Nie jesteś zalogowany.
Zabawa w edycje, bo jak to czytam to nie mogę
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:37:25)
Spójrz na to z innej strony... jeszcze cię życie nie dopadło i nie wiesz, czym to grozi xD
Temat rządzi, od baaardzo dawna nie było nic ciekawego, a tu taki rodzynek.
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:37:29)
Szukam dziewczyny i nic mnie nie powstrzyma.
To widzę, determinacja na najwyższym poziomie
@up
Nie znam żadnego innego sposobu, nawet nad tym się nigdy nei zastanawiałem U mnie jest zawsze spontan, a jak nie znam żadnej dziewczyny, która interesowałaby się anime, to trudno - szkoda. Ale nie starałbym się szukać na siłę - pierwsza lepsza, byleby można było pogadać o anime i ... hentai xDD
Inna sprawa, spotkać, znaleźć, poznać, zagadać do takiej dziewczyny i ogólnie, normalnie zacząc ewentualną znajomość, ale u ciebie to odrazu poszło z grubej rury - 'szukam dziewczyny'
Hahaha, nie gadaj, że ty Heaven znasz?
Moi koledzy też strasznie się tym klubem jarali i czego tam nie ma w ogóle. Poszedłem zobaczyć, a to nic ciekawego. Przynajmniej to w Łodzi ;]
Inna sprawa, spotkać, znaleźć, poznać, zagadać do takiej dziewczyny i ogólnie, normalnie zacząc ewentualną znajomość, ale u ciebie to odrazu poszło z grubej rury - 'szukam dziewczyny'
Bo po co owijać w bawełnę XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
dulu napisał:Dobra, teraz na serio. Zmora jest moim mistrzem, jeśli ten temat nie jest dla beki.
Powiem tak, nie, nie jest dla beki, ja tak poważnie .... i wlasnie to mnie załamuję ;/
To podziwiam cię jeszcze bardziej. Dwie dychy na karku i chcesz "na stałe" kogoś znaleźć. Mnie to nawet przez myśl nigdy nie przeszło.
Ale widzisz, Zjaduś zaproponował pomoc, dobry z niego wujek, pojedź do niego. Razem coś zdziałacie.
To podziwiam cię jeszcze bardziej. Dwie dychy na karku i chcesz "na stałe" kogoś znaleźć.
To chyba normalne, nie?
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:37:35)
dulu napisał:Ale widzisz, Zjaduś zaproponował pomoc, dobry z niego wujek, pojedź do niego. Razem coś zdziałacie.
taa, zdziałamy opróżnimy tyle alkoholu że zdziałamy coś
Te, podobna laskę chciałeś.
dulu napisał:To podziwiam cię jeszcze bardziej. Dwie dychy na karku i chcesz "na stałe" kogoś znaleźć.
To chyba normalne, nie?
Serio?
edit:
Kurczę, już nie będę w stanie pomóc. Idę piłkę pokopać. W każdym razie życzę powodzenia!
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-27 00:23:28)
Serio?
Wiem, że czasy się zmieniają, ale żeby aż tak? XD
Zmora zamiast szukać w ciemno to gdzieś tu jest topic z fotkami userów ANSI. Możesz sobie wybrać dziewczynę po fotce
Panowie... poległem xD Genialny temat. Dołączam się do ogłoszenia XD
btw. da się jakoś na nk wyszukać ludzi po zainteresowaniach? xD
btw. da się jakoś na nk wyszukać ludzi po zainteresowaniach? xD
Oho, ujawniają nam się kolejni desperaci
"Skazany na zajebistość"
tymek88 napisał:btw. da się jakoś na nk wyszukać ludzi po zainteresowaniach? xD
Oho, ujawniają nam się kolejni desperaci
Jesli o mnie chodzi, to raczej zresperowany nie jestem
Ogólnie bardzo rzadko zaglądam na nk (jak uda mi się raz na tydzień sięzalogowąc, to będize dobrze ^^), to moja mam już częściej tam zagląda xDDD ^^"
Ale nie powiem, z ciekawości looknąłbym sobie na profile z takimi (anime/manga) zainteresowaniami ]:->
Kurde jak by był super samiec Kira to by ci pewnie doradził xD
Kurde jak by był super samiec Kira to by ci pewnie doradził xD
Ahahahaha xD
Nie wywołuj wilka z lasu
@zmora150
Sam chciałem założyć taki temat ale mnie uprzedziłeś...
Pozdro dla May, Kaitou i Pati...