Nie jesteś zalogowany.
Rezor1991 przecież ja mu nie wróżę ani nie życzę źle... Niech mu się uda...
Osobiście wierze w to, że znajomości z internetu się sprawdzają ;p Sama takowych nie zawarłam, ale mój kumpel wyrywa laski przez neta i dziś ma wiele kochanek hahaha więc to widocznie działa xD Chociaż dla mnie to dość dziwne, ale nie będe negowała cudzego zdania na ten temat.
Wolę poznać kogoś w realu i potem rozwijać coś np przez neta pisząc ze sobą i umawiając się na kolejne spotkania, niż zacząć w ciemno i skończyć bez efektu...By na końcu stwierdzić, że ta znajomość była całkowitym nie wypałem i stratą czasu.
Polecam jednak wyjście do ludzi ze znajomymi, skoro samotnie sprawia Ci to problem i trzymam kciuki
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Zabawa w edycje, bo jak to czytam to nie mogę
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:38:32)
A taka mała rada ode mnie :
zmora150 szukanie przez neta nie jest złe, bo czasami naprawde uda sie poznać bardzo fajnych ludzi. Tylko na początku znajomości nie mów od razu dziewczynie ze szukasz kogoś na stałe bo twoja szczerość może ją odstraszyć ^^'. Daj na luz i pozwól sie wam lepiej poznać a nie od razu z pierścionkiem zaręczynowym wyskakuj bo dziewczyna sie przerazi i ucieknie z krzykiem .
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:38:40)
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:38:45)
Haha... OMG... A ja jestem przystojną blondynką o niebieskich oczach oraz poszukuję koleżanek i kolegów. ;P
Ja, ja, ja, wybierz mnie!
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Of cuz, na początku lepiej kłamać i udawać tylko dobrego znajomego. xD
Kłamstwo już na starcie, dobry początek udanego związku.
Aaaa tam Od razu kłamać ;p
Ja bym np skreśliła faceta na samym początku jak by do mnie napisał na nk czy gg " cześć, jestem ..... i szukam dziewczyny "
Po cholere od razu tak mówić? ;p Jasne, niektórym laskom może to sie podoba, że szczery , że wali prosto z mostu itp, ale czy nie lepiej zacząć od zwykłej znajomości i poczekać jak sie ona rozwinie?. Nic na siłe .
Ostatnio edytowany przez maryska (2010-06-28 23:20:56)
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:38:50)
Może nie walić tak prosto z mostu, że szuka się dziewczyny, ale również nie skrywać na siłę zainteresowania dziewczyną.
niektórym laskom może to sie podoba, że szczery
Czyli szczerość cenią tylko co niektóre, co? To nic dziwnego, że w końcu niemal każda para rozpada się. <lol>
I ja znikam, dobranoc
Ostatnio edytowany przez DeadSoul (2010-06-28 23:34:54)
Kurde no i wyrwałeś kawałek ze zdania i zrozumiałeś mnie nie tak jak trzeba. Chodziło mi o ta szczerość związana z początkiem czyli z : " Jestem .... i szukam dziewczyny", ale tak to jest jak sie zdania w całości nie czyta.
Przypomniało mi się co kiedyś usłyszałem o prawictwie. Za wielką wodą, to byś 16 z dziewictwem nie dożył, bo tam sex, to coś ludzkiego, szkoda że w Polsce tak nie jest.
Bo jak powszechnie wiadomo faceci poznają dziewczyny żeby mieli z kim grać w piłkę ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Bo jak powszechnie wiadomo faceci poznają dziewczyny żeby mieli z kim grać w piłkę ;]
Na mokrej murawie w korkach niestety trzeba biegać
Za wielką wodą, to byś 16 z dziewictwem nie dożył, bo tam sex, to coś ludzkiego, szkoda że w Polsce tak nie jest.
A u nas to zwierzęce? Że niby ma się wstydzić, że jeszcze żadnej nie miał? Żaden powód do wstydu. Może po prostu nie rucha wszystkiego, co popadnie. Na każdego przychodzi jego pora. O tematach moralnych rozpisywał się nie będę, ale pisanie, że seks dzieci to normalność i jest to super sprawa to jakaś dewiacja jest i brak dojrzałości.
Ostatnio edytowany przez Cain (2010-06-29 00:29:45)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Yelonas napisał:Za wielką wodą, to byś 16 z dziewictwem nie dożył, bo tam sex, to coś ludzkiego, szkoda że w Polsce tak nie jest.
A u nas to zwierzęce? Że niby ma się wstydzić, że jeszcze żadnej nie miał? Żaden powód do wstydu. Może po prostu nie rucha wszystkiego, co popadnie. Na każdego przychodzi jego pora. O tematach moralnych rozpisywał się nie będę, ale pisanie, że seks dzieci to normalność i jest to super sprawa to jakaś dewiacja jest i brak dojrzałości.
Miałem bardziej na myśli, właśnie polską ignorancję i mentalność pod tym względem. Seks jest, to rzecz ludzka i tak powinno się to traktować.
O_O dobrze że ANSi nie odwiedzają redaktorzy TVNu lub POLSATu.... hmmm ale nadal uważam że religijna wojna na ANSI była ciekawsza, oj była. O zróbcie wojnę Aktywni seksualnie vs. Dziewice i prawiczki xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-06-29 01:17:48)