Nie jesteś zalogowany.
Normalnie wystarczył jeden dzień mojej nie obecności na Ansi a tu takie ciekawe rzeczy się dzieją
Rzeczywiście wracają wspomnienia co do poprzednich tego typu tematów xD
Ja choć kobietą jestem, to się do opisu nie zaliczam xD Za stara jestem haha
Ale życzę powodzenia xD Skoro tak się zapiera, że to nie żadna ściema :p ( kurcze nawet rym powstał xD )
Swoją drogą reakcje niektóre są powalające xD Czy 20 letni facet, który jest prawiczkiem jest czymś dziwnym i niespotykanym? To powinno pocieszać, toż to jak dziewice - gatunek prawie wymarły xD
Jak coś juz wyrwiesz daj znać xD
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Także ja postanowiłem dodać od siebie coś do tematu, który do samego początku był czystą farsą. Otóż sądzę, że jest to prowokacja, gdyż:
1. Gdy ktoś jest naprawdę nieśmiały i szuka dziewczyny na forum, jak później będzie mógł jej spojrzeć w oczy,jeśli zawsze będzie jej się kojarzył z "nieudacznikiem" z tego tematu
2. Chcą sprawić wrażenie wiarygodnego udaje, że nie wie, że Qashqai jest dziewczyną ( fan anime nie ogląda FMA:B ? ), no dobra istnieje na to powiedzmy 20% szansy
3. 3/4 użytkowników robi sobie jaja z tematu i bardzo dobrze, bo sam się uśmiałem czytając go, a nawet gdy ktoś jest/był w podobnej sytuacji, to się do tego nie przyzna
4. Na 80% prowokator czyta teraz ten temat i śmieje się do łez ( znam to uczucie, gdyż tak samo miałem czytając komentarze do moich subów serii "Kejon")
5. Mój zmysł dedukcji i znajomość ludzkiej psychiki, standardowych zachowań ludzi w internecie rzadko się mylą.
Jeśli jednak się mylę, na co istnieje w końcu ok. 20% szansa, to chciałbym przeprosić i zaznaczyć, że słowo nieudacznik było zastosowane jako pewnego rodzaju "skrót myślowy". Gdybym miał już coś naprawdę doradzać ( zakładając, ze temat nie jest prowokacją) to radziłbym:
1. Udać się na konwenty, co zresztą ludzie już doradzali
2. Dołączyć do grupy suberskiej, gdzie są przedstawicielki płci pięknej
3. Rozejrzeć się za spotkaniami miłośników mangi i anime na forach ( na samym ANSI rzuciły mi się w oczy spotkania ludzi z Katowic i Warszawy)
4. I najważniejsze sprecyzować dokładnie swój cel, bo nie wierzę, że interesuje cię tylko wnętrze ( sam mam dobrą przyjaciółkę, również miłośniczkę mangi i anime z którą się świetnie gada, ale nie chciałbym jej za dziewczynę, gdyż mimo wnętrza jest raczej brzydka i mam nadzieję, że teraz tego nie czyta )
A co do prawiczków i dziewic to z racji tego, że to temat rzeka i nie chciałbym tu offtopować radzę założyć osobny temat. Zresztą po obejrzeniu serii B gata H kei byłby on, rzekłbym na czasie nawet.
2. Chcą sprawić wrażenie wiarygodnego udaje, że nie wie, że Qashqai jest dziewczyną ( fan anime nie ogląda FMA:B ? ), no dobra istnieje na to powiedzmy 20% szansy
A FMA:B trzeba oglądać z subaki Quadashi? LOL, bo ja się do tej grupy np. nie zaliczam, wolę oficjalne polskie napisy do tego anime (Oczywiście bez urazy dla suberki Bo kilka jej serii widziałem, Gintam chociaż tak było bardzo, a to bardzo dużo od siebie, a mało prawdziwych dialogów, kilka epków Heromana, no i na Eureke 7 czekam, bo bym się za to wreszcie wziął ;])
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-27 12:52:15)
4. Na 80% prowokator czyta teraz ten temat i śmieje się do łez ( znam to uczucie, gdyż tak samo miałem czytając komentarze do moich subów serii "Kejon")
Wątpię, bo na NK również ma opis, że szuka laski
"Skazany na zajebistość"
Tak szczerze? Przeczytałem wszystko od początku do samego końca i 99% postów z tego to jakaś totalna żenada, że nada kolega z ekipy szuka laski a wy go podsumowujecie komentarzami typu "wakacyjne odmóżdżenie" jeśli macie coś takiego wprowadzać do tematu to sobie podarujcie dalej gdy już odzywa się jakaś dziewczyna to wynika z tego, ze jest najmądrzejsza z całego grona facetów którzy się tu wypowiadają bo piszą że trzymają kciuki... Niektórzy pisali żeby pokazał buźkę a poco czy twarz i ciało są najważniejsze? raczej wspólne zainteresowania i podobieństwa z charakterów... no i miłość z niektórzy postów wynika jasno to pojęcie zaczyna wymierać... Wiek wg Polskiego prawa uprawiać seks nie można do 16 roku życia. Od kąt pamiętam miałem tylko młodszą dziewczynę. Może i nie najlepszym pomysłem było zakładanie takiego tematu. Znalezienie dziewczyny o podobnych zainteresowaniach a tym bardziej z dość wąskiego grona anime manga graniczy z cudem, dobra mam inny przykład znajdźcie mi fajną dziewczynę która interesuję się elektromechanikom w pojazdach samochodowych...
