kiedy poznałam Mojego Miłego, był długowłosym wywrotowcem w podartych dżinsach. Nie minęło wiele czasu (rok z kawałkiem), a włosy poszły pod nóż a dżinsy zastąpił mundur... Tylko buty zostały te same
No i kto mi teraz uwierzy, że ja NAPRAWDĘ NIGDY nie marzyłam o wojskowym? Że szukałam kogoś na swój obraz i podobieństwo?
Poznać, to jedno, ale żyjemy dzisiaj w tak zwariowanym świecie, że wytrzymać, to drugie. Ale rozumiem, że zaprosicie ansiowiczów na swój złoty jubileusz.
rezor1991 napisał:ja to mam gdzieś przeciwieństwa. W sumie lubie konfrontować swoje zdanie z czyimś ale jak to moja była stwierdziła: "Jak Cię bliżej poznać i chcieć się pokłócić to się człowiek czuje jak idiota" czy coś w ten deseń. W każdym bądź razie moje partnerki są albo głupie, albo zwyczajnie nie wytrzymują moich "mądrości". A tak po za tym "similis simili gaudet" i to się zgadza od wieków i jakoś mimo tego popularnego "przeciwieństwa się przyciągają" widziałem mało wyjątków
Nie martw się, ja też muszę siebie samego zaniżać, żeby z jakąkolwiek pogadać.
Dobrze prawicie, poloł bym wom, ale boję się jedną łapą, bo to szkoda marnować.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2010-07-10 15:53:45)
Poza tym czemu tu się dziwić, jak większość to moeloliecchicrap dla ronry otaku.
Co to za bełkot .
z tymi przeciwieństwami to troszkę racji jest np.: ja i moja była
- ona lubi sport, ja lubię oglądać sport
- ona robiła wszystko, a ja absolutnie nic
w końcu się wkurwiła i odeszła, ale to za długa historia
edit:
ps.: za długą historią było by opowiadanie dlaczego się wkurwiła (imo zabawna historia)
Ostatnio edytowany przez luki349 (2010-07-10 18:49:05)
z tymi przeciwieństwami to troszkę racji jest np.: ja i moja była
- ona lubi sport, ja lubię oglądać sport
- ona robiła wszystko, a ja absolutnie nic
w końcu się wkurwiła i odeszła,...
ale to za długa historia
Prawdziwie tl;dr.
No ale jak już chcesz możesz opowiedzieć jeszcze raz to samo
Co to za bełkot .
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A właśnie! W ferworze dyskusji prawie umknął mi jeden ważny pościk:
Tak czy owak, ani Zmora (ktoś o nim jeszcze pamięta?) ani żaden inny samotny otaku żadnej panny tu nie znajdzie
a może jednak
sleep %_%
Czyżby Zmora coś tu jednak ułowił, podczas gdy inni byli zaaferowani swoimi sprawami???
Tak czy owak, ani Zmora (ktoś o nim jeszcze pamięta?) ani żaden inny samotny otaku żadnej panny tu nie znajdzie
Masz rację xD
Jeśli chcecie znaleźć dziewczynę, to na górze po prawej na tym zielonym pasku jest napisane "wyloguj", kliknijcie w to, załóżcie jakieś sexy ciuszki i w miasto, a nie! xD
Bo tu raczej żadnej dziewczyny nie znajdziecie..
Trzeba na pewien czas zostawić nasze kochane animesub.info i zaczerpnąć trochę realnego świata! ;3
MasterPLASTER napisał:Poza tym czemu tu się dziwić, jak większość to moeloliecchicrap dla ronry otaku.
Co to za bełkot .
Smutne hentaje o yaoi.
ledziux napisał:MasterPLASTER napisał:Poza tym czemu tu się dziwić, jak większość to moeloliecchicrap dla ronry otaku.
Co to za bełkot .
Smutne hentaje o yaoi.
Dodaj, że z fabułą...
bodzio napisał:Hatake napisał:Smutne hentaje o yaoi.
Dodaj, że z fabułą...
I piękną kreską...
Dopracowaną animacją w istotnych scenach...
"Pomacam sobie później" rocks
Dobra, dajcie spokój ledziuxowi, bo się rozpęta piekło i topik trzeba będzie zamknąć, a tego pewnie nie chcecie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zabawa w edycje, bo jak to czytam to nie mogę
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:39:45)
Zabawa w edycje, bo jak to czytam to nie mogę
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:39:50)
możesz przyjechać po dokładniejsze wiadomości wejdź na animana na forum,
? Dokładniejsze? A co tu dokładniejszego? W ogóle dziekuje, że w koncu odpisałeś i zainteresowałeś się tą sprawą.