Nie jesteś zalogowany.
Niezapracowane 2 gole, nie tak to miało być :/ widać dziś szczęście po innej stronie
Ja sie ciesze, ze odpadaja druzyny, ktore graja paskudnie. To dobry znak. Dla mnie w Hiszpanii za duzo Barcelony, ale wyjatkowo ladnie ich sie oglada.
EDIT: Choc teraz rzecz jasna ten mecz jakis taki... Oj wszyscy wiemy jaki ;-)
Ostatnio edytowany przez Ataru (2010-06-25 22:08:39)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
A niech sobie "grają" te ostatnie minuty, ja już telewizor wyłączyłem. Jaja sobie matoły robią, bo meczem tej końcówki nazwać nie można.
"Skazany na zajebistość"
Nic sie nie zmienilo, Zjadek ;-)
Zjadacz, na szczęście teraz zaczynają się prawdziwe mistrzostwa, żadnego punktatorstwa, każdy mecz z gatunku "o wszystko". Nie mogę się doczekać .
Nooo, w niedziele dwa genialne mecze, Vamos Mexico! A jutro tylko przedsmak ;-) Ale za Urugwaj bede kciuki trzymac, to jasne.
O, a co się działo? Też wyłączyłem TV i nie wiedziałem końcówki.
Gra w stylu - my podajemy, a wy stoicie i patrzycie :p. Jednym słowem usatysfakcjonowani wynikiem drugiego meczu, czekali na ostatni gwizdek, nawet nie próbując atakować.
W niedzielę o 16:00 będziemy mieli starcie tytanów: Anglia vs. Niemcy XD Powinno być bardzo interesująco.
A ja popatrze na to, kto bedzie gral ladniejsza pilke. Nie mam faworyta w meczy Anglii i Niemcow. Niech wygra futbol.
W niedzielę o 16:00 będziemy mieli starcie tytanów: Anglia vs. Niemcy XD Powinno być bardzo interesująco.
Pokaż spoilerStawiam na 2:0 dla Angoli ^^
Ja tam zdecydowanie za Anglią jestem. Niemców jakoś nie lubię, sam nie wiem dlaczego... Nie mogę patrzeć, jak kopią ten kawałek skóry.
Dzisiaj wyjątkowo ciekawy dzień pod względem sportowym: formuła 1, Liga Światowa i Wimbledon - aż ciężko się zdecydować, co oglądać.
Obstawiam wyniki:
Kubica zdobędzie Pole Position (właśnie wygrał pierwszą serię kwalifikacji);
Polska wygra z Argentyną 3-0;
W MŚ wygrają Urugwaj i Ghana.
Urugwaj jak na razie nic nie pokazuje, prowadzi niezasłużenie - po błędzie bramkarza.
Pss, nieprawda. Gdyby nie sędziowie, Urugwaj mógłby wygrywać już 3:0.
"Skazany na zajebistość"
Pisak napisał:Urugwaj jak na razie nic nie pokazuje, prowadzi niezasłużenie - po błędzie bramkarza.
Pss, nieprawda. Gdyby nie sędziowie, Urugwaj mógłby wygrywać już 3:0.
Co prawda, to prawda
Może tak, co nie zmienia faktu, że nic nie grają i tylko kontrują, co mi się bardzo nie podoba.
Wolałbym akcje po obu stronach, gdyby nie ta bramka, to pewnie by tak było.
Tak BTW, o ile dobrze pamiętam, te sytuacje co miał Urugwaj były po błędach Koreańczyków, a nie ich własnych akcji.
Ostatnio edytowany przez Pisak (2010-06-26 16:51:43)
Tak BTW, o ile dobrze pamiętam, te sytuacje co miał Urugwaj były po błędach Koreańczyków, a nie ich własnych akcji.
A jakie to ma znaczenie?
"Skazany na zajebistość"
Wcześniej powiedziałem, że nic nie grają, a Ty zaprzeczyłeś, mówiąc, że mogli wygrywać już 3:0, co jest prawdą, ale ja podkreślić chciałem, że to nie dzięki ich grze mogli zdobyć te bramki, a przypadkowi.
Lol, żadnemu przypadkowi. Wygrywają, bo są na razie lepsi - jak zauważył Trzeciak, mają prawdopodobnie najlepszy środek obrony na tym mundialu, świetnie kontrują i naciskają Koreańczyków, i stąd te błędy Azjatów. Póki co bardzo ładnie grają, czy ci się taki futbol podoba, czy nie.
"Skazany na zajebistość"