Nie jesteś zalogowany.
No to czekam na słoneczka XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Fifa powinna mu dać karę na 2 mecze za te rękę, a Ghanie bana na najbliższy mundial, za ilość zjebanych akcji.
(...) a Ghanie bana na najbliższy mundial, za ilość zjebanych akcji.
To co powinni dać naszej reprezentacji?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Boże, zaraz wysiądzie mi pikawa. Takich emocji to już dawno nie przeżywałem. Mój ukochany Urugwaj dał radę, a eksperci w studiu to jakieś leszcze, skoro nie wiedzieli, że Muslera chyba najlepiej broni karne z całej ligi włoskiej, co udowodnił dwoma wyciągniętymi strzałami. Cieszę się jak cholera i uważam, że nawet bez Suareza jest cień szansy na ogranie Holandii. Brawo Urusi
Edit: Nawiasem jeszcze ręki Suareza: jak w meczu Urusów z RPA bramkarz RPA sfaulował przy stuprocentowej akcji, to był płacz, że sędzia dał podwójną karę, tzn. wywalił piłkarza i dał karniaka. Tym razem była niemal identyczna sytuacja, to jest płacz, że "opłaca się grać rękoma". Zdecydujcie się.
No, Zjadacz, coraz bliżej imprezy roku, nie?
Dalej podtrzymuję swoje słowa - jak Urugwaj zdobędzie puchar, to robię imprezę dla całego forum
"Skazany na zajebistość"
Gorzej z Fucile - dla mnie najlepszy obronca mistrzostw ;o W ogole jakis ten mecz nieziemski, cudo
No i rzecz jasna pozytywny koniec
EDIT: A Urugwaj gral do tego przeciwko calemu kontynentowi i podolal. Czapa z glowy, naprawde.
Ostatnio edytowany przez Ataru (2010-07-02 23:31:45)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Za taką rękę powinna być dyskwalifikacja piłkarza na dwa lata, jak za doping.
Gorzej z Fucile - dla mnie najlepszy obronca mistrzostw ;o
Dokładnie! Ogólnie wybitnie mi się podoba obrona Urugwaju, a dzisiejszy teoretycznie słabszy występ uważam za konsekwencję najpierw kontuzji Godina, a później Lugano.
Za taką rękę powinna być dyskwalifikacja piłkarza na dwa lata, jak za doping.
Okej, zacznijmy od Maradony. Daj spokój, człowieku...
"Skazany na zajebistość"
Ja w ogole jestem w szoku, ze ten chlopak ciagle gra w Portugalii, chyba po tym mundialu sie to zmieni, nie wierze, ze nie. A moze juz costam ma zaklepanego?
A ta reka to jest dla mnie cudo, przeciez dostal za nia kare, w czym rzecz? Kazdy inny pilkarz zrobilby na jego miejscu to samo. Jesli by mial na tyle refleksu Coz, przynajmniej Meksyk nie dostal po dupie od slabeuszy
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
W ogóle to piłkarzom powinni ręce obcinać! :<
I tak raczej szans z Holandią nie mają po takim meczu i bez Suareza. A szkoda, bo jakoś za Holandią nie przepadam.
Z taką grą Urugwaj nie pociągnie, oj Zjadacz, chyba z twojej imprezy nic nie wyniknie .
Takiego stresu nie miałem nigdy, Ghana grała a Urugwaj mial przestoje jak z Koreą Płd., ale znów mieli szczęście, sorry, mieli Suareza, jak nie strzeli bramki, to może posłużyć jako bramkarz. Gyan nie wytrzymał i huknął w poprzeczkę, damn it.
Jeżeli Holendrzy zagrają tak, jak dzisiaj z Brazylią, to Urugwaj będzie dosłownie latał, w dodatku bez Suareza.
Jeden zawodnik, Diego Forlan, za ten strzał z rzutu wolnego dostaje ode mnie +50 do zajebistości.
Oczywiście Fuchise(chyba tak sie pisze?) harujący za trzech. Moim zdaniem Ghana była lepsza pod paroma względami, lecz zgodnie
z tym prawem, że niewykorzystane sytuacje się mszczą, mogliśmy właśnie to zauważyć.
Szkoda Ghany, ale należy podziękować im za te wszystkie emocje, dlatego dziękuję, a następna okazja będzie za cztery lata.
