Nie jesteś zalogowany.
może już było ale nie chce chce mi się przeglądać całego tematu ;p Polecam romans fantasy Odkupienie Althalusa . Jedna z najlepszych książek jakie czytałem a czytałem ich już trochę
Szczerze powiem dojechane...
Fabuła to:
Jest se złodziej
Jeden z lepszych...
Jakoś tak się toczy, że ma ukraść fanta z dowru na krańcu świata(czyli lodowiec )
Coś tam się tak dzieje, że potem jest sługą Bogini...
Jego pierwszy quest, umycie się...
Ogólnie książka jest o zmaganiach dobrej drużyny z tą złą...
Ofc każda z nich ma boga w Teamie
Ale jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza książka tych panów...
I przy okazji starcza na trochę
Fabuła to:
Jest se złodziej
Jeden z lepszych...Jakoś tak się toczy, że ma ukraść fanta z dowru na krańcu świata(czyli lodowiec )
Jego pierwszy quest, umycie się...Ogólnie książka jest o zmaganiach dobrej drużyny z tą złą...
Ofc każda z nich ma boga w TeamieAle jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza książka tych panów...
Złośliwy pro-tip - musisz dać trochę więcej wielokropków i enterów
"Skazany na zajebistość"
Polecam Sagę o Ludziach Lodu, Sagę o Czarnoksiężniku i Sagę o Królestwie Światła Margit Sandemo ;p
Widzę, że tę pierwszą ktoś już polecał
Fabuła to:
Jest se złodziej
Jeden z lepszych...Jakoś tak się toczy, że ma ukraść fanta z dowru na krańcu świata(czyli lodowiec )
Jego pierwszy quest, umycie się...Ogólnie książka jest o zmaganiach dobrej drużyny z tą złą...
Ofc każda z nich ma boga w TeamieAle jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza książka tych panów...
Jak każda inna z książek Eddingsa i jego żony (Leigh Eddings)
Tutaj jak by ktoś bardzo chciał Wojny Świata Wynurzonego.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2010-05-31 16:51:01)
Wywaliłem właśnie stąd spam-posta, więc z zasady coś od siebie - "Saga o Wojnie Światów" Feista. Nie wiem, jak bym teraz ją przyjął, ale w liceum niesamowicie się nią zachwycałem.
"Skazany na zajebistość"
Polecam Lewą Rękę Boga Paul Hoffman jest romans i Anioł L.A Wetathrly
pozdro dla otaku
polecam Trylogię Morcznych Materii, Filipa Pullmana, chyba, że jest się "obrońcą krzyża".
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.