#321 2010-07-07 23:23:57

Gela19
Użytkownik

Odp: kącik spamera :D

m_jay napisał:
Gela19 napisał:
m_jay napisał:

Najważniejsze że humor dopisuje - chyba że to te przeciwbólowce oczkod

IMO z własnego doświadczenia powiem że średnia wieku personelu szpitalnego jest zdecydowanie za wysoka, trza więcej świeżej krwi oczkod.

Wiesz ja się nie uważam za starą xD Więc można rzec, że zasilam personel medyczny świerzą krwią xD

Jedna jaskółka wiosny nie czyni jak to mawiali starożytni Polacy oczkod. Ale oby więcej młodych ludzi z zapałem w służbie zdrowia, ja na starość wolałem zmienić branże jezor.

W Katowicach średnia wieku RM wynosi 24 lata oczkod Więc mamy super młody zespół ratowników i medyków smile_big Ja zawodu nie zamierzam zmieniać oczkod

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#322 2010-07-07 23:31:42

MasterPLASTER
Użytkownik

Gela19 napisał:
rezor1991 napisał:
Gela19 napisał:

Ale co ja mogę na to, że mam chorą nogę xD I inwalidką jeszcze nie jestem ;p Chociaż mam pęknięte kolano ... i inne takie fajne bajery ;p

Uwierz mi na słowo, że Twoja noga mu najmniej potrzebna. ja tu nawet plus widze bo przynajmniej go nie wykopiesz xD

Domyślam się, że ona mu najmniej potrzebna xD Ale niestety mi jest ona potrzebna by gdziekolwiek dojść ;p

A mogę skorzystać z opcji dostawa kurierem. oczkod

Słuchajcie uważnie, albowiem nastała godzina próby: umyć by się zdało, więc potencjalne kandydatki do wolontariatu uprasza się o pilne zgłoszenie się do działu kadr z podaniami, albowiem ilość miejsc jest silnie ograniczona, a okazja jest bardziej zacna niż kumulacja tysiąclecia. Ta gratka to prawdziwy rarytas, bowiem nagrodą główną jest rasowe Polskie ciacho chowane na bazie oryginalnej receptury i naturalnych składników. Dorodne, apetyczne i z nadzieniem w środku. Taka okazja może się więcej nie powtórzyć, więc radzę kuć żelazo póki gorące. oczkod

Sir_Ace napisał:
Aniki00 napisał:

ale po co ci wszystkie palce xD

Jak on teraz będzie na kompie grał? smutny

O żesz ty. . . Właśnie mi przypomniałeś, że mam niedokończonego Farcry'a. Jak ja to teraz skończę. . . placze No, to teraz na bank będę potrzebował sekretarki. Ale spokojnie, dziewczyny, bez histerycznych krzyków. Akurat ten przetarg ogłoszę w późniejszym terminie. Więc bądźcie czujne, bo nie znacie dnia, ani godziny. oczkod

#323 2010-07-08 00:11:46

Yoshimori
Użytkownik

MasterPLASTER napisał:
Yoshimori napisał:

Współczuję, ostatnio kumplowi przydarzyło się coś podobnego, tyle że on stracił serdeczny. Teraz żartujemy, że musimy mu skołować ukryte ostrze i może asasynem zostać xD.

Zamiast zapodawać taki pasztetowy populizm poprawny politycznie, dałbyś link do jakichś cyców, żeby mi się poprawiało. smile_big Albo nie, lepiej nie, jak mi tętno przyspiesza, to łapa od tego bardziej je-je-bum-bum-łubudu.

Toż to żaden populizm, to szczera prawda smile_big.

MasterPLASTER napisał:

Powiem wam tylko jedno, na Żeromskiego w Krk są dwie, młode i bardzo apetyczne jagódki z którymi bardzo fajnie się gada. Już planuję przyciąć drugiego palucha, bo ostatnio mi niewiele brakło. Dosłownie "żyłka zerwała się w ostatnim momencie", bo po tym znieczuleniu to mi takie teksty wchodziły, że niewiele brakło, a sam bym się ze sobą umówił. rotfl

Opowiedz tym jagódkom jak to w Wietnamie jakiś żółtek cię bagnetem palca pozbawił, sanitariuszki lecą na takie opowieści ;p.

A co do tego grania, to tak tragicznie chyba nie będzie. Przyzwyczaisz się, najwyżej klawiszologię zmienisz ^^.

W to możesz pograć w międzyczasie: oczkod
http://www.2flashgames.com/f/f-990.htm

Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2010-07-08 00:12:08)

Yoshimori.png

#324 2010-07-08 00:37:10

rezor1991
Użytkownik

MasterPLASTER to nadzienie mogłeś sobie darować ;| mam bardzo czułą wyobraźnie...

100x100

#325 2010-07-08 00:52:20

Gela19
Użytkownik

rezor1991 napisał:

MasterPLASTER to nadzienie mogłeś sobie darować ;| mam bardzo czułą wyobraźnie...

