Nie jesteś zalogowany.
No i proszę pańswa kto przeszedł dalej? Urugwaj - który grał słabiej od Ghany, Holandia, która wygrała tylko dlatego, że Brazylia im pomogła strzelając sobie gola, Hiszpania która wygrywa dzięki świetnemu sędziemu który nie chciał widzieć w bramce spalonego w meczu przeciwko Portugalii- no i na koniec perełka - Niemcy, (niemieccy to oni są tylko z nazwy) gdzie niemieckich zawodników na całą drużynę jest UWAGA! 8 (słownie ośmiu!) to jeszcze sędziowie pomagają wygrać.
BRAWO DLA FIFY!!! Teraz to jest jeden wielki JUHC nie piłka nożna.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-07-03 20:04:51)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
No i proszę pańswa kto przeszedł dalej? Urugwaj - który grał słabiej od Ghany, Holandia, która wygrała tylko dlatego, że Brazylia im pomogła strzelając sobie gola, Hiszpania która wygrywa dzięki świetnemu sędziemu który nie chciał widzieć w bramce spalonego w meczu przeciwko Portugalii- no i na koniec perełka - Niemcy, (niemieccy to oni są tylko z nazwy) gdzie niemieckich zawodników na całą drużynę jest UWAGA! 8 (słownie ośmiu!) to jeszcze sędziowie pomagają wygrać.
BRAWO DLA FIFY!!! Teraz to jest jeden wielki JUHC nie piłka nożna.
Lepsze drużyny przeszły dalej. FIFA oficjalnie uznała, że nie było żadnego samobójczego gola Brazylii.
Bzdura. Wybral niemiecka U-21, to nie byla propozycja z kadry A. To wcale nie jest tak, ze on chcial, biedactwo, a nie powolali go, choc on tak mowi. Rzecz jasna gdyby PZPN naprawde staral sie to chyba by sie udalo, ale przeciez wybral reprezentacje. I to mlodziezowa. Ponadto chlopak nie ma nawet polskiego paszportu i sie o niego nie staral. Co innego slowa, a co innego gesty, gesty, ktore byly w koncu jednoznaczne.
Nie rozumiem jak można mieć pretensje do Podolskiego, Klosego, czy innych piłkarzy polskiego pochodzenia grających dla Niemiec. Obaj wymienieni prawie całe życie żyją w Niemczech, wychowywali się tam, szkolili się w niemieckich szkółkach piłkarskich za niemieckie pieniądze, więc z jakiej racji się im wypomina, że grają dla Niemiec.
To, że Niemcy w większości mają zawodników innego pochodzenia świadczy o tym, że mają świetny system skautingu i potrafią stworzyć drużynę, która rozjechała Argentynę. Równie dobrze, można wypominać francuzom, że 95% ich reprezentacji to murzyni, zresztą w Anglii jest ich prawie połowa. Dziwne, że o tym nikt nie mówi, i nie obrzuca tych reprezentacji błotem.
Ale akcja z tymi karnymi
Gdyby Niemcy nie czekali w półfinale, to byłbym za Paragwajem, ale dobrze wiem, że ich może zatrzymać albo Hiszpania, albo dopiero Urugwaj.
A z tymi karniakami w środku meczu było zabawnie.
Ataru napisał:Bzdura. Wybral niemiecka U-21, to nie byla propozycja z kadry A. To wcale nie jest tak, ze on chcial, biedactwo, a nie powolali go, choc on tak mowi. Rzecz jasna gdyby PZPN naprawde staral sie to chyba by sie udalo, ale przeciez wybral reprezentacje. I to mlodziezowa. Ponadto chlopak nie ma nawet polskiego paszportu i sie o niego nie staral. Co innego slowa, a co innego gesty, gesty, ktore byly w koncu jednoznaczne.
Nie rozumiem jak można mieć pretensje do Podolskiego, Klosego, czy innych piłkarzy polskiego pochodzenia grających dla Niemiec. Obaj wymienieni prawie całe życie żyją w Niemczech, wychowywali się tam, szkolili się w niemieckich szkółkach piłkarskich za niemieckie pieniądze, więc z jakiej racji się im wypomina, że grają dla Niemiec.
