Nie jesteś zalogowany.
Yelonas napisał:"latem blondym
zimą brunet"
Jak mi to ktoś wytłumaczy, to stawiam piwo (poważnie).Kiedy zapytałam o to kuzyna, powiedział mi "No tak jest. Gdybyś nie siedziała całe dnie w domu, to byś wiedziała"
Niejedno piwo Ci się należy za tłumaczenie FMA:B, a dodatkowo za tą odpowiedź masz kolejne :*
Proszę tu nie stawiać alkoholu niepełnoletnim.
Nie pierwsze piwo mi tu proponują, rozliczę się po osiemnastce. Jeszcze tylko rok i dwa tygodnie.
Dobrze ci radzę, rób screeny albo chociaż prowadź dzienniczek (nick, data i treść posta), bo jak dochodzi do spotkania, prawie nikt nie pamięta o danej obietnicy :p
Tak przeglądam ten temat i z podziwu wyjść nie mogę jak się ludzie rozpisali. A mówią, że jak jest gorąco to ludziom się nic nie chce. Zmora tak szczerze to da się znaleźć fajne osoby płci przeciwnej na tym forum i na innych ale by coś zacząć to trzeba na żywo się spotkać a nie ogłoszenie dawać. Dziewczyna to przecież nie to samo co: ,,Szukam kogoś na imprezę w mieście ..." itp. Odpuść.
Qashqai napisał:Yelonas napisał:"latem blondym
zimą brunet"
Jak mi to ktoś wytłumaczy, to stawiam piwo (poważnie).Kiedy zapytałam o to kuzyna, powiedział mi "No tak jest. Gdybyś nie siedziała całe dnie w domu, to byś wiedziała"
Może chodzi chłopakowi o to, że latem mu włosy od słońca płowieją xD?
nie no bardzo fajny temat tak dawno nic na internecie nie czytałem jak ten temat . co do szukania lasek na internecie to raczej(jakiego by tu słowa użyć. nie wiem ale powiem na moim doswiadczeniu) . Znalazłem laske przez internet, rozmawiałem i było fajnie,(ponieważ byłem wówczas chory) spotkałem się z nią tydzień po poznaniu na necie. było fajnie, więc się zbliżaliśmy do siebie, ale nim się spostrzegliśmy okazało się że nawet się nie możemy ze sobą dogadać, mimo że na necie dało radę bez problemu, tak więc radzę: Nie szukaj na necie, poszukaj nie wiem, na jakis imprezach, spotkaniach, byc moze na studiach., taka moja rada, tymbardziej skoro szukasz na resztę życia... ( tak więc jestem kolejną osobą, która raczej jest zwolennikiem poznania się w realu (nie mylić ze sklepem chociaż tez tam da rade poznac jakas dziewczynę) niż na internecie)
Jak dla mnie to jest tylko rodzaj poznania czy jak spotkasz na imprezie kogoś czy zaczniecie rozmawiać przez internet. I tak przeważnie przez pewien czas ludzie się spotykają i albo dobrze jest albo nie. Tylko początek inny:) I może temat dziwny ale co z tego jak ktoś jest nieśmiały to najlepiej przez internet szukać chociaż pierwszą barierę się przełamie. W końcu łatwiej zacząć pisać niż tak z niczego do nieznajomej zagadać:P I jak się szuka kogoś z podobnymi zainteresowaniami to chyba dobre miejsce;]
A mi się dalej wydaje, że Zmora zastawia jakąś pułapkę na Pedobeara czy coś ^^
Zmora, słuchaj, moja koleżanka jest zainteresowana twoim ogłoszeniem. Mógłbyś mi podesłać jakieś konkretne namiary na ciebie, to jej przekażę?
i proponowałabym dalej nie wierzyć xP
A koleżanka ma 40 lat i wąsy
i proponowałabym dalej nie wierzyć xP
Zmiażdżyło mnie to xD
Tu już zapowiadał się Happy End xD
Ten temat chyba stał się najciekawszym na Ansi...
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
A koleżanka ma 40 lat i wąsy
Włosi takie lubią
Wątpię by Zmora był Włochem xD
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Haha... OMG... A ja jestem przystojną blondynką o niebieskich oczach oraz poszukuję koleżanek i kolegów. ;P