Nie jesteś zalogowany.
było super, ~barti nieznośny za to co się przyczepiłeś? Jakoś przeżyliśmy.
~Zgrzyt jak tam twój kac? Ja jeszcze wieczorem w nd wypiłam i kac w szkole był nieznośny.
Ku**a czemu to słońce tak głośno świeciło, a trawa za głośno rosła
Ach życie płynie, a anime leci
Oj tak, Zjazd był pierwsza klasa
Nawet "Nowi" nie mieli tak źle, bo szybko się zadomowili
Na następnym na pewno się pojawię, ale z zapasem kasy i %-ów ^^
P.S. ~Ada, dzięki że mnie rozkręciłaś xP I nast. razem wezmę moją galerię ;]
Oj tak, Zjazd był pierwsza klasa
Nawet "Nowi" nie mieli tak źle, bo szybko się zadomowili
Na następnym na pewno się pojawię, ale z zapasem kasy i %-ów ^^P.S. ~Ada, dzięki że mnie rozkręciłaś xP I nast. razem wezmę moją galerię ;]
U nas nie ma "Nowych". Są po prostu tacy co mniej wypili. Dlatego nie wstydzić się i przyjeżdżać =]
Proponuje zjazd jako iż mamy wakacje(w zasadzie ja mam) i lato...
Napiszcie kto jak ma czas, to ustalimy wspólnie jakiś termin ;D
Ach życie płynie, a anime leci
ja odpadam... bo:
- oszczędzam
- dorośli nie mają wakacji xP
- po luźnym spotkaniu mangowym w Gliwicach mam traumę >.> (zanudziłem się)
- w sierpniu ma być zlot u tutli... chyba... tak czy siak zlot może weekendowy będzie w sierpniu.
=
Ja jestem wolny do 19 lipca potem robię uprawnienia więc raczej nie dam rady później.
A tak do 19 nie mam co robić i z miłą chęcią wpadł bym na spotkanie
Wybiera się ktoś na Balcon?
ja odpadam... bo:
- oszczędzam
- dorośli nie mają wakacji xP
- po luźnym spotkaniu mangowym w Gliwicach mam traumę >.> (zanudziłem się)
- w sierpniu ma być zlot u tutli... chyba... tak czy siak zlot może weekendowy będzie w sierpniu.
=
Możemy już mniej więcej ustalić jakiś termin na to u Tutli? Potrzebne mi to bo wakacje trzeba rozplanować.
27 LISTOPAD SOBOTA Katowice albo u Davida w DG ZLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama neta możecie pisać już do mnie dzwonić i odwiedzać
Przyznam... z dobrym wyprzedzeniem rzuciłeś terminem. Jak na razie pasuje.
A na B-XmassCon się nie wybieracie do Kraka? Termin to 27-28.11. i są jeszcze wejściówki do zakupienia.
A na B-XmassCon się nie wybieracie do Kraka? Termin to 27-28.11. i są jeszcze wejściówki do zakupienia.
Wole zlot. Wyjdzie taniej i lepiej, a poza tym jakoś mnie nie ciągnie na konwent.
Też myśle, że zlot lepszy od konwentu.
Ja niestety nie będę się mógł pojawić - mam andrzejki w rodzinie
Tu tygrysica2000
Ja będę tam kelnerką więc zapraszam na Koniwe do mnie coś zjeść
A apropo zjazdu napiszcie kiedy kto ma czas to coś się zrobi
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
należało by się pojawić... teoretycznie mam grafik od poniedziałku do piątki jednak praktycznie... hmmm weekend mogę mieć wolny. Ale muszę jednak wiedzieć co gdzie i jak. To by musiała obgadać wielka trójca Ja-Barti-Tutla xD
W konwenty sie nie bawię bo nie mam ostatnio cierpliwości a koniec miesiąca zwiastuje małe zapasy zbędnej gotówki. Wyprzedzając pytania lub zapewnienia, Tak postawie jakąś flaszkę jak by co.
ja tam czas ciągle teraz poza 27-28 bo bxmass
Tygrysie wiesz że tam pomęczę trochę ^^
Heh, zgrzytu podrzuć numer Tutli bo nie wiem czy mam aktualny i Bartiego jeśli nie będzie miał nic przeciwko
A więc znając życie
~Tutla jakoś wygospodaruje trochę czasu dla nas,
~Barti będzie zawalony pracą, ale się postara (mam nadzieje)
~_Lina_ zapowiedziała mi, że z chęcią się pojawi jeśli będzie miała czas.
~trunks jest dziwny i nigdy nie wiadomo
~daieros musi napisać
~Kiry nie chcemy (przynajmniej ja xD)
~Jasmine może w końcu znajdzie czasu trochę,
Dawida się namówi...
Ja młodzież więc mam wiecznie czas, a mój bart w Szkocji bawi...
Jeszcze tylko jakiegoś nowego osobnika dorwać i jest git
PS: Tutla jest konwent w tym terminie, więc może 4 czy jakoś tak ?
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2010-11-17 17:27:38)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Pewnie już ktoś to wcześniej zauważył, ale nie będę przeszukiwał tylu postów, tylko przypomnę: Śląsk piszemy wielką literą!
Ach, naprawdę rośnie mi ciśnienie, gdy widzę takie błędy. I pamiętajcie, Ślązak czy Ślązaczka także piszemy wielką literą ( w odróżnieniu od mieszkańców miast).
Ostatnio edytowany przez Oberleutnant (2010-11-17 17:21:59)
Ja tez chętnie bym się pojawił, ale nie wiem jak z pracą
na 100% bede wiedział w środe to dam znać.