To, że Niemcy w większości mają zawodników innego pochodzenia świadczy o tym, że mają świetny system skautingu i potrafią stworzyć drużynę, która rozjechała Argentynę. Równie dobrze, można wypominać francuzom, że 95% ich reprezentacji to murzyni, zresztą w Anglii jest ich prawie połowa. Dziwne, że o tym nikt nie mówi, i nie obrzuca tych reprezentacji błotem.
Odpowadalem na posta wypowiedz wczesniej, dla mnie Podolski niech gra gdzie mu wygodnie, cienia pretensji do niego nie mam. Po prostu jak ktos mi mowi, ze on chcial grac dla Polski, ale sam w tym kierunku nie robil nic to to chce zauwazyc. Nic ponadto.
Dobrze, ze Hiszpania gra dalej, licze na to, ze utra Niemcom nosa i obejrze final Urugwaj-Hiszpania. Niech Fucile i chlopak od reki dostana jeszcze szanse, poza tym chetnie sie pojawie na imprezie u Zjadka.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Lepsze drużyny przeszły dalej.
Chyba mówimy o zupełnie innych meczach.
FIFA oficjalnie uznała, że nie było żadnego samobójczego gola Brazylii.
FIFA chwali sobie BARDZO DOBRE sędziowanie.
Ty to już dla samej zasady we wszystkim starasz się być zupełnie innego zdania niż inni.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-07-03 22:34:17)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Nie róbcie sobie nadziei Holandia i tak będzie mistrzem.
Przed mistrzostwami pisałem, że kibicuję Holandii i Hiszpanii, i teraz te drużyny będą w finale, o! I niech się dzieje, co chce :p.
Ostatnio edytowany przez Rozczochrany (2010-07-03 23:05:40)
A jednak Raul w Shalke... Nienawidzę Realu, ale jednak hmm... Mam nadzieję, że Il Capitano zakończy karierę w Juve i zajmie później jakąś ciepłą posadę.
[EDIT] Temat się ciągnie od 2006 - Puchar MŚ dla Italii. Łza się w oku kręci.
Ostatnio edytowany przez Winged (2010-07-04 20:45:57)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Teraz to już jestem pewien, że jakaś drużyna z Europy wygra te mistrzostwa gdyż są po prostu lepsi.
Sądzę, że albo Holandia albo Niemcy. Nie chciałbym żeby Hiszpania wygrała.
Bez kitu, Forlan to jest mistrz! Jestem wiernym kibicem Urusów i mimo świadomości, że przeciwnik jest dużo silniejszy, mam nadzieję, że chłopaki jeszcze wiele krwi Holendrom napsują. Do boju, Celestes!
"Skazany na zajebistość"
Po wszystkim chyba. Niestety. Ale Forlan jest nieziemskim pilkarzem, to mu oddac trzeba.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
fuksem wygrali z Ghaną i znając szczęście zrobią to z Holandia
a niestety nie ale sędzia czasami mnie załamywał jestem za wprowadzeniem powtórek dla sędziów
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2010-07-06 22:27:54)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Przepiękny mecz. Szkoda mi strasznie, że przegrali, bo sędzia sobie dosyć poważnie odjeżdżał - moim zdaniem Van Bommel powinien ze trzy razy z boiska wylecieć za to, co wyprawiał, mając już żółtą kartkę. Urugwaj mimo wszystko grał pięknie i jestem z nich strasznie dumny, bo pokazali, jak się przegrywa z klasą. Może gdyby na boisku byli Fucile, Lugano i Suarez...
Piękny sen się skończył, aż się łezka w oku kręci.
"Skazany na zajebistość"
Szlag! Zapomniałem, że mecz dzisiaj był...
Szlag! Zapomniałem, że mecz dzisiaj był...
Lol! Szkoda, że nie mogę moderatorom banów dawać!
"Skazany na zajebistość"
gdyby nie arbiter to był inny wynik, sędzia z Uzbekistanu i wszystko jasne gdzie on ma sie wyrobic boczni tez nie byli wysokich lotów
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz