Nie jesteś zalogowany.
A swoją drogą, jeśli są tu jacyś maniacy NK xDD To dziwie się, że nie ma jeszcze profilu z ansi xD (no chyba, ze jest ;P)
Ale takie coś byłoby niezłą (imo) alternatywą dla takich osób jak zmora (i ułatwieniem )
Ale takie coś byłoby niezłą (imo) alternatywą dla takich osób jak zmora (i ułatwieniem )
Nie zgrywaj się już, Tymek, wszyscy widzimy, że chcesz nakręcić temat
"Skazany na zajebistość"
tymek88 napisał:Ale takie coś byłoby niezłą (imo) alternatywą dla takich osób jak zmora (i ułatwieniem )
Nie zgrywaj się już, Tymek, wszyscy widzimy, że chcesz nakręcić temat
Hah
Nie będę ukrywać, że też bym sobie zerknął na taki profil na NK i... pooglądał xD Ale jak już mówiłem, nie jestem.... zdesperowany
Parę dni temu byłem w Polsce i się wyszalałem, więc loozik mam
Qashqai napisał:Zmoruś, ja jestem spod Warszawy, ale MIŁOŚĆ pokona każde granice, prawda? Interesuje cię taka słit sikstin?
osobiście to ja wole dziewczyny, sorry za urazę, ale twój nick wskazuję na chłopaka
Zmora, nie dziwie Cie się, przecież Nissan to facet.
A żebyś wiedział, że bym wpadła! Tylko żebym jeszcze wiedziała, gdzie i kiedy dokładnie
Lepiej nie wpadaj :> Poważne rzeczy z tego są...Lepiej się zabezpieczać przed niechcianymi wpadkami
Szukam dziewczyny i nic mnie nie powstrzyma.
Powiadasz wstyd, a jaki inny niż na imprezie np. w heaven ?
Przecież Heaven to mistrzostwo, najgorętsze remixy, muszę kiedyś nawiedzić Leszno i wbić na ostro!
Kensai napisał:PS. Im dalej się to ciągnie, tym bardziej się boję, że on to bierze na serio :f
A co w tym złego ze szukam dziewczyny o podobnych zainteresowaniach ?
A po co Ci dziewczyna o podobnych zainteresowaniach? Nuda...
I... pytanie, po co Ci w ogóle dziewczyna? Żeby Cię rozdziewiczyć? No to powodzenia, ale współczuje dziewczynie którą dosiądziesz, będzie ostre rodeo! Fuck Yea! A to raczej nikogo nie zachęci... ;]
Ostatnio edytowany przez Maniack (2010-06-27 02:01:39)
Przecież Heaven to mistrzostwo, najgorętsze remixy, muszę kiedyś nawiedzić Leszno i wbić na ostro!
Wpadaj wpadaj, to się wreszcie znowu napijemy Jeszcze Dżibrila dokoptujemy i będzie gitarra
"Skazany na zajebistość"
Maniack napisał:Przecież Heaven to mistrzostwo, najgorętsze remixy, muszę kiedyś nawiedzić Leszno i wbić na ostro!
Wpadaj wpadaj, to się wreszcie znowu napijemy Jeszcze Dżibrila dokoptujemy i będzie gitarra
Godnie by było, ochlejusy znowu w akcji! Nie omieszkam się odezwać, bo od ostatniego czasu sporo wódy upłynęło ;]
Ostatnio edytowany przez Maniack (2010-06-27 02:11:30)
Zmora, to może byś się pokazał jak wyglądasz, łatwiej będzie >: D
I określ się, jakiej dziewczyny szukasz, czy ma być młodsza/starsza itd xD
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-06-27 09:06:29)
aż mi się przypomniało ogłoszenie z maja tego roku.
swoją drogą też szukam dziewczyny. Mam 2 metry wzrostu szeroki na 20 i cały z drewna. Na życzenie prawiczek - cel wiadomy - Romantyczne spacerki przy zachodzie słońca, gustowne kolacje i wypady na zakupy. Seks tylko po ślubie i po bożemu.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-06-27 10:29:48)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Jednak jak się człowiek wyśpi, to na jakiś pomysł wpadnie.
Zmora nie czytaj tego!!!
Ostatnio edytowany przez Heliar (2010-06-27 10:29:31)
Taka nie za młoda, nie za stara,
Nie za wysoka, lecz co widać ją z dala,
Nie za duża, co jej waga dokuca,
ani nie taka to cienia nie rzuca,
zielone lub niebieskie oczka do patrzenia,
ładnie też przez rodziców zwana z imienia,
nie jak deska z parkietu na glebę kładziona,
lecz nie jak parabola z dużym 'y' wybrzuszona,
nie blada co w ciemnościach świeci,
lecz nie czarna co jak z kopalni wyleci,
nogi zgrabne i silne by biegać umiała,
lecz by też kolana na środku miała,
włosy długie, czy krótkie, blond, czy kolor inny,
nieważne, byleby były tam gdzie powinny,
żeby dobrze polski język znała,
a nie samymi kutwa i kutwa rzucała,
miła, urocza, z uśmiechem na twarzy,
dziewczyna taka w sam raz - ot mi się marzy!
xDDD
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2010-06-27 11:02:37)
Dobre tymek xD
Zmora jedź lepiej na jakiś zjazd otaku , tam może znajdziesz swoja ulubioną bohaterkę ecchi
W lipcu jest Eccicon XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Oj? Czyżby desperantka do pary? xDD
Zabawa w edycje, bo jak to czytam to nie mogę
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:37:50)
Aniki00 napisał:Zmora, to może byś się pokazał jak wyglądasz, łatwiej będzie >: D
Taka nie za młoda, nie za stara,
Nie za wysoka, lecz co widać ją z dala,
Nie za duża, co jej waga dokuca,
ani nie taka to cienia nie rzuca,
zielone lub niebieskie oczka do patrzenia,
ładnie też przez rodziców zwana z imienia,
nie jak deska z parkietu na glebę kładziona,
lecz nie jak parabola z dużym 'y' wybrzuszona,
nie blada co w ciemnościach świeci,
lecz nie czarna co jak z kopalni wyleci,
nogi zgrabne i silne by biegać umiała,
lecz by też kolana na środku miała,
włosy długie, czy krótkie, blond, czy kolor inny,
nieważne, byleby były tam gdzie powinny,
żeby dobrze polski język znała,
a nie samymi kutwa i kutwa rzucała,
miła, urocza, z uśmiechem na twarzy,
dziewczyna taka w sam raz - ot mi się marzy!xDDD
"Morał z historii jest niebanalny -
Chcesz wyrwać pannę, nie bądź nachalny!"
Coś to już przygasa z deka, więc dorzucę coś cięższego do pieca.
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! OD TEGO MIEJSCA DZIEWCZYNY ZOSTAJĄ ZA DRZWIAMI I NIE MAJĄ PRAWA TU ZAGLĄDAĆ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Jako że klauzula znajdująca się trzy linijki wyżej jest tożsama również z tym, iż również jest to równoznaczne z końcem wszelkiej poprawności politycznej, więc na początku, drodzy koledzy, proponuję bez skrępowania polać sobie po szklaneczce najmocniejszego na rynku mleka - 3,2% tłuszczu, a co se będziemy żałować. No, a teraz przejdźmy do sedna - kolega zmora150 napisał o jednym z reprezentatywnych elementów tutejszej fauny dokładnie tak:
Qashqai napisał:(...)
osobiście to ja wole dziewczyny, sorry za urazę, ale twój nick wskazuję na chłopaka
No i jak zrobimy rzutowanie wypadkowej sumy wszystkich wektorów znaków zapytania na płaszczyznę rozkminiania to powstaje taki problem: pomylił się, czy też może jednak nie - w sensie czy jest w czym szukać i z czego wybierać. Niestety formularz rejestracyjny nie wymaga podania znajomości stopnia gotowania, ani prędkości skarpetek prania, że o żelazkiem na czas wymachiwania nie wspomnę, a kolega z miejsca już zaczął szarżować. Dziewczyny jakoś się sobą nie chwalą na forum, a wiadomo, że bez tych atutów wymienionych wcześniej to ani rusz. Dlatego w trosce o niego stanowczo domagam się o ogłoszenie jakiegoś przetargu, tudzież konkursu, żeby mu się przypadkiem nie okazało potem, że pomost miał ustawiony na Malbork, a raczył najechać na Frombork.
Tak, zmora, bo mniej to już prokuratorem trochę wieje, nie?
Qaszka, dam Ci info na PW kiedy dokładnie i adres. Spotkania odbywają się u nas na chacie i w razie czego przyjezdnym możemy zapewnić przekimanie.
A tak swoją drogą, to jednej pary się dzięki spotkaniom już doczekaliśmy i dzięki temu mamy już nawet młodą adeptkę fansubbingu xD Drugiej pary nie jestem pewny, wiem tylko, że któregoś razu wpadli już do nas dosłownie razem Właściwie to dziewczyny mogą przebierać w chłopach (mają sporą przewagę liczebną) i długo potem same nie chodzą xP
A, jeszcze jedno, zmora, Zjadek to dobry swat, jedna jego para jest już na etapie zaręczyn z wybraną datą ślubu, więc zasuwaj do Leszna
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Aniki00 napisał:Zmora, to może byś się pokazał jak wyglądasz, łatwiej będzie >: D
Oj? Czyżby desperantka do pary? xDD
Nie desperatka, ani nic z tych rzeczy. Po prostu jako dobra duszyczka podpowiadam koledze, co powinien zrobić, żeby jakieś dziewczę zwróciło tu na niego uwagę.
Po tym, co napisałeś powinieneś już wiedzieć, dlaczego z tobą nie rozmawiam >: D
Chlopak ma jaja, to mu trzeba oddac Tym bardziej wiec Ci kibicuje, choc bardziej Meksykowi. Vamos Mexico!
A teksty o desperacji sobie darujcie, wazne by dzialac Takze dziewczeta - jak chcecie szczescia swojego, badz altruistycznie pomoc chlopcu, badz wepchnac jakas kolezanke w jego ramiona - apeluje - dzialajcie. O.
EDIT: Aniki00, madra dziewczynka.
Ostatnio edytowany przez Ataru (2010-06-27 12:05:40)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!