Nie jesteś zalogowany.
Kurde, nie trafiłem, myślałem, że Anglicy postawią wyżej poprzeczkę, a sędzia orżnął Anglików na całej lini. Teraz zapewne protesty będą słali do FIFA. Prawdę mówiąc, nie wiadomo, co by było gdyby zaliczyli tego gola, ale jest jak jest i nie zmieni się tego. Jak sądzicie, powinni wprowadzić te powtórki wideo dla sędziów? Bo jak na razie to wypaczają wynik meczów. To samo zresztą było w meczu Argentyny. Lepiej jednak, że jest Argentyna-Niemcy, niż miała by być Anglia. Mam nadzieję, że Niemcy utrudnią solidnie zadanie Argentynie. Dzisiaj liczę po cichu, że Chile pokąsa tę wielką Brazylię.
Pozdro
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Już dawno powinni powtórki wprowadzić. Tylko chwile zajmują. Niestety skostniała góra nie rozumie potrzeb modernizacji. Z drugiej strony nie byłoby takich emocji XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
FIFA twierdzi, że to właśnie dzięki pomyłkom mecze wywołują tyle emocji i są niepowtarzalnymi widowiskami. Nie mogliby sobie skasować przywilejów dzięki, którym mają większy wpływ na końcowe wyniki. Wiadomo, że to taki PZPN tyle, że z korupcją idącą w miliardy euro.
Niestety już po meczu. 2:0 dla Brazylii ;]
"Sędzia spojrzał na zegarek, który skończył pierwszą połowę." - mistrzostwo świata Szpakowskiego.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
To nie wiedziałeś, że to magiczne zegarki FIFA decydują o przebiegu meczu, a sędzia tylko gwiżdże? :<
Brazylia 3:0 xD
Chile mogło przynajmniej honorowego strzelić xd
Dziś Brazylia - Holandia szczerze mówiąc, to już nie mogę się doczekać xD
Raczej w piątek, a nie dzisiaj...
Boshe..
Pomyliły mi się dni..
Jej, teraz czekać tyle na jeden mecz -.-' xd
Japonia - Paragwaj: wspaniałe widowisko, aż sobie najnowszy odcinek Bleacha w czasie meczu obejrzałem - już to ciekawsze :p.
To sobie znajdź jeszcze jakiś odcinek, bo w tym tempie gry doczekamy karnych.
Edit: Dlaczego oni nie odmieniają nazwisk Japończyków? Nie potrafią, czy myślą, że się nie odmienia? ^^
Ostatnio edytowany przez Kensai (2010-06-29 17:59:36)
Karne xD
PS: Teraz powstaje pytanie, kto popełni więcej błędów podczas tej loterii.
Ostatnio edytowany przez Muird (2010-06-29 18:31:20)
Argh! Jeb**a strona TVP, od dziesięciu minut nie transmituje na żywo!
Edit: Oho, chyba zaczęła trybić.
"Skazany na zajebistość"
U mnie działała cały czas. Ale chyba z Japonią się pożegnamy. 4:3 w karnych dla Paragwaju :/
Edit: 5:3 dla Paragwaju :/
Ostatnio edytowany przez Kensai (2010-06-29 18:42:10)
I Japonia do domu. Dostała z papcia.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przez jednego Japończyka przegrali. Nawet nie umiał do bramki trafić.
Szczerze mówić wolałbym Japonię, może tego nie było widać ale lepiej grali.
Ja mam tylko nadzieję, że to była cisza przed wieczorną burzą. Szkoda Japonii, Paragwaj był mi od początku obojętny.
Obydwie drużyny słabo grały. A cóż, nie podołał odpowiedzialności, stres go zjadł, uderzył z całej siły i lipa, a tak to prawie wszystkie kopnięcia lekkie i techniczne.
Ja mam tylko nadzieję, że to była cisza przed wieczorną burzą. Szkoda Japonii, Paragwaj był mi od początku obojętny.
U mnie to samo, do Paragwaju nic nie czułem, a z Japonią wiąże to coś xD Ale i tak mecz był słabyyyy.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-29 18:47:15)
Japonia na to zasluzyla, taka prawda. Grali cudownie z Dania, a tutaj grali jakby chcieli to przegrac.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!