Zmora trzymam za ciebie kciuki bo wiem, żeś pożądany chłop...
Zmora trzymam za ciebie kciuki bo wiem, żeś pożądany chłop...
No, pożądany to on raczej nie jest, skoro sam przyznał, że jest zdesperowany.
Offtopem...
Gintam chociaż tak było bardzo, a to bardzo dużo od siebie, a mało prawdziwych dialogów
One nie były moje, okej?
Iron666 napisał:Zmora trzymam za ciebie kciuki bo wiem, żeś pożądany chłop...
Chodziło mi w życiu codziennym...
Qashqai napisał:Iron666 napisał:Zmora trzymam za ciebie kciuki bo wiem, żeś pożądany chłop...
Chodziło mi w życiu codziennym...
Ty chyba dalej nie kleisz, co napisałeś
A co do twojego pełnego posta, to czego się spodziewałeś? Że powstanie nagle wspólny wątek dla wszystkich prawiczków ze światka M&A, w którym będą chłopaki szukać lasek, i przejdzie on bez echa? Daj spokój, stary. Narzucanie się w taki sposób, co zauważył kolega Oberleutnant, będzie miało w przyszłości ciekawe konsekwencje, gdyby Zmora jednak kogoś jakimś cudem znalazł. I nie gadaj, że wygląd się w ogóle nie liczy, bo to tak oklepany i niezgodny z prawdą tekst, że hej
"Skazany na zajebistość"
Wiek wg Polskiego prawa uprawiać seks nie można do 16 roku życia.
Orly? Poproszę paragraf, bo uwierzyć nie mogę.
raczej wspólne zainteresowania i podobieństwa z charakterów
Bullshit.
Na początku byłem pewien, że temat to jakiś żart, prowokacja, no ale widzę, że jednak nie.
@Zmora - Jeśli naprawdę szukasz dziewczyny na stałe, to nie radzę Ci tego robić na forum. Przez neta to niemal każdy jest idealny. Wyjdź gdzieś z kumplami, niech Cię zapoznają z jakąś dziewczyną...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Skoro myślisz tylko o dziewczynie na jedną noc z wytapetowaną twarzą to proszę bardzo...
Skoro myślisz tylko o dziewczynie na jedną noc z wytapetowaną twarzą to proszę bardzo...
Nic takiego nie pisałem, więc se daruj.
Edit down: Bla bla bla. Solon miał rację, mówiąc, że "ten, który unika dyskusji, zawsze jest winny".
"Skazany na zajebistość"
Szerze?
Odcinam się od tego tematu bo takie pierdolenie jest wg. mnie poniżej pasa woje czytać i się z was pośmiać....
Co do prawa wujek Google.pl się kłania...
Up: tylko bla bla czyżby i ciebie zaczęło odmóżdżać?
U mnie we firmie mówi się że większość DGL i DGR ma nie teges pod deklem... więc...
Ostatnio edytowany przez Iron666 (2010-06-27 13:37:48)
Iron666 napisał:Skoro myślisz tylko o dziewczynie na jedną noc z wytapetowaną twarzą to proszę bardzo...
Nic takiego nie pisałem, więc se daruj.
racja racja prędzej ja bym napisał że laska na jedną noc mi wystarcza xD
ale... Zmora jedź na jakiś konwent (^,^)
- znajdziesz dziewczynę
- poznasz nowych ludzi
- jak dobrze trafisz to i się z kimś napijesz
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-06-27 13:21:31)
5. Mój zmysł dedukcji i znajomość ludzkiej psychiki, standardowych zachowań ludzi w internecie rzadko się mylą.
Jedno wielkie LOL ! xD To zdanie ci się udało, aż mnie do łez doprowadziłeś.
Oh, a ja nie rozumiem czemu chłopak chce akurat młodszą... taki zadbany MILF to dobra sprawa i jakby brał ja na imprezy to robiła by dla wszystkich szarlotkę A tak serio to niech sobie szuka, ale oczywiście nie na forum...
Iron666 napisał:Zmora trzymam za ciebie kciuki bo wiem, żeś pożądany chłop...
Offtopem...
KieR napisał:Gintam chociaż tak było bardzo, a to bardzo dużo od siebie, a mało prawdziwych dialogów
One nie były moje, okej?
Okej xD LOL, ja 1 epek obejrzałem sobie ledwo, a tutaj cała strona doszła xD
Wchodzę, patrzę, czytam i nie daję rady, ubaw po pachy. Naprawdę niektórzy gniotą swymi pościkami.
A autor tematu szuka już tej jedynej, na zawsze, swojej przyszłej żony? Dobra, szybka dziewucha na start nie jest zła, imo.
Ostatnio edytowany przez arystar (2010-06-27 13:29:23)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Up: tylko bla bla czyżby i ciebie zaczęło odmóżdżać?
U mnie we firmie mówi się że większość DGL i DGR ma nie teges pod deklem... więc...
Osobiste wycieczki przydają ci niesamowitej powagi, chłopczyku.
"Skazany na zajebistość"
Ten temat jeszcze tu jest?
Houston, we've got a problem.
Kolega postanowił najwyraźniej skończyć z rysowanymi panienkami i poszukać kogoś, kogo można dotknąć.
Rysowane panienki po wydrukowaniu też można dotknąć.