Buehehe xD Zmiażdżyliście mnie chłopcy xD

MasterPLASTER życzę powodzenia w szukaniu xD

#326 2010-07-08 05:00:30

ODIN
Użytkownik

Gela19 napisał:
m_jay napisał:

Najważniejsze że humor dopisuje - chyba że to te przeciwbólowce oczkod

IMO z własnego doświadczenia powiem że średnia wieku personelu szpitalnego jest zdecydowanie za wysoka, trza więcej świeżej krwi oczkod.

Wiesz ja się nie uważam za starą xD Więc można rzec, że zasilam personel medyczny świerzą krwią xD

MasterPLASTER co do czynów to jako medyk jestem skłonna do poświęceń xD i czynnego udzielania się w poprawianiu komfortu psychicznego a nawet termicznego poszkodowanego xD Ale co ja mogę na to, że mam chorą nogę xD I inwalidką jeszcze nie jestem ;p Chociaż mam pęknięte kolano ... i inne takie fajne bajery ;p

Myślę że za parę lat pół-kobiety pół-cyborgi będą bardzo popularne jezor Niektórzy mogą je mieć już teraz jezor

Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...

#327 2010-07-08 10:47:28

Gela19
Użytkownik

Widzę, że awansowałam na kobietę pół-cyborga  xD Nieźle xD Jeszcze nic metalowego nie mam w sobie ni nic z tych rzeczy :p

#328 2010-07-08 12:46:31

MasterPLASTER
Użytkownik

Aniki00 napisał:

Master, jak ci brak tego palca, to sobie z plasteliny dorób, ale po co ci wszystkie palce xD

Chyba raczej z adamentium. oczkod

Miło nam powitać na naszej skromnej komisji rekrutacyjnej, która na podstawie tych paru postów pozwoli nam zweryfikować Pani umiejętności pod kątem przyszłych wyzwań, jakie czekają w naszej prężnej instytucji:

Poczucie humoru:                                                          kolokwialne
Umiejętność gotowania:                                            nie stwierdzono
Umiejętność prania:                                                   nie stwierdzono
Umiejętność prasowania:                                           nie stwierdzono
Umiejętność sprzątania:                                             nie stwierdzono
Umiejętność bawienia i wychowywania dzieci:           nie stwierdzono
...
...
...

Tak więc bardzo się cieszymy, że zdecydowała się Pani zgłosić swoją szacowną kandydaturę do naszej instytucji. Jesteśmy głęboko przekonani, że mamy tu do czynienia z ogromnym potencjałem, który daje ogromne możliwości i wspaniale rokuje na bliżej nieokreśloną przyszłość. Jak tylko zakończymy proces rekrutacji i pozytywnie zweryfikujemy Pani wyniki ze wstępnej rozmowy kwalifikacyjnej, oddzwonimy... oczkod

rezor1991 napisał:

No przeca palec mi ino uchlastało, a nie wszystkie bebechy wyprało. Nie mogę napisać, że jestem pusty w środku, bo było by to niezgodne z faktyczny stanem rzeczy. oczkod

Gela19 napisał:

Widzę, że awansowałam na kobietę pół-cyborga  xD Nieźle xD (...)

Napisz, jak będziesz syrenką, lamią, albo czymś podobnym, bo wtedy kwalifikujesz się automatycznie do wielkiego finału. smile_big Na razie ciągle jesteś na etapie wstępnej preselekcji, gdzie wyprzedzasz Anikii00 o jeden punkt, z łączną sumą punktów na swoim koncie równą 1. smile_big

Przypominam, że palec jeszcze mi nie odrósł, tak więc zachęcam wszystkie dziewczyny do udziału, bo ciągle wymagam stałej i intensywnej opieki. smile_big Acha, i troskliwej! Przede wszystkim troskliwej! smile_big

#329 2010-07-08 12:57:13

Hatake
Użytkownik

Gela19 napisał:

Widzę, że awansowałam na kobietę pół-cyborga  xD Nieźle xD Jeszcze nic metalowego nie mam w sobie ni nic z tych rzeczy :p

A glany?

Ok, juz się nie odzywam, bo widzę, że mnie nie lubicie... :< Wszyscy się zmorą przejęli, a z takiego biednego MasterBlastera się śmieją... A ja? A ja też mam poważny problem! Szukam kobiety, która jest zainteresowana związkiem poprzez wideokonferencję. Inne mnie nie interesują. :<

EDIT: Nie masz fakersa? smile_big No, to kobiety nie zadowolisz, oj. :< xD No dobra, masz jeszcze drugą rękę, ale pewnie skill w niej równy -3.

Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-07-08 12:59:12)

#330 2010-07-08 13:18:35

BigBang
Użytkownik

Niedawno ktoś zirytowany tym, że piękne kobiety pokazuje się w towarzystwie drogich samochodów zapytał "Co tak właściwie ma wspólnego kobieta z ekskluzywnym wozem"?

