Nie jesteś zalogowany.
Takiej kapu dawno już nie widziałem. Krystyna nadaje się jedynie do zmiany, zastanawiam się, dlaczego trener trzymał go na boisku. Byłem zdecydowanie za Hiszpanami, ale ja chciałem zobaczyć mecz, a nie "pici-polo na jedną bramkę".
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-30 02:37:47)
No, fakt, słaby mecz. Szczególnie po Portugalii spodziewałem się czegoś lepszego, ale kij z nimi. Ja już nie mogę się doczekać piątku i Canarinios vs. Tulipany .
btw, wiedzieliście, że jest odmiana tulipana, która nazywa się "Ronaldo"?
Pytanie tylko, czy to na cześć tego jedynego, słusznego Ronaldo, czy na cześć "Żelowego".
Dziesiąty od dołu.
Stary, nie moge sie powstrzymac, mam jedno pytanie, po jaka cholere Ty ogladasz tulipany? Jestes facetem, do tego ogladasz pilke, wiec takim, khm, niepedalskim, ze tak to ujme kolokwialnie, wiec te tulipany jakos mi tu sie kloca z tym
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Stary, nie moge sie powstrzymac, mam jedno pytanie, po jaka cholere Ty ogladasz tulipany? Jestes facetem, do tego ogladasz pilke, wiec takim, khm, niepedalskim, ze tak to ujme kolokwialnie, wiec te tulipany jakos mi tu sie kloca z tym
To ukryta pasja Krzyża Szkoda, że USA już odpadło, bo podałby ci linka do nowej lalki z wyglądem Donovana.
"Skazany na zajebistość"
Kiedyś przez tydzień pracowałem w kwiaciarni
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-201 … omosc.html
Paragwaj do boju!
Szkoda jednak, że bliższa jest wizja nagiego Maradony :d
Taktrochę obiegając od tematu. Widzieliście kto został sponsorem Reprezentacji Polski:
Sponsor
No i co w tym takiego śmiesznego Oo
Aż pozwolę sobie zacytować:
Reprezentacja prowadzona przez trenera Franciszka Smudę nie będzie pierwszą drużyną narodową wspieraną przez sieć supermarketów. We Francji jednym z najważniejszych sponsorów "Trójkolorowych" jest Carrefour.
W biznesie nie liczy się nazwa, a pieniądze
Lukasz118 napisał:Taktrochę obiegając od tematu. Widzieliście kto został sponsorem Reprezentacji Polski:
SponsorNo i co w tym takiego śmiesznego Oo
to, że zamiast z orłami na piersiach będą biegać z biedronkami.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
MuSeSu napisał:Lukasz118 napisał:Taktrochę obiegając od tematu. Widzieliście kto został sponsorem Reprezentacji Polski:
SponsorNo i co w tym takiego śmiesznego Oo
to, że zamiast z orłami na piersiach będą biegać z biedronkami.
Dla mnie na piersi mogą mieć nawet jamnika, wystarczy, że będą dobrze grali.
Nie beda dobrze grali, gdy nie widac na horyzoncie cienia szansy przed polska klubowa pilka nozna. Nie ma rozwoju mlodych pilkarzy, nie ma wyszkolenia technicznego, nie ma szybkosci, za to jest robienie masy, bo sie wymaga od mlodych reprezentacji sukcesu. Potem ci mlodzi owszem, wygrywaja ze swoimi rownolatkami, bo tacy Holendrzy sie od nich odbijaja jak od scian, ale w doroslej pilce juz dzieki temu jest przepasc. Chory jest caly system, ktorego beton z PZPNu nie zmieni. I nie jest to wina selekcjonera, ze nasi rodacy nie graja rewelacyjnie w pilke, a tego, ze u nas sie dobrych pilkarzy nie stworzy. Chlopak, ktory przez kilka sezonow trenowal w mlodziezy Realu Madryt przyjezdza do naszego kraju i od razu moze byc w reprezentacji. Mlodzi polscy pilkarze, ktorych nie wychowuja nasze rodzime kluby od razu sa uwazane za gwiazdy, choc stamtad musieli uciec, bo nie mieli szans wygrac konkurencji, nie tylko w wielkich klubach, ale w takim Auxerre na przyklad. A liga Francuska wcale do takich najmocniejszych dzis nie nalezy. Lyon bardzo poziom zawyza, z Lisandro Lopezem na czele.
Mistrz Polski dostaje baty od polamatorskiej druzyny, a inne teamy nie istnieja, jak cos wygrywaja to glownie tym, ze gryza trawe i ogromna ambicja. Ktorej nie mozna odbierac i chlopakom z reprezentacji. Pamietacie Krzynowka? On nie gral u siebie w klubie, a jak przyjezdzal na reprezentacje to na tle swoich partnerow blyszczal. Trzeba otworzyc oczy, bo swiat nas przegonil, dzis mozna tez znalezc talent na miare Andrzeja Juskowiaka, ale ten talent ze wzgledu na przepasc meidzy polskim futbolem a zachodnim, ta przepasc jest juz tak ogromna, ze krolem strzelcow bundesligi to Polak to szybko nie zostanie.
A zmienic by sie musialo bardzo duzo. Budowana jest w teorii nowa Legia, to ma byc nowa jakosc, jakeis swiatelko w tunelu, przychodzi taki zawodnik jak Cabral, choc nie wiem, czy Legie bedzie na niego stac i jak on sie odnajdzie w calkowicie nowym otoczeniu, ale to jest krok w dobrym kierunku. Ale tylko jeden.
Ostatnio edytowany przez Ataru (2010-07-01 12:48:42)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
"W dwóch grupach wrócili słowaccy piłkarze z mistrzostw świata w Republice Południowej Afryki. Nie mogli podróżować jednym samolotem, bowiem kierownictwo reprezentacji... nie spodziewało się awansu do fazy pucharowej.
Część zawodników wróciła do kraju już w środę, a inni dopiero nazajutrz. Pierwotnie ekipa Słowacji miała bilety zarezerwowane tuż po zakończeniu rundy grupowej turnieju."
Nie ma to jak wiara w drużynę
Wreszcie się doczekałam Tego meczu! xD
Trzymam kciuki za Brazylię ;3
Ma spore szanse wygrać ^^
Brazylię grającą otwarty futbol można było przy odrobinie szczęścia pokonać, ale teraz grają bardziej "na wynik", więc wątpię, czy Holandia coś ugra. Może Argentyna albo Hiszpania, ale Holandia raczej bez szans.
Gol! xD
Brazylia na 101% wygra, bo takich goli będzie więcej! x3
@ O Boshe!
1:1 ><"
Ostatnio edytowany przez Yuuki-chan (2010-07-02 17:10:36)
Widzieliście ten rożny Holandii? Jak jeszcze grałem w juniorach, to zdobyliśmy w ten sposób kilka bramek . Ale na tym poziomie piłkarze są bardziej kumaci, jak widać .