Pozdrawiam i dobranoc
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ghana grała lepiej i dużo piękniejszą piłkę. (nie mówię o zwalonych karnych). No ale teraz to nie wygrywają lepsi a marni aktorzy potykających się o powietrze, sędziowie którzy zaliczają niestrzelone gole a strzelone gole...
no i dziś piękna obrona pana z Urugwaju który na sekundę zmienił się z bramkarzem. Za takie coś to ewidentnie powinno zaliczyć się gola + czerwona kartka.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Fajnie, że Brazylia wraca do domu.
Drugi mecz był chyba najbardziej ekscytujący, jaki widziałem na tym mundialu. Na początku Urugwaj grał fajną piłkę, Forlan jest cholerną gwiazdą(!), później Ghana cisnęła przez pół meczu, dobre widowisko.
no i dziś piękna obrona pana z Urugwaju który na sekundę zmienił się z bramkarzem. Za takie coś to ewidentnie powinno zaliczyć się gola + czerwona kartka.
Jeśli piłka przekroczyłaby linię bramki, to oczywiście powinni gola zaliczyć... no ale nawet ta reguła nie zawsze się sprawdza.
Na dobrą sprawę dałby radę wybić piłkę głową, chyba spękał, jak zobacz ją z bliska.
Samu karne to mistrzostwo po prostu. Ostatni karniak to majstersztyk! Długowłosy zachował zimną krew.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-201 … omosc.html
Błyskotliwa wypowiedź Melo.
Przecież to oczywiste, że to wina Robbena, nie musiał dać się kopać. Jeden z powodów dla których nie znoszę Brazylii. Nawet przegrać nie potrafią z honorem.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-201 … omosc.html
Błyskotliwa wypowiedź Melo.
Przecież to oczywiste, że to wina Robbena, nie musiał dać się kopać. Jeden z powodów dla których nie znoszę Brazylii. Nawet przegrać nie potrafią z honorem.
Też to czytałem, ten Melo i ta cała Brazylia to jedna wielka porażka, ani polotu ani finezji w ich grze, taka nudna i ślamazarna.
To już nie jest ta Brazylia, którą znałem z lat poprzednich, Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, to była prawdziwa Brazylia.
Bardzo się cieszę, że odpadli, już nie będzie lamusów na Mundialu.
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2010-07-03 14:36:31)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
"Za każdym razem, gdy poczuł tylko rywala, podskakiwał i upadał na murawę." - tu akurat miał rację, Robben strasznie się pokładał w tym meczu. Lepsza na tych mistrzostwach była od niego chyba tylko Krystyna.:P Co nie zmienia faktu, że akurat to zachowanie Melo zasługiwało na czerwoną kartkę, nawet jeśli i przy nim Robben odstawił małe przedstawienie. Tak czy tak, Brazylia przegrała zasłużenie, bo w drugiej połowie aż przykro było na nich patrzeć.
Ale Ghany żal, bo przyjemniej oglądało się jej grę, a przegrała przez niesportowe zachowanie i głupie przepisy - obok pomyłek sędziów to są jedyne dwie rzeczy, które potrafią wzbudzić emocje w większości meczów, i jeśli Blatterowi właśnie o to chodziło, gdy mówił, że 'dba o emocje', to faktycznie, dba. Urugwaj miał zrywy, ale trudno mi było nie odnieść wrażenia, że biegali wczoraj, jakby nad nimi kto z batogiem stał. Nie wróżę im sukcesów z taką grą, chyba że znajdzie się kolejny 'bohater ', który w imię większego dobra postanowi ratować wynik.
Ostatnio edytowany przez Ballax (2010-07-03 14:59:59)
Mam nadzieję że Niemcy wykopią argentyńczyków, nienawidzę południowców.
A w finale liczę na starcie Holandii i Hiszpanii
edit: po dzisiejszym meczu będę kibicował Niemcom bo są po prostu najlepsi, niech zdobędą czwarte złoto
Ostatnio edytowany przez Dyrcie (2010-07-03 17:38:57)
Dlatego liczę, że dziś szkopy dostaną wpierdziel, wtedy Argentyna spadnie z większym hukiem :>
Chyba, żaden z meczy nie poszedł po mojej myśli.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/