Moja odpowiedź na to pytanie: Cenę. Można bowiem kupić sobie kobietę za około 150 000 euro, no cóż, może to nie do końca legalne, ale w wielu miejscach na świecie kobiety są po prostu towarem jak buty czy gra na konsolę. Istnieją nawet grupy specjalizujące się z handlu kobietami, za wspomniane 150 000 (lub więcej, słyszałem o 500 000) euro możesz sobie jakąś wybrać, oczywiście dostajesz zaświadczenia lekarskie, że jest dziewicą i nie ma żadnych chorób. Problemem może być dostawą, wszakże w Polsce raczej nie kupisz kobiety, musisz szukać za granicą (Indie i co biedniejsze byłe republiki radzieckie), ale w dzisiejszym świecie wbrew pozorom nie stanowi to problemu. Wprawdzie może to jest dość drastyczny sposób pozyskiwania kobiety, ale jakby na to spojrzeć z drugiej strony, to jest plus, gdyż jednej z nich zapewnisz przyzwoity byt. Minusem jest fakt, że każdy taki zakup nakręca ten rynek jeszcze bardziej.

#331 2010-07-08 13:36:19

DiamondBack
Użytkownik

Hatake napisał:
Gela19 napisał:

A glany?

Zlituj się lato jest!

Hatake napisał:

EDIT: Nie masz fakersa? smile_big No, to kobiety nie zadowolisz, oj. :< xD No dobra, masz jeszcze drugą rękę, ale pewnie skill w niej równy -3.

To była moja pierwsza myśl jezor

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#332 2010-07-08 14:05:11

Gela19
Użytkownik

Hatake napisał:
Gela19 napisał:

A glany?

Nie noszę :p Chyba, że są to ciężkie i trudne akcje medyczne, typu zabezpieczenie wielkich imprez masowych, czy praca w bardzo trudnych warunkach pogodowych i terenowych :p Wtedy się przydają smile

Ale to rzadkość smile

A co do zadowalania kobiet xD To innych palców nie umiecie używać? Zawsze zostaje język dla tych mniej sprawnych  hahaha :p

#333 2010-07-08 14:45:36

Vaeren
Użytkownik

A co do zadowalania kobiet xD To innych palców nie umiecie używać? Zawsze zostaje język dla tych mniej sprawnych  hahaha :p

Oj, jak to dobrze, że ja nie muszę tu szukać chłopa, bo widzę, że bytującym tu panom faktycznie coś brakuje wyobraźni... oczkod

#334 2010-07-08 15:13:53

Gela19
Użytkownik

Vaeren napisał:

Oj, jak to dobrze, że ja nie muszę tu szukać chłopa, bo widzę, że bytującym tu panom faktycznie coś brakuje wyobraźni... oczkod

No dokładnie smile Trzeba ich wszystkiego uczyć oczkod No ja nie wiem, jak tak można hihi ;p

#335 2010-07-08 15:25:34

DiamondBack
Użytkownik

Wasi chłopi mają mało sprawne palce, bo inaczej byście ubolewały. I to bardzo jezor

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#336 2010-07-08 15:31:40

Gela19
Użytkownik

DiamondBack napisał:

Wasi chłopi mają mało sprawne palce, bo inaczej byście ubolewały. I to bardzo jezor

Nie wiem jak mężczyzna Vaeren, ale mojemu nie mogę niczego złego zarzucić jezor Wyobraźnię ma na tyle rozwiniętą, że wie czego kiedy ma użyć xD i potrafi używać wszystkich palców, a nie tylko środkowego haha xD Tak więc ubolewać nie ubolewam, a wręcz się cieszę haha jezor

#337 2010-07-08 15:33:24

Vaeren
Użytkownik

Nie dręcz Kotka, niech się tam pociesza... ;P

#338 2010-07-08 15:38:28

Vaeren
Użytkownik

A swoją drogą, skoro MasterPLASTER zaproponował formularz wymagań dla swojej pielęgniarki, to może warto by było zastanowić się, jakie chłopcy powinni spełniać kryteria. Bo już widać pewne braki... smutny

#339 2010-07-08 15:38:30

ODIN
Użytkownik

Gela19 napisał:
DiamondBack napisał:

Nie wiem jak mężczyzna Vaeren, ale mojemu nie mogę niczego złego zarzucić jezor Wyobraźnię ma na tyle rozwiniętą, że wie czego kiedy ma użyć xD i potrafi używać wszystkich palców, a nie tylko środkowego haha xD Tak więc ubolewać nie ubolewam, a wręcz się cieszę haha jezor

Bez takich to mogą czytać dzieci jezor

Ostatnio edytowany przez ODIN (2010-07-08 15:38:42)

Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...

#340 2010-07-08 16:00:14

Vaeren
Użytkownik

No to ja proponuję poprzestać na konkluzji, że jak facet do rzeczy, to i bez jednego palucha da sobie radę.
Toteż MasterPLASTER, uszy do góry! smile

Stopka forum

© Animesub.info 2025